Årets första!!.........

Idag va vi 2 snabba BAKIS bananer..........
Jump In the car and...... to the beach...AKA flatenbadet!!
Va tvungna att chocka kroppen men något värre än baksmälla och sprit i blodet


Vi slängde ner våra handdukar på väl utplacerat läge och tog Årets första-------
DOPP!!!! JAG HAR BADAT!!! WOOOOOOOOHOOOOOOoo! Sen hände en del märkliga saker.. En man som började tvätta sina kläder i sjön, han skrubbade sig med sin t-shirt för att sen "tvätta" den i sjön, likadant med byxor...och jag trodde jag skulle dö. men sen virade han fan i mig handduken runt midjan och tog av sig sina kalsonger för att gör det samma med dom "sk tvätta" då..så jävla illamående jag blev, så äckligt så mailn va på väg och gå och säga till han. Jag tänkte direkt att han måste ju fan va uteliggare som får ta sig sitt första dopp sen i vintras..håliga kalsonger, tvättar sina käder i sjö-vatten utan medel..ja you get the picture...om inte annat så här under får du en..inga hål i dom kalsongerna nej då...

lyckade visst fånga kalsong avdragnings ögonblicket också...wooohoooo...eller det vett i fan eg..urk
ser ni det svarta under handduken, nere på hans vader, det e kalsongerna on their way of..!!

Men vi kunde iaf senare konstatera att han kan inte
ha varit hemlös...
för ha plockade upp en cigg ur ett ciggpaket...o det har man väl inte råd med när man e uteliggare eller va han kanske baar en lite pimpad sådan..hmm...don´t know..så mysteriet med mannen i vassen kommer fortsätta existera

asa goooog glass...päron/jordgubb/vanlij/sylt = rengbågskula..ååååå så god...får defenitivt bli en till imorgon också..jiiipiiiehoo..längtar redan, för jag har ju bara en sådär 32 glassar till i kylen.. (sprang i fatt glassbilen häromdagen,om jag inte redan sagt det..) 
Sen hittade vi fula ankungens nya ankungar..så jag begav mig ut i vattnet med min kamera på "stalking"
Samtidigt som malin skriker (fågelrädd som hon är) AKTA AKTA DE KAN BLI SKIT ARGA; DE BITS AKTA DIG; FAN DOM E FARLIGA!!!! hahaha...allt söt du..de värsta e att de där fick även mig, världens minst fågelrädda människa att tro att hon va farliga, just för att malin höll på att få ANDNÖD!! hahaha ...nu fick jag allt till AND-NÖD (änder??..you get it?)

ja just den!! sen sket en fågel på en tjej bredvid oss.. hon kallades även för miss olja, borde om inte annat, för hon tömde en burk med sololja i ett slaffs över sig.helt sjukt, trodde hon skulle skvätt iväg sig själv lika mycket som olja gör på stekgärnet för det va då ingen skillnad enligt mig..

Nej så jag har haft en underbar dag-njuter alltid lite extra första dagen på stranden, den blir något extra..och skrattat skit mycket-ååå det gillar vi..
Nu ska jag ta o hoppa in i duschen..sen kommer pojken min..,då blir det mys...
Kärlek till ER mina ankungar!!

Yesterday....

Ja det blev inte som jag hade tänkt mig.. jag åkt in tillstan with "da car" musiken på högsta scrolle:P (sååå coolt..eller nej...men underbart skönt:). Vi gick o satte oss på "muggen"..cafét´s namn va alltså muggen. Där införskaffa jag en investering till magen.. nämnligen...

en warm macka med kalkon, avokado o baisilika creme m.m....såå mumma..sen blev det en mummig latte och en sliskig italienare med diverse raggnings sound"effects" där bakom malins rygg..

