Årets första...

Ja jag veeet...update sent idag.!.. men jag har soooolat utomhus för första gången detta året.
Grymt hett ,så grymt att jag fick gå in igen, pallade inte trycket..men sakta men säkert ska den komma
...Den där chokladbolls färgen som gör att rynkorna kommer komma fram tidigare..men ändå vill vi alla bli bruna..konstigt men sant, fast vi egentligen kanske borde dra på oss en slöja och täcka det fina ansikte vi fått så länge vi får ha det rynkfritt. Men jag ska inte säga ett skvatt jag e minst lika engagerad till att likna en chokladglass innan midsommar som er alla andra så... :) ..så såhär brun, eller vit är jag nu..

Min kväll idag har jag spenderat med dammsugaren, vi umgås ofta nu, jag o den- min hund borde konvertera till nakenhund snart kan man tycka men ack Nej. Han måste ju odla hår lika mycket som en annan är tunnhårig. Men men...Jag va faktisk så illa tvungen ändå för jag o malin va ute o "pallade" massa....eeehh...ja vad heter dom nu..va fan nu har jag helt glömt bort vad de heter..öö...-ja just det Syrener!! hahaha ..japps..o då pratar vi inte lite syrener det blev ett stort hål i ett träd för vi norpat massa...så vi hade en toppad ikea kasse när vi kom hemigår, så  vi hade blad,löv,säkert massa småkryp också på hela köksgolvet igrå, så jag hade allt inte så mycket val. Men guuuuuuud vad underbart det luktar på våra 100 kvm...vidunderligt underbart, blir ju glad bara man kommer innanföra dörren..sommar!
Fotade några av de miljoner blommor vi fick upp (va ju inte miljoner såklart men de finns överallt!!-mumma!!)



Nu måste jag fixa till mig, ska ut och umgås med min pojkvän om en timme...vet dock inte vad vi ska göra..kanske vore smart att komma på något först..ni kanske har några förslag??? (mysiga, roliga, min kreativitet stänga av efter 19.00 ibland har jag insett..illa men sant)

Å Imorgon kommer min älskade "mammi" hit!!! ♥Ska bli mys även om jag ska på avslutningsfest imorgon
Vi hörs imorgon mina solstrålar!!!....ha underbar sommarkväll !! Puss Tanni

Audition Dag


SÅ jag va ju på min avslutningsfest igår..blev lite väl sent, kom hem runt kl.  03.00 och jag skulle på audition kl.14.00. Så det är inget jag kommer göra om igen, någonsin- dricka dagen innan audition e inget jag rekomenderar nu när jag testat.

Skulle klart flacha upp min outfit med men mina ultra glittriga shoes (se bild under) som jag aldrig haft innan vilket innebär att de fick följa med rundan på stan mest ihållandes i handen. Illa men sant, men även om det kanske ser lite märkligt ut, och frågorna blev ju rätt många men alltså gud vilken sommarkänsla jag fick under fötterna så fort de åkte av. Grymt härligt!
Men ont hade jag idag när jag vaknade, och det e ju inte så att man har ett par extra fötter i garderoben att hoppa i bara för man har ont i de andra och ma ska på audition, men men ...jag överlevde även om det gick låååångt "söderut" dvs käpprätt åt HELVETE!  Va  bakis, svettades som en gris, fummlade runder och mitt minne va som en guldfisk- (sådär glömmer att den redan simmat ett varv i glasskålen såfort den kommit runt ett varv-ja sååå illa va det)-helt jävla underbart hemskt, men det gör mig inte så mycket det va nog det enda jag någonsin gjort utan att vara döds seriöst inställd på att det måste gå utmärkt, och det måst man väl få unna sig en gång i livet.
Så well well nu vet ni det :)

Va visst flera som det gick söderåt för igår på vår fest--ska inte nämna några namn men vissa ska va glada att de lever idag och inte frusit ihjäl under natta :)Så picture´s PICTURE`S coming up coming up!
Skorna för kvällen

Malin snodde åt sig kameran..så nej jag vet inte vad jag sysslar med här..öö

En äkta Paparatzi bild -by Malin

Muffins testet- Vad tänker du på när du hör muffins??
Sussie goes;

Alex goes:

Malin goes;

Sen ha vi ju "stjärnan" för kvällen ...*host* tänker inte säga mer än så..

Detta va kvällen i all ära genom miga ögon :) ... Så jag kan ju bara säga "FESTLIGT" WOOOOOOHHHOOOOOOO!!!
SKÅÅÅÅL! / TJ

Paaarty

Så vad händer idag händer "in the life of T" jo det händer mycket.
Det är avslutningsfest för ALLA på Kulturamas olika yrkesutbildningar!
Vi ska samlas i parken kl 15.00. Ja kl. 15.00 redan!!! för förfest...Så min dag ser ut såhär

KL. 15.00
  Förfest i Luma Park
KL. 17.00  Utdelning av intyg i multihallen
KL. 18.00  Är det middag
KL. 19.00 Drar banden igång på scenen
KL. 23.00 Stänger baren på skolan

Så jag borde stressa runder redan nu och gör mig klar, måste till systemet också annars har jag ju inget och dricka.
HMMM...men det e ju såå fint väder ute så funderar på och gå ut och lägga mig några timmar och få till en liten freeesh look innan party dressen glider på...
Å just det jag ska på audition imorgon kl.14.00 på Balettakademin, det är till IWANSON. En danshögskola som ligger i tyskland, så det ska bli intressant, och antagligen kommer det gå åt helvete, men det vet man ju inte förrän man försökt. Och det är ju trota allt första gången jag söker något sånthär, så jag får ju ha lite förståelse för mig själv om det går i backen :) ...såå wish me luck... :/
Så det får bli en fest i lagom dos idag tror jag om mitt minne ska hålla igenom en dansövning imorgon iallafall...hahah.

Å snart åker jag hem eller ja den 12:e till Osssby (ska bli gymt skönt)..Hittade en film på youtube igår om Just min hemby Osby så jag måste bara lägga upp den för er. SÅ ni ser viken äventyrsstad jag kommer ifrån :)
Här tar allas våra "ICA Paul" Paul Tilly med oss på en guidad tur genom Osby.

Vi hörs lite senare mina citrommelisser!..nu ska jag youtuba mig igenom mitt kaffe och cigg..Hoppas ni får en underbar eftermidagg!! KÄRLEK! 


Vaad gör man när man är fattig student?

SVAR: Hittar alltid saker man VILL ha!

