Läget!!..........

Just nu relativt.

Jävligt relativt.

Men jag står med fötterna på jorden och har huvudet ovanför målnen. Så valde någon klok själ engång i tiden att förklara mig.

Å det stämmer bra, Jävligt bra

Även om det alltid är <Relativt.

Veckans ord är - ..........................druuuuuuuuuuummmms.....ddrrrrrrrriiiiishhh....!!!

Relativt

Godnatt


Godmooooorgon!!.........

Japp  nu e hon vaken. Hon e då jag. Dusch sen bort till andra Danshuset där vi ska slå våra kloka hjärnor ihop. Margarinet och mina mys-inneskor tas givetvis med. Ni kan jju försöka lista ut vad jag ska göra med de två blandningarna :) ...Svaret får ni senare om inte annat.
Nu är det en gasblåsa i röven.

Dags att sätta fart.

Förresten glad första advent från ett icke kallt Munchen.
Har lite ångest. Lite saknad. O fruktansvärt mycket hemlängtan just idag.

Idag är ju som många av er vet - Min dag.

(svaret till varför finns i bloggen ett år tillbaka i tiden.) / ♥ER nu sååååå kärleks-kranka Tanni

Rosa mys!!

Nu har jag precis kommit hem från stan á la Munchen. Herrejävlar säger jag bara vad jag är kär! Nej inte i mig själv.
Lampor!-dom är öööverallt.Nu förstår jag vad som menas med att pynta inför jul. Tyskarna kan nått iaf måste jag säga, förutom och supa dvs. Alltså alla dessa lampor överallt ger mig rysningar, det är bara så mysigt och det finns inget mer underbart. Jag fick inhandlat ett par inneskor/mystofflor såhär nu när jag va inne i jul-stämningen så kände jag att jag behöhvde göra ett associerat köp som passade min stämmning. Å  att dom råkade bli ljusrosa- ja det gör ju det hela inte ovanligare
Ja jag pussar mitt knä!


Visst e dom fina!!..Ja o som ni ser gör jag det igen. För sålänge det inte finns någon annan o pussa på så va detta närmst för stunden....Gud varför ligger jag själv i en säng o kollar på tv och myser när jag vet vart jag kunde ha varit...aaa..vissa hade nog kallat mig dum, men själv skulle jag bara kalla det smart eller skönt?

Kudden= iT´S all for u mom!! ;)

.


Ja!!.... Så!!!

Ja jag e ledsen.. Det börjar bli vanligare o vanligare detta nu känns det som, att jag ibland bara glömmer bort att jag faktiskt har en blogg som måste uppdateras. O när man får höra att - Alltså vad händer med din blogg? Varför har du inte uppdaterat? Tycker allt du är lite dålig med din blogg på sistonde! Du måste skriva nu för annars har jag inget att gå in o läsa när jag vaknar och lägger mig!!
Så vet jag inte om det är en bra sak eller inte. Det blir ju ett måste på nått sätt. Men sen samtidigt så är det ju det jag vill - att det ska va ett måste. Inte bara ett måste för mig att skriva utan även ett måste för er som läser- att vilja läsa.
 
Så det är väl mitt fel.
För att framkalla någon sorts beroende på er som läser, o mitt fel för att jag inte håller det vid liv när jag väl tagit mig på uppgiften.

Å jag vill ju ha läsare. ta det inte fel. Det är ju så det är. Även om jag kan säga att jag hade skrivit endå, för min egen skull. Egen terapi.

Nått av mig som jag ger till er. Som även ger nått till mig själv. Ja visst låter det fiiint? :P.
Men det e ju faktiskt så

Så nu ska jag läsa instruktionsboken till min kamera så jag kan ta ännu fler bilder, för helt ärligt. Min kamera går inte o fatta sig på utan och läsa den har jag insett efter att den har funnits i 3 veckor i min egendom och jag kan fortfarande inte hitta vart man stänger av blixten. Å nej jag är inte dum. Och inte blond,längre. 
Så jag faller till min egen grav och läser min första instruktionsbok om er vän -
Min Kamera
  

Shoooooes!!!.....