Sen blev vi llite sugna på wiiiiin (vin alltså) så hem och slängde på oss lite mascara för att sen rulla vidare

mina o malin´s ben..va bara tvungen;)

On the t-bana
Så vi drog till Josephina..va framme runt halv tolv, föra att ta några glas vin sista timmarna, så picture perfekt det där stället, riktiga palmer,hav,sand,stooora soffor, vattenpipor,bartendrar i vitt, massa färgglade lampor och människor.
Vi träffade lite trevliga människor där så vi fick i oss några shots också....öööö

Sen skulle vi hem...japps!..men..ääääää:-nej nej det blev ändrade  planer..vi gick över djurgårdsbron innan tummen kom fram...-ja hitch hike tummen asså..liftas till stureplan skulle det och det gjorde vi..och anlände några minuter senare på "Soap bar"..Där befann vi oss mellan 01-03.30... Det blev fler drinkar, trevligt umgänge med kändisar (insåg jag idag..öö), roliga amerikanare, sthlmare,och london-bor. Det va skit kul. Och ännu en dag har "ett glas vin" meningen gjort klart för sig att det finns ingen som någonsin "gör" ett glas vin..


Vad har jag gjort idag?

Jag har inte gjort ett skit, inte ens gått utanför dörren för att jag inte orkat..varit såååå Bakis. Plus att jag ser ut som en alien i ansiktet, för det som var sååå brunt igår när vi var ute, har nu gått över till "gädda" ja...alltså, jag fjällar som en gädda. men nu på kvällen har det gått över till en ny fas..som jag väljer att kalla "avdragbar ansikts mask" jag ser alltså rent ut sagt FÖRDJÄVLIG ut!. hela pannan ä som en bananskids, med bortdragna hudremsor till höger och vänster-Visst låter det fräsht?...
Jag va på Josephina igår, som ligger vid djurgårdsbron, med Lina och Anna hade verkligen en skit trevlig kväll och träffade massa trevligt folk, kändes som om jag va i göteborg för alla va verkligen så sociala, tom bättre än göteborg. Och det va först gången jag var där men måste säga att det stället är nr 1 på min utelista i Stockholm. Så jäkla bra och stort och mysiga ja allt man vill ha. Och inte nog med det, det va snygga människor överallt, och det e inte ofta det huvudsakligen är det när man går ut men där va de det. Kände som jag gått in i en Se &hör tidning eller nått.uppsadterar med pic´s imorgon (e för trött för det nu så här 03 på natten..)

Ikväll tog jag och Loke en mini-roadtripp till statoil, skulle handla lite godsaker tänkte jag, vad händer då--Jo mitt kortköp medges ej...Ööööö jag bara -Va? skojjar du med mig...det ska ju vara alla mina skattepengar på det kortet..så vi testade igen men det funkade inte..så jag fattar ingenting.
Jag hade ju det kortet med mig ute igår, men inte fan inhadlade jag 10 helrör sprit direkt, kanske tio drinkar eller nått men fan inte helrör..och så mycket pengar skulle det vara på det kortet..så om någon jävel på josephina tryckt två nollor mer vid något drink köp, så kan jag ju säga att den där nr 1 placeringen försvinner illa kvickt!.. Så detta måste kollas upp för lite panik jag har över detta just nu kan jag ju säga..menar herregud, räkningarna ska ju betalas imorgon...Återkommer om detta när jag kommit in banken mån morgon, nått knäppt måste ju ha hänt, för annars får jag nog hänga snöran om halsen...

Nej nu ska jag hoppa i sängen med Loke för min pojkvän har beslutat sig att befinna sig 30 mil härifrån tills på måndag. Så -skyll dig själv, det e då inte mitt fel att du får din kudde full med hundhår, hade du varit hemma hade det inte hänt!...blää på dig:)
Men som man säger- när du stänger dörren öppnas ett nytt fönster

Godnatt mina hjärtan vi hörs imorgon bitti♥  Natti "Tanja

Only Me!!