SJUKT SNYGGA BANGILICIOUS SKOR
"ZARA"

Vad tycker ni my friend´s - Go for it??   / "T

Mobil - Blogga - Sucks!!

Precis slängt i mig lite spaghetti och köttfärs sås, och nu sitter jag här med datorn i knät och försöker lära mig mobil-blogga. Tyckte det kunde vara lämpligt för att få fler uppdates om dagen.
Men det SUck´s !! Det funkar inte..gjort ALLA inställningar och det tog ett bra tag men inlägget kommer inte in!! Lite irriterande, bortkastad tid.. måste va något fel på just min mobil operatör..för det e tydligen fler nu såg jag med samma operatör som jag,som inte får det att funka. jäkla bananer alltså!!

Så nu blir det o gå ut med hunden och leka dagis igen. Vet inte vart alla ungarna kommer ifrån alltså det börjar med en sen blir det fler och fler.
Så här såg det ut här om dagen!

Men E det inte konstigt att ha stalker´s på sin hund?? Känns som han är värst kändisen i vårat hood...sjukt märkligt. Så det e ju tur jag skaffat "ett spår" koppel på 15meter så alla ungarna får va med och hålla i kopplet, annars hade det väl blivit ett jäkla väsen. Men man kan ju konstatera att alla dagis borde skaffa sig en vovvs för sina utflykter så hade de stackars barnen sluppis de där vägarbets västarna, för då vet de ju exakt vart ungarna befinner sig- På militär rakt led bakom hållandes stenhårt i linan.

 Men jag förstår deras kärlek för han är ju heeelt underbart bäst, Allas våran Vovvs!
  / ....D
agis Tanja



Blogg Rekord!

Tjillivippen!!!!  Ville bara passa på att säga HEEEJ till ALLA nya läsare!! Bloggen har gått upp otroligt mycket varje dag de senast två veckorna med nytt folk som läser varje dag. Å bara idag utökat med 36 stycken unika!! SKitkul juhe:) .
 !!!!!!!!Keep it up friend´s!!!!!!!!!!!
Men när ni nu är så många våga gärna kommentera,eller bara skriva något i kommentar´s länken under inläggen vilken skit som helst är välkommet, nödvändigt eller ej struntar jag i- anonymt eller inte spelar ingen roll men..!! SKRIV NÅGOT :)!! Jag hoppas ni fortsätter komma tillbaka och jag Hoppas NI gillar den!!
Ge gärna något förslag på något ni hade tyckt varit kul om jag skrev om eller om så bara en smiley.
Puss Tjing på er ♥ - Tanja



TV Intervju Avklarad!! Sååå - Antagen??

Japps...det hände...jag försov mig,lyckades snoooza klockan såååklart vad annars?? Vaknade försent,fick stressa,och bussen från slussen till gärdet va fett försenad + att vi gick 2km omväg i högklackat utan att hitta!!
Men kl.10.45 anlände vi på titan television (endast 45min sena...pinsamt?-nej då-*host*:) ....)
Min personliga assistent Malin följde med mig, som paraply bärare, hundförare, kaffehållare. Det e faktiskt någon lyx jag skulle kunna vänja mig vid :). Även om hon gjorde lite mer än så så va det ju underbart tacksamt från min sida även om humöret NU inte är det bästa i 08:a området...hmm...riktigt illa:)
Men Men nog om det, ska väl berätta lite om vad som hände när jag väl va framme där imorse.-....
Ja jag fick sätta mig ner i soffan i receptionen i ca minus 0.5 sek och andas ut innan hon kom och hämtade mig.
Så med andan fortfarande i halsen och LP-skivor under armhålorna blev jag inledd till ett rum där jag skulle fylla i ett kompendium på 5 sidor!! Och jag överdriver inte när jag säger att det va mellan 125-150 frågor jag skulle svara på med en mening typ på alla (o detta va bara frågor som egentligen kräver ca en halv A4 sida var, för att kunna svara på dom)

Men jag började "ratta" så fort jag kunde för jag hade ju ingen tid på mig heller knappt, så det va bara att sätta gasblåsan i röven och tuta och köra. Det va alla möjliga sorters frågor allt från- hur va din barndom? till- finns det något en kille kan göra som gör dig avtänd?...sjukt många personliga frågor om mina X, sjukdomar, framtid, om man gjort plastikoperationer,min personlighet, vänner, ja alla frågor man inte tror en utomstående person ska fråga första gången man möter dom..men men dom fick ju svar på tal iallafall.

Efter ca en kvart kom hon in igen med en videokamera som hon körde upp i "nyllett" "fejjan" på mig (ca 2dm avstånd, snyggt-ungefärligt det enda hon lär fått med är väl den slemmiga grejsen som hänger och dinglar där bak där inne i halsen)och denna intervju-video skulle då användas och visas för producenten (så det va ju för jävla tur jag inte åt någon fast föda till frukost då hade han väl sett det också i munnen).
Men jag babblade på så jag knappt han andas precis som jag befarade:) men jag förvarnade henne för det innan och då bara skrattade hon, så jag hoppas att hon hann med mellan paus och nytt stycke:)
Jag tänkte berätta lite vad jag svarade på de olika frågorna..men nu kommer jag fasen inte ihåg vad jag sa för nått längre..hmmm..

Det enda jag tydligt  svar jag minns att jag sa när hon frågade mig va på frågan om jag hade gjort någon plastikoperation.Då svarade jag ;
:- Nej , inte vad jag vet iallafall...hahah...så nej, jag är ju ingen Linda Rosing direkt (sa jag och lyfte ut tröjan och kollade mig mellan brösten..) - Då brast hon också ut i skratt..

Och jag kan meddela att hon fick samma typ av brutalt ärliga, tanklösa och humoristiska svar på resten av halvtimmen hon utförde sitt polisförhör. Sen va det äntligen klart. Förrutom några bilder hon tvunget skulle klicka av också.
Hon sa att de hör av sig inom två veckor om man kommer med, sen sa hon bara
:- Så ja, jag tror vi ringer..!