Cause i´m a Hip-Hopper yes Im yes i´m !!!........

Japps glömde mina indansade älskade Street shoes hemma..så det fick bli ett givet klipp, efter som jag imorgon ska ha Street (en dans stil- för er som inte vet) och då ska jag Hip-Hoppa min axel ur led igen- antagligen..

Lätt och dansa Street utan använda överkroppen. Japps- OR NOT.. det går inte!!!Kommer se ut som en sprattelgubbe ner till och en lyktstolpe upp till. Det ni. Synd det inte säljs biljetter till lektionen annars kunde ni fått se en lektion med när Tanja visar hur man INTE dansar Street.

Men ont i käkarna kommer jag iallafall att ha. För jag kommer skratta åt mig själv i spegeln i en hel timma och det måste väl ändå vara värt nått :P


Efter en lååååång dag i stan!!....

Känner jag såhär!!.....


Fy fuck vad jag fryser!!!
Vi hade 20 grader och sol idag hela dagen fram tills runt kl 17- då blev det 15 grader. Vi som varit ute hela dagen hade varken knappt någon jacka att snacka om, inte tillräckligt- nej vi va vår klädda inte vinter klädda. Så efter ett antal timmar i stan och måååånga timmars fikande blev det ju såklart kallt även här. Men egentligen vem fan fösöker vi lura?? det e ju November även här??? Men vi valde att inte tänka sålångt. Därför sitter jag nu- just såhär i min säng och "huttrar" och är såå kramsugen så jag vet inte vilken kudde jag ska krama ihjäl ikväll...
Fikan i stan med brudarna va LOVELY. Sånna stunder är det bästa som finns och vi hann gå igenom allt från ATT KÄKA KOLA MED PAPPER PÅ TILL hur man för över kontakter till sim kortet. Ja det va en salig blandning -hann med det gjorde vi. Inkl 3 koppar varmchoklad för "vissa" och 1 liter kaffelatte för "andra". Och en underbar ledig dag hade vi.

Å efter denna fikan kan jag bara säga, att jag ångrat mig - Nu längtar jag till lördag !!!  :)

Åååhh...just det gjorde ett litet inköp i stan också..will be back very soon..måste ju visa, ska bara kirra ännu en mongo bild :P

Love YA!!!!♥ / Tanni


Tyskland day and Night!!..................

Så här ser det ut i Tyskland

Tacksam över att natten inte slutade såhär idag med tanke på att vi är lediga imorgon...
Annars är det så det ser ut här... En helt vanlig dag i Tyskland inte fre-sön. Utan Måndag-Söndag. För så tacksamt har alla ställen bara stängt på Söndagar om ens det.

Med detta säger Tanja godnatt och checkar ut. Och inväntar Lördag.

Over and out / "TJ

Tomt!!...

Jag saknar min Pojkvän. Sjukt Mycket. Varje dag. Och idag är en sån dag. En dag, som är en av varje dag.


Tankar just nu!!...


Låt oss hoppas att kvällen INTE slutar så här...ööö

Jag kom upp!!...

Så nu såhär 3 timmar sedan dess att jag somnade så vaknade jag när klockan rinde 06. Hemskt. Men jag vaknade. Så nu ska jag gå till skolan. Lite stressad. O ser ut i ¨något med en stil av påfågel. Japps life is good- Not!

But still . I´m up. Och det är ju allt som räknas. Vi hörs senar mina bird´s

/♥ Tanni

Min dag som muséum´s objekt...!!

Jag vet inte vaaaad det  är med folk och blickar!! Eller blickar!! vad fan säger jag. Korrektion- Folk och Stirrande!! Tror dom inte man ser det ?eller är dom bara så förvirrade och inte vet hur man uppför sig eller?eller tror de bara inte man ska märka det, som om man har skygglappar på sig och bara ser rätt fram som en häst eller? Nej jag fattar inte det alltså?
Som killen i glassbaren på Eis café. Efter han stått och stirrat-inte kollat, i tjugo minuter får jag freak out, o Elina håller med och tilläger att:-  alltså han smög upp cameran och fotade innan också. Jag bara VAAAA??+- what the fuck??öö...normalt-Nej. hyffs- Nej.