Nu e det dags, nu e det slut. No moore tjat..no moore önskan, no moore inbillning om att jo snart ska vi..nej nej.
Nu är det JAG bara JAG och endast JAG. Tiden är kommen, klockan har slått och Tanja GÖR....
Har vetat men inte slått slag i saken, men nu gör jag...nu e det dags för MIG...ingen annan, förutom när jag vill,när jag har lust och när JAG har tid över.
Det kommer säkert inte bli bra, men JAG kommer må bättre, o så länge JAG gör det så spelar det ju ingen roll.varför gå och må dåligt över något ingen annan verkar göra..
Man kan inte ångra nått man sagt, då får man tänka sig för först och säga det sen. För det någon säger till mig, det gör jag- inte halft- inte en tredje del...nej FULLT UT.. som vanligt.

SÅ....1...2....3...

Tillsagt gäller (eller som jag hade sagt om ni nu varit skåningar "tee sogt geller")!!!!!
Nu ska jag inte bara skriva om mitt liv- JAG SKA LEVA DET OCKSÅ

SÅ Nu- drar jag till Djurgården med Lina... för mina vänner-de är de bästa som finns!!!

Michael Jackson <3

Är det verkligen sant??? hörde det på radion när jag va ute, men hur är det möjligt? Jag trodde han va som en katt som hanrnio liv, en som alltid skulle finnas kvar och leva längst iallafall om inte annat. Men bara 50år!!herregud!!
.. Så konstigt att han kommer bli en man berättar om för sina barn, precis som mamma berättade för mig om Elvis. Sååå overkligt det kändes när de berättade om det. De har ju inte ännu fastställd dödsorsaken, men det kan handla om lång dosering av starka värktabletter tydligen, som han tagit ör att kunna återhämta sig efter att hans rygg tydligen totalt kolappsat. Eller kunde det handla om för hård träning, inför hans kommande "comeback" i London, som han skulle ha om två veckor from nu.
Oavsett vad det är,hur han ser ut, vad han gjort eller inte gjort, så har han oavsett gjort en otroligt massa bra saker låtar, hjälpt människor- ja saker för hela välden. Så jag tycker ALLA ska offra 4 små värdefulla minuter och kolla på denna videon-där han även berättar från sitt hjärta.Från han till oss

(spoken version, där han berättar,men den gick inte att "bädda" inaktiverad pga bergäran, så kolla in den själva så får ni en annan version här under) http://www.youtube.com/watch?v=afjiBCC1iIw

Kan inte tro det är sant, men JAG kommer aldrig glömma dig!

Home Alone.....

Ingen e hemma...inte Fredrik, inte Malin, bara Tanja... bara Tanja...hela dagen , in och ut , ut o in..o den verkar inte vilja ta slut heller tycker jag..Så jag har suttit och tankat  mängder av So you think you can dance klipp här på datorn nu de senast två timmarna...Ätit har jag inte helle gjort på hela dagen..jo en halv påse jordnötsringar...men räknas det??ööö..hmmm---
Gud vilket onödigt inlägg detta blev nu känner jag..men känner man för att skriva om inget så gör man!!Å sen e det ju faktisk min blogg så...lite överseende såhär på onsdagsnatten.. (e det onsdag eller..ja väll?..eller..ajja..pallar inte kolla)får ni ha.. :)

Jag och lill-muppe va iaf ute på en halv lång promenad dvs 1,5 timme i lövskogen..sen blev det lite springning fram och tillbaka i hundgården också, hoppa o spang över bäcken fram och tillbaka..hit o dit..så trött blev jag..men inte han..men det e väl inte konstigt när hans "kind of dog" kan springa 7 mil om dagen utan att bli trött...
SÅ där -har man alt en utmaning
Nej nu får min nästa utmaning bli att se om jag kan hitta något i kylen som går att tilagas...det e ju rätt tveksamt..men annars får det väl bli en glass eller nått( för det har jag ju bara ätit 4 redan).. för det finns ju iallafall 32 glassar kvar...o det e ju mer än vad jag kan säga att det finns mat!

GODNATT på er mina VÄNNER (och O-vänner..kanske..) Nu går jag o dör...
Så gör inte detsamma!! 
( för er tycker jag ju om♥)

Inhandlingen!