Så vem vet-inte jag:) Men ska hålla er uppdaterade- I promise- As soon as I know anything-Så vet ni först!
Nu e jag så sjukt trött och på dåligt humör faktiskt för allt flängande ööööverallt heela dagen. Så nu ligger jag här i min "hoodis tröja" som en klubbad säl, då pratar vi inte vänligt brännbol trä..minst aluminium säger jag bara om inte bedövningspil i arslet... Så trött att jag skulle bara vilja spy(men sen känns det ju faktiskt rätt onödigt att kvävas i sin egen spya,kan ju trots allt inte förflytta mig utan assistans. Men just det.!- hahahah -Jag kan ju alltid ringa Malin och be henne lyfta in mig på toaletten :P ..min egna lilla lyx limousine:).. HAHAHAH

Nej nu får "att" vara noog med detta oooooonödiga babblande om INGENTING ____KÄRLEK TILL ER♥!!!______

Tanja= Sveiges nya Skandal drottning?

JAG- Sveriges nya skandal drottning???
Imorse vaknade jag och hade några missade samtal. Ett visade sig vara från Titan Television-min första tanke va att :- Jaa det e väl bara någon telefon försäljare, men jag ringde upp för att vara på den säkra sidan.

En tjej svarade-hon sa;- Ja hej Tanja! Jag ringde dig här för ett par timmar sen. Jag sitter här med lite bilder och information om dig framför mig. (jag bara tänkte..hmm.jahaaa ööö). Sen sa hon:- Ja så min fråga till dig är om du skulle vilja vara med i en ny Tv-serie som ska spelas in på en exotisk plats utomlands under hela sommaren, som sen ska visas på alla de stora kanalerna?? (jag bara tänkte...say whaaaaat??skojjar hon med mig eller är det någon jag känner som cp:ar sig från jobb telefonen??)
Jag frågade hur hon fått infomation om mig, då sa hon bara :-Ja det får jag inte säga men vi har ett nätverk i "vår och din värld" som ibland tilldelar oss folk och på så sätt får vi reda på allt vi behöver om dom.
Tyckte det va lite freaky..hon visste fan att jag åkt konståkning sen jag va liten, stått på scen sen jag va liten, jobbat på cypern som dansare/artist, att jag varit med i musikvideo, dansat på cirkus i stockholm och gått modell och allt annat, även att jag kom från skåne, och att jag bodde i stockholm nu. (jag bara tänkte..oj shirt va e det här för inside maffia :-jag hoppas fan inte hon ser hur jag ser ut eller vad jag gör just nu...)
jag frågade igen:-Men är det ett program som man själv kan ansöka till genom internet eller tv eller nått? (tänkte det kanske e en kompis som anmält mig..hmmm..eller) Då sa hon bara:-Nej alltså det kan man inte nu kanske senare, men just  DU är en av dom som vi isådanfall väljer in själva-innan.Och den människan som rekomenderade dig sa bara. :- Hon ÄR grym underhållning! mer än så får jag inte säga..(hahahha!!!tänkte jag -fy fan vad jag måste va braaa!! :)

Så hon frågade igen om det lät intressant (får jag betalt ploppade upp i huvudet..hahah:)??)
Jag sa:- jo visst gör det väl det kanske..men äää...ja...eller..jo det gör det väl, fick jag tillslut fram.
Menar herregud jag hade ju inte ens hunnit få i mig mitt morgon kaffe och cigg och så får man ett sånt här samtal-vad kan man begära för bra svar då liksom...ack nej..
Men slutligen så ska jag dit imorgonbitti klockan 10.00 och babbla på om mig själv- Å vad jag kan jag göra bättre egentligen..e det något som alltid glappar e det väl min mun..men fan gud..hade ju varit skönt om man visste att de förstod min "danska" också..för det låter ju så för vissa sthlm:are när jag väl sätter igång.. Å "slowmo talk" det  e inget för mig då tror det säkert bara jag är efterbliven och borde vara med outsider´s istället.hahahah!

Men om man väl går vidare kan jag ju inte annat än undra- ska man då verkligen tacka ja? Eller kommer man då sluta med att vara sveriges nya skandal drottning nr 1 (menar ska man väl vara skandal drottning måste man ju ligga i topp även där:)hahah!!

Nej jag vet inte---- fan---- HELP ME!! Vad tycker ni jag ska göra? Säga?
va hade du gjort?? Ge mig lite råd please!!   /tanni



Johan Glans - som en Tanja i Stockholm

Finns det någon bättre komiker?
Tyckte det kändes som det behövdes något upplyftande-så dagen skratt!!
Det finns iallafall fler skåningar i stockholm än han som råkar ut för exakt samma saker...
Känns skönt att veta att man inte är ensam i djurparken
Känns grymt skönt att kunna skratta åt samma klipp i ett år nu..
då e det inte "medioker"..då e det MUUU!!! 
Titta/Njut/Skratta ... Lämna gärna en kommentar efteråt ..
(under inlägget)

:) Hur många bregott paket ger du till kossan?
Hiss eller DISS??


I just can´t löööve him moore ♥

Bad hair day?

Nu imorse när jag vaknade tittade jag mig spegeln-va det här va det första jag såg!!...HAHAHAH hahaha!!
Bad hair day eller bara en "den där mary look", ja snyggt eller inte kan ju diskuteras men mitt ansiktsuttryck gick ju på två röda från trött till förvånand och till fullt  ASGRARV..hhaha..!
Detta kanska inte är den första bilden man tänker, åhh va bra den ska jag lägga upp på min blogg :) Men fan man måste väl bjuda lite på sig själv och gjorde den min morgon lite roligare, kanske den gör er det också!Man kan ju faktiskt inte se ut somm en porslin docka hela tiden, man har ju faktiskt sina männskliga moments också på dygnet. 
Och speciellt nu när man har en hel del läsare så hur kul e det att bara se poserande bilder där man fixat alla hårstrå som finns på huvudet och med mona-lisas besvärande leénde- som det är i vissa andra bloggar. Nej inte i min iallafall!
Time to Rebel to brake the spell!
 

Föreställning


Hemkommen från en underbart grym föreställning!!
Stolt...underbart..känslor..naket..ja allt.
Tog mååånga bilder men orkar inte lägga upp alla så är det någon som vill ta del av resten så just let me know .

Så nu ska jag ta orken till mig att åka en sväng till medborgarplatsen och ta ett glas vitt med Alex..
Tänker inte göra om gårdagens refräng igen iallafall det är ju en sak som är säker :)
så dit ska jag iallafall...
It´s a deal / XOXOXO Tanni





































                    

Så nu blir det impuls och dansföreställning för mig & Alex för hela slanten
Måste gå och tita och stötta min vänner.
Återkommer förhoppningsvis senare med lite bilder om jag fått till några bra

Make it work - Balettakademiens dansarutbildning åk 1 & 2

Se nästa generations dansare. Möt Dansarutbildningens årskurs 1&2 i verk av professionella koreografer som Val Suarez, Kerstin Abrahamsson, Jeanette Bolding, Sara Fonseca, Lottie Johansson, Anna Ståhl och Åsa N Åström. Dessutom får vi se några av studenternas - våra framtida koreografers - egna alster.

