Ny vecka - Nya tag???

Hittade mitt första modelluppdrags-bild år 1990- Tanja 10 år gammal-
(fotat på katalogen med digital kameran, därav den underbara kvaliten:)


Ja då va det en ny vecka...Borde detta innebära nya tag då också kanske?..Känns inte som det blir så här, har dock tagit fram engelska boken efter lite för lång vilan..men den e framme igen iaf och det e väl det som räknas, iaf för mig, just nu..Behöver få min egen tid mitt eget tempo min egen ro, även om det knappt finns mer tid för det så måste det fungera så i den ordningen, för mig...

Så idag e det alltså tisdag, imorgon är det balett,jazz,modern,street som gäller sen är det nästa skola,... engelska. Så det blir en lång dag i skolan imorgon,e väl hemma runt kl 22.30... låter hårt- det är hårt!!!
Har faktiskt bokat biljett hem på höstlovet nu iaf.. Tan is leaving town at 06.20 den 24/10 och återkommer den 2/10..Ska bli grymt skönt!Kommer dock ske med engelska boken tajt under armen (?)

Hade en rolig dag i skolan idag iaf, hade besök från Malin och Mikaela som också gick på samma skola förra året men som nu går på Danshögskolan, så lektionen blev bra mycket roligare och med mer roligare folk än den brukar (*host***)
Så det va skönr behövdes lite ny frisk luft i dans-salen!!! Så jag säger endast - VÄLKOMMNA TILLBAKA IGEN :)

Sen har jag pratat lite med Jakob, han kommer upp på fredag så då får ja fixa lite folk och ösa upp ett glas vin och ta en runda på stan (för tills på fredag har jag ju varit duktig och ligger i fas igen i skolan (?)..håller på och intalar mig själv här nu, om ni inte märkt det än, men det funkar! för har jag väl skrivit det, så håller jag det!! :)

PUST.....kom nyss på att jag har tvätt tid imorgonbitti mellan 7-11...när jag eg har sovmorgon till 13..aaahhh jag som tänkt läsa o sova...varför alltid dessa dubbelbokningar i planeringen?

Sara har varit här hos mig ikväll också, det va mys även om det bara så va för någon halvtimme ,så tid är tid...
och alltid lika omtyckt♥
Hann iaf med o kolla på Idol, en cigg, en rost macka-we loooove..

Nej om man skulle ta o plugga lite nu då, så det där glaset vin på fredag blir verklighet?
 
Puss & Tjing dags att jobba "in" / lööve < TJ






Mosebacke - En förvirrande onsdag

Ja shit pommes!!

Det började bra, kom hem från skolan, satte oss och delade en flaska vin, Jag & Malin, det blev en flaska till och en till, slutligen gav vi oss iväg till Mosebacke för några vi känner skulle uppträda,
va inte meningen det skulle gå som det gjorde, men det gjorde det!

Det började bra


Det gick åt skogen



 
O det blev inte bättre heller....



Så hur mådde man idag?-Ja...jag har då aldrig innan blivit bakfull på 3 flaskor vin och en 7 glas vin till i baren, men denna dag blev jag, kunde va för man inte åt något under hela dagen?-Ja..Va det så smart?- Nej..

Detta gjorde att hela dagen idag kändes som om det va söndag, Så jag & Malin åkte efter haft uppvaknande in till Hötorget för och inhandla lite uteblommor till ballkongen, hälso godis, frukt och kantareller. För att sedan spatsera vidare till Ötermalmstorg och satte oss på "Creme" där vi sakta sörplade i oss varsin latte i väntan på att vinet skulle fördriva sig ut ur kroppen.
Det har alltså varit en jobbig Torsdag som känts som en Söndag

Sammanfattning:
- Fy Fuck -

Granada - In i Bubblan?



Sjukt kul- Bottled up in side - Dance like dynamite ....

Förfest i ett nybyggt hus dvs hos Andres Liljenberg (se pic´s)...i ett hus bara bestående av stomme va det "resnings" fest i lilla Osby, alla fönster bara fördragna med plast,från golv till tak för vi inte skulle frysa igen,med ett långbord i rasningsläge och pittoreska utemöbler som ihopsamlats och en värmefläkt, där befann vi oss i Lördags kväll/natt innan det bar av till Granada...
.......Me and my boys♥.......Alla så olika men ändå så lika &värdefulla ♥  
(klicka på bilderna för att se dom större)  



Sen åkte vi Taxi .... :)





Ja Guud...sen efter hela taxi resan vart det in o dansa som en liten vessla...
Sen blev det tydligen efterfest hos Linus också, men de bilderna behåller jag för mig själv, ...Men kan ju yttra mig om att det blev iaf makaroner och falukorv á la ketchup mot slutet som även låg kvar på kläderna dagen efter...som vanligt.!!.
Det e något med mig o ketchup alltså :) ...
..men men vi klickar väl bara helt enkel varje gång vi ses... :)
   <— KETCHUP ♥ TAN =SANT


PUSSmysisPUSSIS    / TJ




Modell / Dansare at "Cirkus" sthlm

Ve ju tvungen och stå på röda mattan i mjukiskläder :)inte många som gjort det 


Det va "fab"... riktigt kul... Vi dansade på scenen shakade arslet och försökte se gudomligt snygga ut samtidigt, och visst lyckades vi iaf upp til våra och publikens förväntningar

De va Replay, Fornarina, We, Diesel, Björn Borg, Levis, etc etc...modeller och kändisar till  höger och vänster, på scenen och i publiken. Mitt huvud bara sa till mig -kontakter-kontakter-kontakter.... :) ...
Vi delade louge med Carolina Gynning och Karina Björk..dom va galet roliga,Carolinas löshår va överallt kändes det som, hon ville lära sig börja dansa hon också så vi tog några move´s med henne ... :) ..
Sen va det efterfest även det på "Cirkus" ett tiotal barer och uppträden, och sjukt mycket folk, från tv-radio-mode-dans-musik-branchen.. Allmänt Se & Hör folk som brukar flannera i massmedia av olika anledningar.