Lite från min lista av  things 2 do blev av-prickat iaf..
aluminium folie- till färgning av hår ska ske..när?:-hmmm

Ett stycke märgben... :-nej just det ja...det va ju till Loke....

Vitamin Defence citrus/fläder.. :- Färdkost i hettan, min nya favvo dricka bra för hud,hår,någlar+törst

Ispinnar... :- japps jag sprang efter hemglass bilen här ute på gatan påväg från t-banan , så han fick sig ett skratt
Normalt? - Ja det tycker jag väl, i min välrd iallafall :)
Hårfärg :- Till färgning av hår, sooo clever..
Läpp sol-skyddsfaktor 30 !!! :- Det som jag varit i absolut behov av sedan jag vaknade up med min muterande läpp imorse!!! (läs Finn ett fel...eller flera)


Detta va min mini mini shopping 4-2day!! väl värda sina pengar...för min överlevnad i veckan.

Så nu ska jag ta ut min "dog i dog" på en promenix i det fina kvällsvädret, om det inte e för varmt ännu så man pallar gå, för om inte jag pallar hur ska då han i sin vinterbepälsta kropp göra det, stackarn, man kanske borde raka han??..hmm ..tåls att tänka på..
Over and Out 4 now..
Ha en bra sommarkväll mina Pinglor. Ni är värda ALLT♥
 

Nytt Blogg Rekord- Igen!! Woohooooo!!

WOOOOOooHHooOOOOOOO!!!
Tjillivippen Hej hopp alla " BOGGISH READERS" !!!!  Ville bara passa på att säga HEEEJ till ALLA nya läsare!!
Bloggen utökade igår pånytt och slog nytt rekord - IGEN!!! o det bäst aär att det verkar aldrig gå neråt. Nämner ju inte om något ex antal extra så där hit o dit per dag /vecka, utan bara om det kommer över 20 nya besökare på just en o samma dag, annars blir det ju bara för tjatigt.Så som sagt det har gått uppåt. ÅÅÅÅ just bara igår utökade med 27st unika till!!!! 
SKitkul juhe:) . SÅ jag sägen det -igen:
 !!!!!!!!Keep it up friend´s!!!!!!!!!!!
Men när ni nu är så många våga gärna kommentera,eller bara skriva något i kommentar´s länken under inläggen vilken skit som helst är välkommet, nödvändigt eller ej struntar jag i- anonymt eller inte spelar ingen roll men..!! SKRIV NÅGOT :)!! För det är skit roligt att läsa era kommentater och det taggar mig till att skriva ännu mer!!  Jag hoppas ni fortsätter komma tillbaka och jag Hoppas NI gillar den!!
Tycker Du jag saknar något, så ge förslag på något ni hade tyckt varit kul om jag skrev om eller om så bara en smiley.
Puss Tjing på er - LOVE YOU ALL!!! jippiieee!! :) ♥ - Tanja

Hemma!!

Sådär jag nu va man hemma igen ja..varit runt och flugit lite på stan så nu sitter jag här framför datorn i mina mjukisar och Fredriks tröja (just looove it)igen..utan smink och oborstat hår..men det e väl inget ni inte sett förut så.. :)vem orkar fixa sig..haha..noops!



så jag sitter här och har...som ni ser absolut ingenting att göra..eller har, det har jag väl, men jag orkar bara inte..typ..som vanligt alltså..men lite har jag all fått gjort idag..och inte har det ingått i planeringen och sola idag inte..nej nej..Vänta lite så ska jag visa er min lilla mini-mini shopping inhandling..( och JAAaa,mamma:- Ja, jag har varit på Arbetsförmedlingen och hämtat mina papper, och fyll i mina kort också)

Finn ett fel..eller fler..

Hitta ett fel på denna bilden!!!

ger en annan vinkel också...ser ni?hah??

kan det mööööjligtsvis vara detta jag syftar på??ÖÖÖöö....