Stora scen

Over and out to dance in the night / "T



Doften av sommar

Mina 5 måsten inför sommaren!

Neon nagellack
Hårförlängning?
Små sommar klänningar och alla dess kläder i starka färger
Sommarskor höga som låga, öppna och hela
Ny header till min blogg (Någon som vill hjälpa mig med design kanske?)

Några snygga nagellack i snygga färger som passar till alla outfits
Prova dig fram och våga testa så lovar jag du blir lika kär i dom som jag :)


Vad sysslar jag med`egentligen??

Ja alltså idag har jag kollat runt efter jobb och hållt på, sen fick jag ett mess av Ludwig att vi skulle grilla...
Genast vaknade jag till liv igen efter varit inne i några deppo timmar. Jag flängde iväg till micke för att hämta vin, sminkade mig och valde ut kläder, fixade håret och gick ut med hunden eftersom jag skulle åka inom en kvart och eftersom jag va klar. När jag väl varit ute med hunden så ställer jag mig på balkongen för att röka en cigg och slappna av lite innan jag ska dra mig mot t-banan och stora essingen, då på två minuter kommer jag fram till att -Nej jag ska inte åka, orkar inte,känner inte för det..

Jag menar varför i h****vete kunde jag inte komma fram till det innan jag hunnit göra mig helt klar och virrat runder överallt och ställt upp överallt här hemma..ibland blir jag bara sååå trött på mig själv ( det e inte ofta men det händer tydligen) och detta e första gången jag någonsin valt att avstå från att gå ut när jag redan e helt klar...
Allt jobb helt i onödan..Men ja...jag vet inte vad som hände men jag bestämmde mig för att stanna hemma tydligen iaf för jag sitter fortfarande här, lite snyggare, lite väl välklädd för en hemmakväll och otroligt frustrerad på mig själv!!!
Men men nu e det som det e ...så nu e det jag- sockerdrickan, chillinötterna och ciggen som håller varandra sällskap här istället framför datorn. Lönt väääldigt Lönt!
Å sen längtar jag hem till Osby, vet inte varför men gör det grymt mycket nu..vill hem-ska hem-måste hem!!

Puss NAtti...Love ya!! /Tan





En natt vid bryggan



Jag och Malin tog oss en promenix till stranden igårnatt, och satte oss på bryggan...det va kolsvart ute men lugnt och underbart stillsamt bara några fladdermöss som gjorde oss sällskap..och det absolut enda vi saknade va en flaska vin..Men det va skönt och det blev en bra avslutning på en oroande och händelselös fredag... Puss---- "T

Roadtrip Uppsala

Så berättelsen om ingenting :)..Ja det blev en roadtrip Shlm- Uppsala(Knivsta)-Uppsala-Sthlm.
Vi hoppade in i Bmw.n lite så där halvt illamående lite halvt oroade över att hitta och började köra mot vårt mål- Uppsala där vi skulle byta vår bil med en kille som vi inte hade en aning om vart han befann sig och utan telefon nr
Men det struntade vi i så vi hoppade in i bilen och hoppades på det bästa..man måste väl chansa ibland:)
Å som tur va va malin med me kameran så vi inte missade något "vettigt" :)


Vi hittade fram, killen va där, o bilen också, så med tiotusen i fickan som överlämnades bytte vi bil och vi bytte upp oss från "snygg bil " till "Schteeeekare"..hahha..vi hade en bil som kändes som en  "limousin" och vi fick ett "vardagsrum"..
För att citera Malin- Tanja det är ju för fan en meter emellan oss :) O när hon insåg att det fanns en gömd stor navi /tv/cd/video i bilen så kom de små fingrarna snabbt fram och ville testa alla knappar och allt som gick..
som ett litet barn..haha

Efter vår ditfärd passade vi på att lyxa till det med en glass och en cigg..känna på friheten att veta att man kan dra vart man vill när man vill, kan det bli bättre?Nje inte i min värld iallafall.
Men sen gjorde vi testet hur kul kan man ha med en glass??
Svaret blev såhär----Malin fick allt till några fiiina bilder.. :) måste ju bjuda på sig själv..hahaha!!-klockrent-

Så när i väl tagit oss samman och tankat upp vår stridsvagn begav vi oss ut på vägen igen,
blev lite "kärringa körning" först,( bara lite, sådär så man håller på o slå huvudet i taket för man sitter för högt upp, armarna är böjda så mycket så man inte kan svänga en grad och ansikter är framför ratten och ända in i framrutan och med minen-"jag kan inte köra bil, jag kan köra på dig vilken minut som helst, jag stirrar hela tiden för blinkar jag kanske något händer, o bromsa för fan inte för jag hinner inte reagera så snabbt så då får du mig i röven "och om bilen framför tittar i backspegeln så tror de att man sitter i deras baksäte och de skriker rätt ut)
Men jag menar det e ju inte varje dag man kör med en 3meter bred bil som ser ut som ett hotell..lite scary, liiiite förvirrad..men vem hindrar det :)

Men det gick över så sen gick det snabbt, inte ens kameran hängde med på o fokusera skärpan..

Så vi satte i de bästa skivorna, skruvade upp volymen så vi inte hörde vad vi tänkte,
men sen när fan tänkte vi..
Vi skrek (sjöng) Malin shakade loss och hoppade runder i sätet och dansade som om hon vore i vardagsrummet,
håret flängde som om vi haft en cab och vi skrattade, jag vet inte åt vad men fan det kändes bra..såå jäävla bra!!!

Detta va berättelsen om ingenting...så
Puss o Tjing- Vi e väl inte alls Ding???? hahahah !!!/ Tan


Sista dagen med dans - Trodde vi - Det blev minifest!