Innan hade jag alltid en tendens till att stirra tillbaka på folk som stirrade på mig. Ni vet bara så  där - Blunda hårt för att sen öppna ögonen och ge personen som stirrar värsta överdrivna stirrblicken från mig ist i ca 5 sek, och sen bara låtsas som absolut ingenting. Och det brukar hjälpa. För jag försökte mig på olika sätt, men kom fam till att det va det enda som hjälpte i iaf de flesta fall.

Tro mig- man både ser och känner när man har 25x2- Dvs 50 st ögon på sig halvt ut-ploppande på sig. Speciellt när man får det konstaterat av någon annan också,efteråt tom. Ungefärligt som jag idag. Inte Ungefärligt- Som jag idag. Jag va lite av vad man skulle kunna kalla "the Museum of Art" i skolan idag. Inte för jag bryr mig-faktiskt inte. Men fan ni kan väl iaf kolla lite smidigt??.Inte som när man ritar "tittande" tecknade seriefigurer. Ja ni kan ju relatera till känslan och min dag. Inspirationen hittar ni nedan.

Ja jag inte så mycket mer o säga än - PLOPP!!!!

Första dagen tillbaka...!!

SÅ nu imorgon är det min första dag i skolan-igen.

Jag har nu bott i tyskland officiellt sen den 9:e september. Dvs i mer än  två månader. Och jag har totalt dansat i endast 4 dagar under denna tiden. Lunginflammation följt av av-hoppad arm.
Många här undrar om jag är nervös över att dansa igen- alltså nervös eftersom alla andra dansat så länge nu. Och det kan jag säga att Nej det är jag inte?borde jag vara det eller varför ställer alla den frågan?
Ja jag vet inte kanske borde jaga vara det då, men nej det är jag inte. Det enda jag är nervös över är att min arm ska hoppa urled igen med dess 60% chans, så känns ju risken rätt stor. Därför är jag lite rädd, men endast för jag vill inte opereras, och för jag inte vill behöva att inte dansa mer. Behöva flytta hem igen, när man tagit klivet- Det är jag Nervös över. Inget annat.
Men jag känner dock att alla andra har nu dansat i mer än två månader, de ligger före. Med före menar jag med deras egen utveckling, för ska man börja jämföra med alla andra och inte utifrån sig själv, så är man snart ute på djupt vatten och drunknar sakta i sig egen hjärna. Det är min uppfattning.
Men jag vet också att alla tänker inte så, de tävlar. Men vad jag lärt mig är att skola är en skola av en anledning, det är et ställe där man ska lära sig saker inte vinna saker. Först lär man sig saker, för att sen efter man lärt sig börja tävla. Tävla om jobben, slå sig fram med allt man har för at komma någonstans. Men just nu har jag kommit till tyskland. Och jag kommer inte slå mig fram för att stanna.

Så till dom som inte tänker som jag, har kanske inte tävlat tillräckligt i sitt liv för att veta hur man kommer framåt. Men jag har tävlat helt själv där ute på isen, utifrån mig själv, blivit "dömd" varje helg sedan jag var 4 år gammal dvs i ca 20 år. Jag vet vad jag lärt mig av det. Därför är jag just jag och därför vet jag vad ligger bakom mina ord. Jag vet när man ska slå och inte slå. Och sålänge det finns många bollari ryggsäcken att plocka fram och slå iväg så finns det ingen anledning att plocka fram brännbollsracket och börja slå redan nu.

Nej först ska jag få tillbaka båda mina armar så att jag sen kan slå alla mina bollar långt - Jävligt långt. / "T

Mina Hjärtan..!!! <3

Jag saknar min hund.