Nu har ni säkert hittat tusen andra fel också men det va detta jag ville komma till. MIN LÄPP!!!! Den har svullnat,blivit sol-stingad, muterat, haft växtvärk...ja vad man än vill kalla det!!Jag kan inte dricka kaffe ur muggen ens utan måste böja ner den runt sidan på koppen! Är detta normalt? FUck fuck fuck!! Det ser ut som om ag tagit och pumpat in botox i underläppen och glömt den övre, det ser sjuuukt ut..
Vad gör man åt dettta?Hur får jag den normal igen?Någon som vet!!??? Det känns verkligen som om någon har satt in luftpump som man har till en uppblåsbar madrass och pumpat upp den, den bara hänger där liksom..ÅÅÅhhhh.Hjälp mig, vad gör man åt detta?haah??Denna dagen som började så bra...åååhhh!!

(insåg precis att jag inte fått på mig någon tröja innan jag tog bilderna, men konstigt..fick ju panik bara jag förflyttade mig framör spegeln..så det bjuder jag på...bikini vs bh what´s the diffrence eg..hahah :)

Dagens...

Dagens humör: Jätte pigg och jätte på G.. om inte på H...
Dagens smink o hår: utan smink o håret som när jag vaknade o lite bränd i pannan,så det should cover it all
Dagens kläder: Nyvaken precis , så det jag vaknade i..
Dagens väder: Väldigt fint, klarblå himmel och antagligen mega varmt 25-27 grader i skuggan
Dagens planer: För mycket, hopas bara på att jag kommer börja ta tag i det idag.. (hoppas kan man:)

Ny Kategori!!

Japps..nu har jag införskaffat mig en ny Kategori i vänsterspalten!!.... Den kommer kallas "udda prylar", för det är ..UDDA PRYLAR..as coola prylar för vissa och konstiga helt meningslösa prylar för andra. Men tyckte det behövdes något nytt och fräsht här på sidan..o sen e det  rätt kul och o se knäppa o bra nya idéer tycker jag, för ibland förstår man fan inte var alla får sina ideér ifrån.. Detta kommer väl vara som en HISS eller MISS (DISS) kategori, kul o höra vad just ni tänker och tycker om dess stuffen, om detta är något ni skulle kunna köpa,som ploj-eller 4real!! ENJOY / kärlek Tanni

jag kallar denna "Telefon till Telefon"..
något för den som vill ha den där London feelingen i de röda gamla telefon "boothen" fast man slipper "boothen" då:)
www.fredflare.com



finns ju då som ni ser även en i manlig version i svart,
 eller om man som tjej vill space-a upp det från rosa kanske?;)

`själv tycker jag just denna idéen är rätt häftig faktisk:) i alla lägen lär den  ju vara tilldragande av ögon, tänk bara i mataffären, på krogen..hahah...vilka face´s man skulle få se..vad tycker du?

HISS  eller MISS?


Jag kallar denna "  I Don´t Bake "
En fräsig muffins form, snäppet mer avancerad än Ikea´s kan man ju säga, och resultatet gör att den som aldrig själv ens bakat, sätter mjölet i halsen av förbluffning och stolthet av deras eget verk
www.fredflare.com

 
´jag tycker denna idé är perfekt för de som inte lyckats med muffins, eller om man vill se riktigt "pro" ut.. frosted cup cakes liksom, vem vill inte se ut som om man kan baka det?.... vad tycker du?

HISS eller MISS?



things 2 do

köpa hårfärg
färga håret
skicka in mina kort
betala räkningar
bestämma mig om tv-jobbet
bestämma om jag ska åka hem till Skåne och jobba en månad eller jobba i sthlm
skriva annons o hyra ut min 3,5:a i andra hand
ringa jordbruksverket (vaccination,ägar reg etc)
fixa hur jag ska ta mig till Tyskland?pappa köra mig dit med stuff?(kan ju ringa när du läser detta)

ja detta skulle helst ha skett igår...men igår va igår och idag är det försent..så får väl ta det imorgon då....ÖÖÖÖÖ- jawiiiiist!!!