Så vi middagstid började det med att jag åkte till skolan för att ha min sista moder(dans) klass med Mikael Brask, trodde jag. När det väl var dags kom han in och slängde ett papper på bordet gick därifrån och hoppade på sin lilla eu moped och åkte därifrån med ett fuck U finger åt oss...Det visade sig när vi väl kopplade att han hade gett oss ett uppdrag, lösa gåtan som stog på pappret och lista ut vart han befann sig i sthlm,
sen skulle vi ta oss dit och väl där skulle vi få en överraskning.
Så vi satte oss på tunnelbanan och körde en tripp genom sthlms djungeln.
När vi väl hitat rätt, köpt en vissen blomma för att visa vår uppskattning och sjungt "fader abraham" för att hedra han så blev vi insläppta, och då blev det signering av affischer, vin, öl, mat, musik och dansfilm..tycker fler lärare borde göra detsamma för det va grymt mysigt även om vi satt där i våra sunkiga danskläder och osminkade trynen




Linnea höll ständig koll på vinboxen, hahah..eller borde snarare säga at hon kontrollerade att det fanns innehåll kvar var femte minut genom att hälla upp ett nytt glas :)

Det va mys, lite sorgligt nu när man tänker efter
- För nu är det officiellt -
Tanja har Avslutat sina 2år på Kulturama!


Lever man i någon annans verklighet och inte i min egen

Är jag för godtrogen?
Tror jag alltid att andra är mot mig som jag är mot dom?
-Ja det gör jag
-Men Är det så?
Jag har börjat fundera mer o mer på det där, som när något säger inom en att det är inte så.
Ska man lita på sin magkänsla då,eller varför finns den där, eller är det så att alla håller det dom säger och gör vad dom menar...
Vad jag har kommit fram till är att man skulle kunna säga att det finns tre olika typer av personer i världen

<Det finns dom som håller vad dom säger och gör vad dom menar,
Alltid, för enligt dom skulle de aldrig lova något eller säga något som inte är verklighet för dom, för varför säga sånna saker annars då?
Dom har sin verklighet, där allt står väldigt fritt och klart om hur man ska ge trygghet och en känsla av välbefinnande för att hoppas att få detsamma tillbaka, den här kategorin är enlig mig en självsäker människa, som kanske varit med om mycket och har mycket i sin ryggsäck som de inte vill uppleva igen, därför har de kanske också kommit in i denna kategorin av människor nu, även om det inte befann sig där förut. Någon som lärt sig av andras eller sina egna misstag. De här människorna är de som alltid finns där, speciellt när någon annan mår dåligt. De har väldigt lätt för att prata med andra, om sig själva och sina problem och att se sig själva utifrån. De ger ofta mer än vad de får tillbaka och de är genuint sannings enliga mot alla i sin närhet och har inga problem med att sätta ord på sina känslor och tankar

Dessa människor pratar om ideér, problem, analyserar, och är oftast väldigt klarsynta innan ett problem dykt upp,
just för att de sett problemet i förväg och just för att de tänkt

<Det finns dom som säger vad dom menar, och gör det dom vill.
De här människorna kan säga det dom tror låter bäst för den andra, men kanske inte menar det dom säger, utan säger det endast för att framstå som en bra människa. Ärlighet spelar stor roll för dom, tror dom, men de vet egentligen inte riktigt vad det innebär. De kan inge förtroende för någon, men vad Du inte vet är att de antagligen delar med sig av det mesta till andra, bakom din rygg. De lovar saker som de tror att de håller men de förstår inte att de har svikit, för då är det ju inte ärliga och de tror de ju att dom är. De utgår från sig själva hela tiden, har svårt att förstå när de dyker upp problem och i slutändan så gör de vad dom själva vill, även när det finns någon annan att ta hänsyn och visa respekt för.
Alltå de kan svika vilken minut som helst för att istället göra något annat de hellre vill, dvs att du är en fritids sysselsättning i deras liv, som när de har tid och lust för, då går det bra, resten av tiden kör dom sitt eget race.

Dessa människorna är ofta matrialister och pratar om saker, pengar, de är osäkra människor som tror de är självsäkra, en fasad människa. De har ofta svårt att fatta ett beslut och stå för det.  De har en stor ego tröja på sig som de tror att ingen annan ser, efersom de själva inte ser den och de har svårt att förstå sig in andras människors tankar och problem, de har svårt för att öppna sig ( för vem vet vad du säger bak deras rygg som de gör mot dig?)

<De finns de som säger vad dom säger, och gör ...ja minsta möjliga
De här människorna säger vad dom säger för det passar för stunden, även om de ljuger, de skiter i vilket för i deras liv finns inget som spelar någon sådär större roll. Ärlighet och omtanke för någon annan-vad är det? De tänker inte på andra utan alltid bara på sig själva, och de har antagligen aldrig varit trogen i varken ett förhållande eller i en relation mot någon som står de nära. För de har antagligen ingen som står de väldigt nära, de har många människor runt sig i sitt liv men av mindre betydelse, för ingen är väl god nog åt dom att stå nära kanske, men vad de inte förstått är att det finns ingen som är dålig nog att vilja vara de nära. Det tror att de har en bästa kompis som alltid finns där när det behövs för dom, men det gör det inte och de själva finns aldrig där tillbaka, och gör dom det är det inte för sin kompis skull utan just för att de vill göra något.
De skulle aldrig ställa dig frågan -Hur mår du?, och vilja lyssna på svaret. För ditt problem är ditt och varför ska de behöva lyssna på det?De har alltså ingen verklig relation till någon människa så som det ur ett normalt perspektiv skulle se ut, de här människorna dras ofta till varandra och just därför inser de inte , vad det är de INTE har,  just eftersom deras bästa kompis säkert tillhör samma kategori, därför vet de inget annat.

De pratar också om saker, pengar och om andra människor, de pratar om sånna här saker just för de inte behöver ha känslor om eller för det, för de är ju sååå egensinnade. De tänker aldrig på hur de hade känt det om de någon skulle behandlat de likadant, just för att det finns inget som antagligen kan koppla ihop deras hjärta med deras hjärna. För antagligen har deras hjärta vid något tillfälle blivit avklippt i processen av sin mognad. De har ett väldigt tydligt kropps språk och har av en anledning framkallat ett sätt att vara för att andra inte ska se hur de är, eller för att de själva inte förstår hur de är. Men de här människorna har av just denna anledningen ett sätt att lysa igenom. För eftersom man märker att de inte är sig själva i sin personlighet längre, så kommer allt detta ut såå tydligt någon annanstans
-  i deras ögon.

Vilken kategori tillhör DU???


Det största tecknet på att veta om man tillhör denna sista kategorin skulle jag säga är om man har skrattat någon gång under tiden man läst detta.

Det kallas Igenkännings komik.   --- o då har jag bara en sak att säga -

jag tycker synd om DIG    /Tanja


Är du sjuk- Få en..Svamp inhalator-jiippiie!.............