Min pojkvän har precis varit och hämtat upp han hos några vi känner, som så vänligt tagit hand om han de senaste två månaderna.
Jag saknar sååå att komma hem och ha någon som alltid blir lika glad så fort man kliver innan för dörren. Någon som alltid finns där när man behöver han. En lurvig sak som alltid är lika kram och mysvänlig. Och som alltid, helst, om han får vill ligga med mamma i sängen och hoppa runt på en och moppsa sig in o gärna ligga på en, trots att han väger 27kilo och inte inser att -nej..jag e nog lite för tung för att virvla runt uppe på mamma som en lite dammtuss som far fram o tillbaka...
Och i detta ögonblicket kan jag säga att jag har aldrig saknat något på detta sätttet innan. De är något så fint, en kärlek som man aldrig kan förklara med ord. För han förstår inte, han kan inte svenska och jag kan inte Hundläten.
Det är som att man skulle gifta sig med en arab och aldrig lära sig arabiska, och aldrig ha tillgång till ett lexikon och tvärt om. Det är en tyst kärlek som bara finns emellan två...Som man aldrig kommer kunna förklara för varandra och just därför är den väl också så stark..Han kan inte ringa, han kan inte maila o han har absolut inte facebook, han bara är där ute långt iväg, utan att veta att jag kommer tillbaka. Att hans trygghet har inte lämnat honom, den finns där. Och snart ska han få komma hem. Till mitt nya hem. Där det kommer finnas två hela hjärtan igen. Innanför samma 4 väggar. Han är ett barn, mitt barn, som aldrig kommer växa upp, som aldrig kommer förstå eller kunna prata. Han kan bara känna att det är jag och han.

Det ska bli ett sant nöje att inte kunna vara ute förlänge på helgerna, för man har ett ansvar, att ha någon att göra dagen med. Att alltid veta att det finns ett annat liv som alltid räknar med en av just den anledningen- Att han är en del i mitt liv.
Tyst kärlek. Den tryggaste kärlek av alla.


En udda natt i Muchen...!!!

Jaaa..jag tog 107 bilder under vår fredagsnatt-dag ..o nej jag kommer inte lägga upp dom alla. Vill ni se eller ha dom så säg till mig, för så långt tålamod har jag inte, så jag tänker lägga min tid på o lägga upp många.
Jag e ledsen..

Ja det började lite sött o gulligt..o hyffsat normalt...*host*


Sen va det nått clever"head" som tog fram en flaska ouzzo...o ja som ni ser själv blev den tömd

Vinet försvann..

Någon såg bättre trodde dom hade fått glasögon..

Sen fick folk lite attityd

Jaaa....o sen spårade det... resterande av mina ca 100 bilder bilder är smått värre än denna sista

Så för allas trevnad behåller jag alla sita på toaletten bilder o badkarsbilder, uppkäkningbilder, o cp-skadade bilder för mig själv ...jag veeet jag kan va rätt snäll ibland. Och idag är en sån dag..hahah

Nej nu ska jag iväg in till stan och ta en söndags fika me min kompisar i klassen.
Tjing Tjong på er !! Kärlek / tanni

Tanja´s Fredag...!!

Anatomi
Färga håret- igen
Sjukgymnastik och el chocker i armen
Enchilladas - Restaurang - mat & drink
Josephine´s place - Vin & förfest
Enchilladas - Happyhour - drinkar
Take away drink
089bar. - Nattklubb - party

It´s looking goo- and so will I ..Hahah ;)!!!
Bilder kommer imorgon - för nu har Tanja en ny kamera ..aha aha..

 


Life change and so do I...!!

Så... när någon insiktsfullt händer i mitt liv, gör jag en förändring, fysikt och psykiskt.
Den delen av de två nyss nämda som går att fånga på bild blev :- Såhär...


Så nu e ju frågan . Bättre eller Sämre????  :/              ♥

Känner ju dock att hjärnkapaciteten matchar denna hårfägen en uns bättre!!  :)



Ett meddelande...

Under tiden jag va hemma I sverige fick jag ett meddelande, från en väldigt oväntad person.


Där stog inte så mycket men det va omtänksamt, bara att det var oväntat gjorde hela meddelandet. Men det stog bland annat att han läste min blogg, och att han tyckte det va grymt bra att läsa. Så nu om du undrar om det är "dig" jag menar. Så - Ja det är det.

Det enda jag vill säga med detta är- tack... och det gjorde just den dagen lite bättre /♥ Tanja

Jag behövde en Paus!

..Imorgon kör vi igen. Be here. I will♥

RSS 2.0