Bränd...

Varför lär jag mig aldrig?...varför!!
Igår kom Fredrik hem o sa:-
Fredrik:
-Men hur e det med dig snutten?
Tanja:
- Vaddå? det e bra vad menar du?
Fredrik:
- Nje..e det någon som har sola lite idag eller..
-Tycker du ser lite röd ut?
Tanja:
-
Va? e detså illa?
- E jag röd eller vaddå, allvarligt?
Fredrik:
-hahaha! ja..
Tanja:
-
Va?Jaha?jag tyckte inte det såg så farligt ut när jag kom ur duschen
-men känner att jag e lite bränd i pannan kanske..

Gick bort till spegeln för att inse att det som varit ett ansikte som va ljust orange-brunt för tio min sen, nu förvandlas till tomat-apelsin och matchade min tröja förträffligt ,hemskt bra...

Trots detta (se bilder under)

ja alltså trots detta!-Så lägger jag mig på samma sida i solen idag igen..WHY? ja det kan man fråga sig..för jag brukar aldrig bränna mig, och även om jag va röd imorse och hade lite stram fejja..så tänkte jag nej då..jag bränner ju mig inte värre för jag solar en dag till på samma sida..(*host)..AAAHHH..ibland fattar jag inte varför man tänker lika trångsynt som en kanelbulle!!
Tro se fan att man bränner sig igen då!!...o tillskillnad från igår, när jag inte kände att jag bränt mig förrän sent på kvällen efter duschen...så känner jag det redan nu och jag kom in för en timma sen..vill inte ens veta hur jag kommer se ut efter jag duschat och brännan lagt sig..för herrejävlar vad det verkligen kommer gå under namnet "bränna" om inte jag har en flaska kylbalsam liggandes här någonstans!Kommer ju se ut som en fjällad fisk i ansiktet lagom tills helgen annars, med min tur- just lyckat! Du e ju bara så jävla bra ibland Tanja!! AHHHHH!!...

magen blir dock inte röd kan ju kostateras...

och loke blir inte heller brun-detta kan ju också konstateras..Men hunden e ju smart och lägger fejjan i skuggan iaf..hmmm

SOLSTING? eller va jag bara allmänt DING? .... / "T

Dagens...

Dagens humör: vääädligt glad, haft en underbar morgon+ att jag e uppe tidigt
Dagens smink o hår: Håret i en knut på huvudet, nada smink det e ju dags att bränna
Dagens väder: SOL, inte ett moln på himmeln
Dagens kläder: Neon rosa bikini, väldigt slappt vitt brottar linne över,vita solglasögon
Dagens planer: Sola, bli ännu mera bränd-brände mig igår nämnligen känner jag nu idag in da face, kroppen min blir ju endast brown "sugar" ;). Ta tag i alla min papper+ räkningar. Ringa lite viktiga samtal.
PEEEPPPP!!! Kom igen nu ut i solen med er :)
 
OHH..FÖRReSTEN!! Någon som vet bra place att bada här i stockholm, med strand??Bortsett från flatenbadet här i mina hood´s för dit har jag hittat, men fler?med eller utan hund spelar nada difference????


Tut Tuuuuuuut!!!!.........

Så då sitter man på Sj´s X2000 som ska ta dig från Hässleholm till Stockholm med beräknad ankomst 20.39...
Hade ju som vanligt bokat 2 biljetter (en student, en barn 0-6år) så vovvsis får större plats på golvet..plus att jag kan ligga ner hela vägen och vräka ut mis såklart. Idag va det 3 "bestar" (med det menar jag jakthundar-stooora- större än loke)  inom 1 meter vardera+min varg då. DÅ kommer det fan i mig på en gumma/tjej på tåget och sätter sig mitt emellan oss fyra med våra hundar( kunde inte se om hon va 17 eller 40..helt sant..väldigt märkligt) gissa vad hon hade med sig?? EN KANIN!!...För det första..
Vem fan har med sig en kanin?ha?-Ja hon ,det förstår jag väl nu..men ..ja men..nej förresten skitsamma..
Men nu till det vilktiga..
Vem FAN TAR UT SIN KANIN UT UR BUREN,??? när det sitter tre hundar och slickar sig runt munnen????
jag fattar inte?? varför? alla vi med hundar med oss bara tittade på varandra som att : -Ja skyll dig själv om den hoppar ur din famn..då blir det tidig lunch för vissa!!'
nej gud, hade det varit jag hade jag ju satt upp den på hatthyllan så den va säker men no no..
När ska man sluta förvånas...not 2day..