SÅ dealen med  det här är...
Fredrik är sjuk, han va hos doktorn flera ggr får massa mediciner, o hostmedicin med morfin,antibiotika o allt annat som går att få utsktivet typ.
Men han blev inte bättre så han gick dit igen. Denna gången fick han bara en sak,ta en massa tester för att sen få en "svamp inhalator". Även kallas för pulmicort som han ska inandas 2ggr om dagen. Men Doktorn sa; - Ja men det e ju såhär att du kan få svamp i munnen av det här, men sköljer du munnen efter varje gång så är det nog lugnt..
Men hallå-lugnt??Varför i "hundans" kan man ens få en medicin som kan framkalla en annan å-komma??



E det bara jag som tycker det här är väääldigt konstigt eller? Ska man sen då efter man kanske äntligen blivit frisk gå runt med svamp i munnen, som man då också måste få tabletter och för att bli av med det med. Nej jag vet inte men i min värld låter det helt knas!!

- Å jag vill inte ha en svamp till pojkvän (även om jag vill han ska bli frisk) -
Är det så konstigt-Nej!

Morgon -Täcke - Soffa - Kaffe - Cigg

 
*Vaknade för en halvtimma sen typ,
*Pussade lite på min mupp (Fredrik) inann han åkte iväg, alldeles för tidigt
*Hade QT (Quality Time) & myste med lill-mupp (Loke)
*Dricker nu kaffe i soffan
*Täcket är med- o givetvis mina giftpinnar också..
*Nu försöker jag komma på "what to do 2 day??

Några förslag kanske....hhhmmmmm?????   /"T


Nattis dags kanske

NU har jag spenderat en hel dag på absolut ingenting. Suttit i soffan heeeela dagen, förrutom när jag lyxade till det och tog en dusch på 20 min...hmmm. Nej mitt liv har inte varit det händelserikaste livet i Sweden idag inte som ni hör
..Men jag har allt lyckats knapra i mig några kilon (känns det som) chillinötter och rökt några cigg här framför tv:n. Så effektivt förslappande så det blir brutalt hemskt...men men.

Jag är ledig imorgon också, så det ska bli spännande o se vad jag tar mig för då
( eller inte tar mig för).
Nej men ut med hunden ska jag ta mig för nu iaf..Känner hur alla chillissar bubblar i magen, inte bra, inte bra....
ja morgondagen..nje den får bli hur den vill...Nu måste jag hoppa i sängen och invänta att Fredrik kommer hem och väcker mig klockan sex när han kommer hem från jobbet...hmm... : /

!Godnatt Stockholm, Godnatt Sverige! Nu checkar jag ut..


Sann Fakta

THERE WILL ALWAYS BE A GOST IN THE EYE OF EVERY BOY YOU SENT AWAY 



Född trött??

När någon sover hela natten, somnar i soffan på dagen ,lägger sig i sängen sen och sover på dagen..Då kan man ju inte annat än undra, e man sjuk, e man uttråkad, eller e man bara född trött..har aldrig träffat någon människa i hela mitt liv som sover så mycket...eller är det jag som är tråkig, eller blir det så att man somnar bara för det finns en säng här nära tillhands att sova i och att det bara är just när man är trött som man "råkar" befinna sig hemma?
Ja jag vet inte, men man undrar ju, kan ju inte göra annat...Det enda positiva med detta e ju att det blir lite mys i soffan med mig först..men sen samtigt varför blir det inget annat, när man väl har en dag som man kan göra något tillsammans,själva..som enligt mig behövs,för att inte tråka ut varandra utan göra något ihop,mer än o ligga i soffan som man kan göra varje kväll..

Känner mig som en mamma son tjatar hela tiden, så jag vet inte, borde man sluta behöva be om lite QT och bara följa stigen, är ju rätt svårt det också när man isf kan se vart det skulle leda, ja frågorna man ställer sig blir många, men är det så konstigt när det finns så lite tid att kunna uppskatta...men när jag bara ser kärlek, är det rätt svårt att urskilja förnuftet som man kanske borde se..

Hur kommer det sig att göra en sån sak hade förändrat hela min vecka, mina tankar allt och inte den den andres..?
Jag vet inte men jag undrar...?????     / Tan


Bara En månad kvar...


SNART!!
Sen kommer hon äntligen hem från "slöj" landet :) !!Saknar dig så in i h*****tes mycket, va över ett år sen vi träffades sist nu och det känns ända in i kistan, så nedräkningen har börjat..it´s time too tango!!Kommer leva på de få dagarna du e hemma i ett år till om det krävs..men förhoppningsvis slipper jag våndas så länge tills nästa gång igen. Fattar dock inte hur man ska hinna ta igen ett år på så få dagar innan du åker igen, men försöka ska jag iaf:)..
Saknar dig kusse lusse..det e ju trors allt bara du som har fått studdsa på sin studsmatta :)..
♥jag wäääääntar!!..♥

 
åååhh förrsten en bild på min ståtliga tacko paj från igår..satan va goooood!!-en stolt! "T :)





Det bor ju många turkar i Tyskland

Idag har varit sååå segt, har inte gjort något vettigt, varit inne en vända i stan med Fredrik i ca 30min för att sen åka hem och återuppta normalläge- soffläge- sen åkte han till jobbet..ingen QT idag heller..börjar bli mer o mer sällan känns det som.. pust..
Jag gick och handlade i vår "såååå" billiga affär med..blev endast 462kr för en och en halv matkasse..värsta rånet alltså,sjukt, men men jag fick iaf tillagat en tackopaj, som blev väldigt ståtlig och flottig..mumma :)
Va ju dock så smart så jag tryckte i mig tre mackor innan jag började göra den så när den väl va klar va jag så mätt så den står fortfarande o-smakad i ugnen..jaja det blev ju gjort iaf..

Nu kollar jag på Melodifestivalen, som alla andra svenskar i detta landet gör just nu antagligen..fattar dock inte mig på programledarna verkar ju helt bakom flötet..men ryssar..ja jag vet  inte men de kanske föds så..vissa på flötet och vissa under...hmmm.--Å sen våra kommentatorer...ööö... Ex- när tyskland gav Turkiet 12 poäng,så kläckte de som svar ; -"det bor ju många turkar i Tyskland"...o när en väldigt osexig och hårig kille dök upp i rutan som skulle ge poäng så säger vår komentator-"oj..GRRRrrrr" ... " å han va välkammad..."host" till en annan.....ja menar hallå..kul att man får va lite ironisk på SVT nuförtiden, men sådär..hmmm..vet inte om det känns så rätt o säga så i tv om folk..börjar ju likna kommentarerna F. Herngren spottar ur sig i Wipeout programmet...ajja..bara en onödig reflektion..men det bara kom.

