Diamond´s are a girls best friend??..........



Ja saker händer..saker blir man erbjuden..men till vilket pris?
Kan man låta sin framtid ligga i någon annans händer? Borde man bara säga -Ja ,tack! och ta emot? eller borde man inse att man inte är den typen av människa som inte blir lycklig av hur mycket pengar någon ens vill skämma bort en med?

Nu undrar ni varför skriver du om detta..ööö.. Jo det ska jag säga-kort-sammanfattat-annars kommer ni inte palla läsa allt ens.

Jo förra lördagen hände en underlig sak mig. Jag och Sofia va ute på Josephina´s här i Sthlm, fram kommer en kille som vill anställa mig. En Baron (Han är känd inom sthlm´s krog värd-men inte för mig) Han erbjuder mig jobb, ger mig ett visit kort så jag kommer in överallt i sthlm gratis (även denna kväll), så på nästa ställe på stureplan vi går till (denna kväll ,VILLAGE)blir vi i ingången escorterade till vip örnan och in kommer 6st flaskor skumpa...och sen kommer det drinkar i baljor, och så fortsätter kvällen tills kl.06 på morgonen då jag o Fia känner att, nej nu fan orkar vi inte mer..hmm..konstigt eller?-nej.
Dagen efter
får jag ett sms från denna Baron, och jag svara säger att jag gärna vill prata mer om det där jobbet han pratade om dvs om det fortfarande är aktuellt, ja..skrev så där lite proffsig skrivet så det inte verkar som något annat intresse..
Så i Onsdags
gick jag och lunchade med honom, för att prata mer. (Tog med mig min personliga assistent malin då jag kände lite konstiga vibbar inom mig själv, så bara för att vara på den säkra sidan fick hon förfölja oss från mötesplatsen till dit vi skulle, sen sitta tillräckligt nära så hon kunde ha mig inom synhåll, så ingen möjlighet för konstigheter skulle kunna hända..dock utan att han visste om det såklart)
Nej men sen visade det sig att jobb??vad e det ?-nej då- jag skulle antagligen endast jobba som hans fru!
Han tyckte jag skulle lämna min "pojkvän" och gifta mig med han, han ville ha mina barn, mist tre styken, sen skulle han köpa allt jag ville ha, sen skulle jag få en villa vart jag ville och bara gå och shoppa och ta hand om mig själv hela dagarna, och köpa vad och hur mycket jag ville. 

Det fanns även en ring hemma som väntade som han hade varit och köpt, som va billig dock, som han valde att säga det endast 600 000kr..ööööö!!! Sen frågade han om jag gillade kors, och sa att det finns ett kors också fullt med diamanter sådäa 10X10cm stort som han också ville ge mig...dvs om jag gillade kors annars kunde han köpa något annat också..o lite till ringar..Han va en tvättäkta SUGARDADDY!!!
nej det va fan i mig en av de sjukaste dagarna i mitt liiiiv!!
Sen när vi skulle dricka kaffe sa han:- Ska vi gå o handla ett par nys skor till dig och jeans och en ny fendi väska när vi e klara här kanske?jag bara:- ÄÄÄÄÄÄÄäääää...NEJJJJ!!lite skärrad av utgången av denna "affärs" lunch..
Han hade iaf världens fetaste lägenhet mitt i av de största  av byggnaderna på drottninggatan men två hela våningar,på ca 700Kvm!!!! där den översta våningen va hans lägenhet, fast där bodde han inte, nej bara ibland när han varit ute på krogen dvs 1 gång varannan månad...så sa han :- Ja, så du kan ju flytta in här när du vill!
Nej so´m du nog själv förstår så va denna dagen en så suspekt dag så jag vet fortfarande inte hur man ska reagera. Men det sista han sa va :- jag tycker du ska fundera på detta-det är endå din framtid det handlar om. Se tycker jag su ska ringa din mamma och berätta att en Baron vill att du ska bli hans baronessa, och vill ha din barn och kommer ta han om allt du vill ha i hela din framtid. Då tänkte jag bara skulle jag säga det till min mamma då skulle hon bara säga TANJA... SPRIIIIIING!!!!!
Jag sa att jag va tvungen att gå då jag skulle träffa en väninna..
Så han avslutade med att säga, jag väntar på dig ett halvår, jag kan komma ochhälsa på dig flera grra i veckan även om du bor i Tyskland, så bara ring mig, eller så ringer jaag dig, om du vill kan ju du och din tjej kompis komma hit och dela en flaska vin med mig på terassen här i helgen..Nu är det helg och jag undrar..Ska man utnyttja en sånhär situation till viss del eller inte? ska man bara skita i det? Eller helt enkelt pumpa han på pengar tills dess att jag flyttar om en månad ( som vissa givit mig rådet att göra..haha).. ja konstiga frågor man ställer sig själv.
Speciellt när jag är en tjej som ÄR MIN EGEN KVINNA INGEN ANNANS.

För er som undrar finns det verkligen sånna här killar fortfarande så har ni ju nu svaret...........
 Men just denna är av årgången - 72
& Tänk vad myckett som kan hända inom 20 sek på ett uteställe i Stockholm


Vad hade du gjort i en sånhär situtation????
Would you?...
Realy- Would YOU?


Kommentera Här!
Postat av: Jacob

ja skulle ha sprungit iväg.. d låter sjukt läskigt tkr jag.. man blir inte lycklig av pengar..

2009-07-31 @ 17:05:26
URL: http://poetryofjacob.blogg.se/
Postat av: carolina

svara gärna på frågan på mitt sista inlägg =)

2009-08-01 @ 15:26:12
URL: http://caroliinadenfiina.blogg.se/
Postat av: tanja

re jake: ja det va det också, inte själva middagen, men bara denna tanke..shit jag är fortfarande förvirrad! :) men en kul erfarenhet..haha

2009-08-01 @ 17:22:31
Postat av: tanja

re cariólina: Done it :)

2009-08-01 @ 17:23:00
Postat av: Jönsa

Ge mig hans nummer, jag kan va hans bitch på 700kvm

2009-08-20 @ 20:34:45

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig!

E-postadress? (publiceras ej)

Har du en Blogg? URL/Bloggadress, Let me know!

Speak your mind!! :)

Trackback
RSS 2.0