-Jag imorse:-Loke vi måste gå upp nu klockan är halv tolv!
Hans svar blev:- -Veeeeoooomjjie!! och fram kom han, och denna fina bild fångades. E han född trött? lill-stora grävlingen :)..naaaaw♥


Dags att slå ihop denna apparat:) hörs senare pippifåglarna mina!!!! / Tanni




Dagens...

Dagens humör: Lite stressad men annars helt klockrent glad
Dagens smink o hår: Inget ännu, toffs på huvudet dock
Dagens kläder: tågvänliga, dvs mjukisar
Dagens väder: SOL
Dagens planer: till tassor och toffsar och klippa loke´s klor, hem till mormor, packa, (kanske hinner man sola lite ute?..hmm..)hämta ut min sj biljett, åka till hässleholm, sätta mig på tåget och resa upp till stockholm kl 17.00

det va min dag...ut i solen med er nu och njut.. så hörs vi sen♥ / Love Tanni



Himmelskt....

Idag for vi iväg med Ann, Elvira, Sussanne,Emmy och våra mammors kompis in i skogen...efter många bulor i "häcken" på alla grusvägar blev det först blev ett stop ute bland fåglar och lövskog,på ett café som nyligen öppnat, men som jag inte förstår hur någon hittar till, men de gör de...Där tog vi varsin våffla och kaffe i den stekande solen..
Vi fortsatte sen till Anette´s hus (dvs mammas o Ann´s kompis)där vi tog en skogspromenad med alla våra 7 vovvar vi tagit med oss för att sen bara sitta och..ja avnjuta dagen fram tills nio ikväll..jag låter helt enkelt bilderna tala för sig själv..

Allts, finns det någon snyggare hund?

Inget självmord pågång, det va endast brist på mindre vattenskål för miss sneaky eye:)

Kan jag flyga med mina öron?

Finns det något underbarare än ett båthus? (dvs hus som är byggt på pålar i vatten, och har vatten runt sig överallt?nej det finns det inte!!)

Min kärlek..tror jag tog 1 miljon bilder idag, men man vill ju inte tråka ut folk ;)
Så jag har haft en helt underbar och stillsam dag ute bland endast mygg..och utan täckning på mobilen, med del av släkt och vänner, men underbart e kort för imorgon bär det av till Stockholmo igen. Packa väskan, asa mig till Hässleholm...för att sen sitta och invänta "stirret" som ligger framför mig på T-centralen....men sen samtidigt så finns där en väldigt saknad person som tar emot mig när jag kommer fram.. ♥om inte annars blir det smisk! :P

Så efter detta ...har det.. slunkit ner pyttipanna och det har solats solarium och en "shella" vandring, nu e det bloggish dags, och när detta e klart är det sovish time...Jag bloggar mer imorgon bitti och på tåget mina älskingsnötter!!!
Hoppas ni haft en lika himmelsk dag som jag där ute i cyber världen..
ET from home is now leaving space
!!!  / Tan © 

Dagens...

Dagens humör: Pigg och glad...väldigt:)
Dagens smink o hår: Inget smink, hår i toffs och utanför..
Dagens väder: Sooooooool!! men mini lite moln men väldigt varmt..jipppiehoo!!
Dagens planer: Ska nu åka med mamma, ann, elvira och alla vovvs ut till en Ö (via flotte...o ja, det e en flotte) och fika och kanske grilla, ska bli grymt nice som en sista dag i Osby! Bokade biljett till sthlm, imorgon 16.39 bär det av!!Uppdaterar later..