Norge leder ju verkligen sådär överdrivet nu så det känns inte så spännande att kolla, för det e ju inte som så att det kan gå hur som helst nu...men det e ju heller inte så att jag har något vettigare att göra heller, så jag sitter väl o sitter här, tills jag blir så trött så jag knappt orkar ta mig ut med hunden, känner det är nära nu..

Å jag saknar min pojke..vill ha QT♥      :(                

Nej nu vann Norge-SURPRISE!!!!!Så nu ska jag gå ut med hunden sen hoppa i bingen tror jag. Natti
Ha det mys Puss Kram /Tanni




trööööött!!

den bääästa början på dagen..morgon-myyys med Loke muppis...♥




dagens serie



Fredagens natt-äventyr

Jag begav mig till Lina, en tjejkompis som jag jobbade med förra sommaren på "Spesso" för att dricka lite vin ooch kanske ta en sväng på stan. Väl framme gick jag vilse och även om det bara skulle vara 200meter från t-banan, men något sånt måste ju någon lyckas med. Så efter dryga 20 minuers letande efter rätt väg, kom en som gett upp hoppet om att jag skulle hitta ut poch mötte mig tack o lov. Så väl där blev det vin och några drinkar, sommar musik och mycket prat om allt och inget- som det ska va.
Efter några väl spenderade timmar i vinglasen beställde vi taxi. Först kl 23.30- taxin kom inte. Ringde dit, de sa 23. 45 får ni en ny taxi-ok sa vi. Den kom inte. Ringde igen de sa kl 24, lovar vi att ni får ny taxi igen då. Vi sa ok, och klockan 00.15 kom det en taxi. Den gubben fick höra lite-inte från mig men från lite andra ifrågasättande folk :) ...märkligt senario, men väl i taxin drog vi till skybaren i Skrapan (söder).
Sen gick det utför...hmm..inte för mig, men för några andra skulle jag tro. Jag drack något glas vin,lite cider en drink, sen blev klockan 03 och jag började bli trött och begav mig till en kompis nära t-banan. McDonalds!:) Jag va så hungrig så det va nog de bästa på kvällen, kändes så när jag satt där i min ensamhet och åt iaf...Sen saknade jag min hund och mig pojke..lilla familjen...så jag åkte hem, orkade inte mer va helt slut, och det blir ju inte bättre när man inser att t-banan inte går för ofta heller, så jag satt och satt...o vänta o vänta kändes som jag satt där i 2år även om det nog bara va 12min...men men...hem kom jag iaf.väl hemma tog jag ut hunden. Insåg att jag frös så jag slängde på mig morgonrocken och begav mig ut i skogen, tur man inte mötte någon då hade de nog undrat, högklackat och morgonrock, ser ju inte för "friskt" ut kanske..men men..that´s me!

 Ludwig, Amy, Lina

 and blooondie.. :)


Someone special



Efter en fredag med stress, runt i stan, inhadlat saker för att förbereda mig inför kvällen, så fick jag en underbar liten present av min underbart fina pojke..en liten nalle, en ny maskot....
En sån liten tanke som kan betyda så mycket...
Dagen blev bra mycket bätre...Den blev bäst. Tack älsklingen :) ♥

vad gör man när det närmar sig helg

15 snabba......

tvättar - jaa..
solar  -kanske(om man hinner,inte för man inte skulle hinna men, inbillar sig att man har ett liv där 30min över inte finns)
planerar - ja, nåååågot..
handlar - ja liiite vin måste man ju ha utifall att..
ringer - ja, telefonväxel..
blir "pank" - antagligen..
röker -en Uns för mycket..
stressar - jo då så att äääää..
äter - nej e ju så stressad..
dricker kaffe - ja så där ett ton..
tänker på måndag - öööhhh, nej det e ju fredag..
bli galen - nej inte längre, men kan ju hända..
vad blir resultatet - pank, en extra rynka om man hittade tiden o gå o sola, lite hosta av för mycket cigg, helt slut,
vääldigt hungrig, inser att man borde tänkt på att det kommer en måndag.
gör man om detta --- OOOhh YES!!
varför - det är ju helg!!!!!

dagens serie


Spegel Spelgel..

Igårkväll tog jag och Fredrik en tripp till värmdö för att kolla på pinscher valp. Mellansizen dvs. De va såååå söta, fick värsta flach-backen till min förra hund när jag såg dom (Donna----saknar)...Men de va underbara, fanns dock bara en röd kvar och fredrik vill så gärna ha en black and tan (dobbeman färgen), så det blir nog att han får vänta med hund tror jag. Vi har varit i kontakt med alla uppfödare av rasen och som det ser ut är det i slutet av juli som gäller för en sådan valp i sånnafall. <men den som väntar på något gott>...Vi kom hem förr att inse att Loke va dålig i magen o mina moders känslor för den hunden är inte ur denna värld så givetvis blir man orolig bara för en sån sak. Så det blev en hemmakväll sen.. vi försökte använda lite kreativitet och försökte laga till vidsvin och potatis...potatis har man ju kokat upp ett antal ggr så det e det ju svårt och misslyckas med...men vidsvin...det va ju en annan dimension..men resultater blev lyckat,tro det eller ej.
Nu imorse vaknade jag upp av att Fredrik damsög och plockade undan sina kläder...trodde inte man kunde bli så glad av en sådan sak, men ojojoj...men när någon annan ser det jag ser och tar tag i saker självmant utan att man behöver "mamma" på dom, är nog ur min uppfattning det ultimataste som finns just nu..Så fortsätt på det spåret, då kan allt bara bli bättre och mitt "tjat" kanske slutar existera..för man vill ju inte ha ett förhållande med sin mamma väl? ..menar det har man ju redan en...Jag hörde en väldigt smart sak igår om det här med förhållande som lät såhär > Det är inte problemen som förstör ett förhållande - Utan Det är när man slutar lösa problemen tillsammans <
Det stämmer så in i h****vet rätt .
Ett dumt litet exempel; När jag diskat tio dagar i rad, kanske inte det uppfattas som ett problem för den andra parten, för han ser det som att det bara blir gjort ändå, men va han också då inte ser är frustrationen hos den andra som måste göra det för att annars blir det inte gjort. Den onödiga energin utöver den frustraionen kunde ju fått utlopp i något gott i stället. Nu blev det bara så att diskning blev ett exempel men givetvis handlar det inte bara om det, det handlar om i alla andra lägen också, med sånt man måste hjälpas åt med för att man tillsammans ska må bra och få ut så mycket lyckligt och gott av varje dag tillsammans, och för att känna att det är "vi" och inte att det är "Han" och det är "Jag etc..sen tio rader längre ner är det "Vi" och vårt förhållande. Min frustration infinner sig ibland, och då gör den det länge, men jag har aldrig behövt säga något med de jag bott med innan just därför blir det väl värre när det händer nu, för att sånt har alltid varit givet...å då blir man  väldigt förvånad när man inser att för vissa är det kanske inte det.
Man måste se vad man ger och vad man får, och försöka ge samma sak tillbaka. Om det så handlar om disk, respekt, ansvar,prioritet, öppenhet, tillgivethet eller ömhet. Gör man inte det betyder ju det att det finns någon som lägger mer mest tanke,kraft,energi, och förhoppningar än den andra..iaf enligt mig. Om alla som har ett förhållande skulle göra en lista utifrån sig själva och deras partner så tror jag iaf de flesta skulle börja ställa sig själv frågan någonstans på listan -varför får jag mer där-och varför ger jag så mycket mer där?...jag utgår från mig nu som ex, vad jag "ger"och några av de ex jag nämnt ovan..