Det blev en SEEEN kväll men en ihågkommen dag, med nya vänner och en bra stor erfarenhet rikare.










50 mil ifrån stockholm

Osby-en liten by som för de flesta inte har en aning om vart det ligger, en civilisation, inte som stockholm, men den va Min förr, där fanns alla mina vänner förr...en del finns även där nu..Men det är inte samma sak längre, känns som jag levt många år av mitt liv där i något av en bubbla, en bubbla att komma tillbaka till när saker är jobbigt, eller man behöver bort från "mitt nutida liv" ..vill träffa mamma,bror,mormor,pappa-vänner ja de man älskar...de som betyder något oavsett vart i världen man befinner sig..
Det som kändes konstigt denna gången tillskillnad från alla andra gånger ja varit hemma är att varenda gång innan jag varit hemma,träffat familj,vänner,festat,bara "varit" har jag alltid längtat tillbaka till stockholm efter några dagar och om inte annat iaf när jag suttit på tåget tillbaka...Men nu-igår,när jag kom hit hörde jag mig själv bara pusta..ville inte hit, vet inte varför,det va inget o komma tillbaka till..eller?
Jag ville stanna längre..va kvar i bubblan?va de därför?-jag vet inte..men jag tror inte det..
eller om jag bara är förlorad i mig själv just nu på något sätt..kan mycket väl vara så-för har aldrig funnit mig själv i att jag suttit och räknat på hur många veckor det är kvar tills jag har höstlov och kan åka tillbaka dit igen..
Eller jo det har jag,men det va när man endast bott här i en vecka o man åkte hem varannan vecka..
Så e det inte nu, och jag borde inte tänka så nu....Känns inte bra - Mår kanske inte bra....

Det va absolut inte detta jag skulle skriva om i detta inlägget men ibland bara skriver jag och då känns det inte rät och sluta,anledningen till varför det blir så är antagligen för jag behöver skriva om det så jag kanske förstår det...men men

Träffade ju iaf mina vänner,som jag inte träffat på sååå länge, det va fem månader sen sist-vissa längre, det va kul,det va kärlek♥...tror man inser mer om vad man har med sina vänner när man inte har dom i samma kvarter,i samma bubbla, det är min uppfattning, för jag vet att jag aldrig hade skrivit såhär om jag befunnit mig på samma gata som innan, för då är de ju ändå där-Alltid,så varför skulle man skriva om det då...-så typ..(om ni förstår:) ....

Jag har insett vad jag har pga detta,vilket kanske gör det mer värdefullt för mig?vet inte..är säkert lika värdefullt för alla men det/dom man ser varje dag kanske man inte ser lika klart som någon som jag-som inte ser lika ofta...Vad jag vil säga är bara att jag har lärt mig uppskatta- uppskatt mina vänner-på ett så konstigt förstående,ödmjukt, och kärleksfullt sätt som jag inte gjort om jag bott kvar hemma.. varför vet jag inte, men det är så det är och det är jag så glad och lycklig över, för när man inser något sånt så får jag ett sååå lugn i kroppen,blir tillfreds i huvudet,ja hela psyket..

                            Lost in paradise?Or a broken heart?      / Tan

Hemfärd till Osby


Det va välbehövligt att få komma hem, det va jobbigt innan jag åkte-vet inte varför..allt va bara så..ja..förmycket..




Det blev ju dock inte bättre-allt som stod färdigt och klart till dagen innan jag åkte hem, dansen,skolan,alla papper-ALLT brast som en vattenballong o lämnade inte en droppe kvar..

Värdelöst så värdelöst...men man får uthärda-göra vad man kan för o göra det till det bästa möjliga till min egen förmåga-kommer det gå?-vet inte-kommer jag hoppas?-Ja
På 30 sek förändrades allt och -ja,det knäckte mig, gör fortfarande-Ska det få fortsätta knäcka mig?
-NEJ

∞Det sägs att den som lyssnar på dig föredrar lösningar istället för problem...
Men Jag ser det så här -Genom och berätta om sina sorger,om så bara för sig själv,så lindrar man dem.







~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

                                                           


                                   

♥Sommar-Kom tillbaka...&  ge oss en vecka till♥

Sommaren blir till Höst

Det har hänt mycket sen sist...

* Dator krashat-fått ny
* Bloggen blev pga dator krash helt f-ked up-håller på o försöker fixa ihop den igen
* Tanja har flyttat från Tyresö- fick ett förstahandskontrakt & en inneboende
* Sagt upp mig på jobbet- börjat dansa igen
* Har gått modell & dansat på " Cirkus" stlm-once in a life time on that stadge?-hope not..
* Tanja har nu fyllt 24-vilket innebär mer grubbel,tankar,problem & även  kanske en ny rynka?iaf i hjärnan..
* Tanja har efter fem månader sen sist varit hemma i Osby för 6 dagar, som gick alldeles för fort ..pust

Det va en snabb sammanfattning, men ha tålamod..


RSS 2.0