(tid och tanke från 1-10)
1. disk - 9
2. respekt- 9
3. tanke-10
4. kraft-10
5. tid/prioritet-9
6. ömhet-10
7. öppenhet-10
8. trogenhet-10

Ja listan på detta kan bli lång men om man skulle listar det man tycker är viktigast i ett förhållande uppifrån och ner, sen skriva ner som jag nyss gjort om mig med nr..-hur mycket man själv ger-sen ta samma lista och fylla i hur ens pojkvän/flickvän är, då tror jag man skulle få något -AHA moment. Nästa steg hade ju varit att låta sin pojkvän/flickvän sätta sina nr själv på den listan man nyss skrivit och se om de anser samma sak som en själv om sig själv eller ser de sig själva utifrån ett helt annat perspektiv, och antagligen gör de det, då kanske man kan inse att man har missuppfattat varandra, eller varandras "dolda" signaler. För alla visar inte saker på samma sätt, alla sina egna kommunikations signaler som den andra kanske inte fattar ett smack utav. Bara detta borde ju vara en anledning till o göra detta..
Så ett tips är från och med nu, att försök se dig själv utifrån, som genom ett fönster..du kanske lika väl blir missförstådd..

Man måste ju missuppfattas för att sen kunna bli förstådd / TJ




Mormor

♥Krya på dig hoppas du blir bättre snart...Nu.!!!..o att allt blir som vanligt igen. Tänker på dig med hela mitt hjärta.
Jag Älskar dig och du betyder så otroligt mycket för mig. Allt.... ♥   / " T

( Vill passa på och säga till alla som har sökt danshögskolan också - att lycka till ikväll vet ni-hoppas med er ,för er)


Vårfest 1Maj

                                   
  Japps va tvungen att sätta in lite pic´s från vårana vårfest 1:a maj      
Trots stress,mycket förberedelser, telefoner som ringde hela tiden,
ögon som rann så lyckade vi ta det samman. 
Det va prinsesshattar, fullt med folk, vin, grillning, lekar, vattenpipa och åter ännu mera vin.
mysigt varmt, gick till kallt och vildare innomhus blev de...ja som det blev :)
^^Fucking Fantastiskt Fun^^
                                               
  Ludwig, Calle,Henrik



 Gis, Angeliqi,Sara,Kajsa

.....Så det blev en bra kväll,en kväll vi kommer ihårg och gör om, lite ännu bättre, lite större, igen...




Malin Mailn Malin



Sen finns det en mäniska som alltid lyssnar även o hon inte har så mycket val när jag väl sätter igång
Men tack för att du finns där för mig och som en del i mitt liv i dimma i cigg rök i promenader i tjaffs,i lycka
I ALLT

(eftersom jag aldrig försöker nämna namn "host", så en bild säger ju mer än tusen ord)

Nej nu blir det prommis med hunden,en cigg,en film sen e det timing för o "nassa" ihop sig
Hej o godnatt sverige vi syns igen imorgon
Kärlek / TJ

Picture´s till "det senaste" i mitt förra inlägg

                                                                         
                                                                

                               Min älskade lill-muppis hund--- Loke--- a.k.a Kärlek

 

Övergången från "the darkside" till "the sunny side"
bild.1 Så ser jag ut idag (efter)
bild.2 Så såg jag ut tills igår (före)

hmmm...kan inte riktigt konstatera vilket som passar mig bäst...????
(allt detta för lite färg i ett hår)....
 Men när man går förbi spegeln o hoppar till varje gång man inte fattar vem det va som passerade i spegelbilden så inser man att ens hår är mer än något som bara finns där, visst det är dött och det sitter på ens huvud skulle många bara säga, men för mig är det kanske just "därför" att det är dött, och hänger där, som det är så känsligt, för där sitter alla ens gamla "döda" känslor, av vad som varit och hänt, därför betyder varje centimeter av mitt hår något, för det är en stor del av mig och vad som varit..

Är det då så konstigt att folk aldrig blir nöjda när det går till frisören?

Sen va det Fredrik-min man,min hane,min pojkvän,min kärlek,min sambo
(den lycko-osten kan gå under många namn)




Så då var det dags igen...efter ett liiiitet uppehåll så köör vi igen



Så senaste fakta...


*Har skaffat hund  (Siberian Husky, han går även under namnet Loke)
*Har skaffat pojkvän som nu flyttat in  ( Han går även under namnet Fredrik)
*Slutar snart sista året på min dansskola  ( Det går under génre panik)
*Igår övergick jag från den mörka mystiska hårfärgen till och bli ytligt blond-utan på-inte innuti( Det kallas sommar är här)

men deet som inte föörändrats är att  jag kommer fortfarande skriva om allt onödigt,sånt man vill veta och sånt man inte vill veta, o sånt man inte bryr sig om att veta, vad jag tänker, hur jag mår, tycker, vad jag respekterar och vad jag älskar.

Meen som jag sagt förr..
Det finns många saker man tycker och tänker,
detta behöver inte betyda att det är rätt,
det är bara så Jag tänker just nu,
och alla har vi oilka uppfattningar,
 men just denna är Min
<3


XOXOXO/ " T



RSS 2.0