Midsommar afton

Vi va hemma hos Anna och firade med folk ifrån Osby och Lund. Tanken va att jag sen skulle ta mig vidare, men efter några timmar hos jempa fram tills klockan 24 hos Ann beslutade jag att :- nej tack, nu går jag hem! Och det gjorde jag..

min outfit för kvällen

min "lilla" krans i all ära.. den gick även under namnet "the bush" under kvällen.. :)

jag och mammi ute på altanen innan avfärd

´tanni och lill-muppe tar lite QT innan det e dags att åka vidare

myyyysss...

slick slick...mmm

loke med sina 7 mini-friends hos Sussanne

maten som nu befinner sig i mn maaaage :)

nåååågra ramsor..nåååågra shots :)

hela "pakkett"!

HenRich ( aka Henrik) drack sitt första glas vin...ever??

så jag passade på att fota "Jullan " (aka Julia)

sen vände jag mig tillbaka... då va det sluuuut!!!   :)

jag och en mini i filten

Ja nu blev det visste en hel del bilder fast jag inte tänkte lägga upp så många men men..det va ju faktiskt midsommar!!!
Ps vi vann bränbollen !!!!! Nej nu ska jag ta och traska mig hem till mormor och inhämta glömda saker..Sen ska jag sätta mig och kolla om det finns någon möjlighet alls att jag kan ta mig hem till sthlm imorgon..alla resor på SJ va slut...förbövlade tåg säger jag bara...tur man är arbetslös!!!
Hoppas ni hade en lika bra midsommar som jag hade, idag blir det lugnt och koma läge!!
Kärlek till mina bloggish-lovers!! / "Tan

Dagens...

Dagens humör : Pigg men liiiite uttråkad
Dagens smink o hår: De som sitter kvar sen igår
Dagens kläder: Ucla tight´s, rosa hood tröja
Dagens planer: Gå till mormor, promenera med Loke. Alltså för lite
Dagens I-landsproblem: När kommer jag kunna få en biljett tillbaka till sthlm, alla är slut!!!



Ett steg närmare....

Hej nu har jag och mamma vart och vaccinerat Loke mot rabies, inför vår flytt to Germany...verkar vara en väldig process det där med sprutor och Eu-pass för hundar... men men det får det va värt, är ju iaf inte en 6 månader karantän som gäller längre och det är väl för väl detför det hade jag nog aldrig tillåtit, vem vet vad som händer där inne lisom.. Oh NO!. Allt skulle totalt gå på mellan 1500-2000 kr iaf... och bli klart inom 4-5 mån...så vi hoppas på 4...inser ju dock att han inte kommer kunna följa med mig ner när jag flyttar direkt i september..men förhoppningsvis löser allt sig så han kan komma ner en månad efteråt...han va iaf jätte duktig och märkte inte ett skit när hon stack han.. (min lilla hulken :)...
Sen åkte vi till mormor och morfar för att planera morgondagen mat...det va snack om köttbullar hit och  makrill dit..så jag tog en paus och gick ut med loke ist.
Så nu e jag hemma hos mammi och ska snart gå på en långprommis med mamma och loke i kullarna ovanför sjön-blir mys....
Kollade runder  på lite sidor på internet och hitade lite prylar...onödiga eller bra?...
 

Vad tycker Du??

De finns att köpa på www.fredflare.com

Bacon plåster? Hiss eller Miss?


Självtycker jag de ser rätt äckliga ut..men det e ju en rätt frän idé kanske:)


 Mobil fodral á la Banan?- Hiss eller Miss?

Känns klumpigt..men udda..men jag undrar ju bara-varför behöver man en sån?..

Dagens...

Dagens humör: Nyvaken (sent) så än lite seg, men hyffsat glad, redo för att ta itu med dagen
Dagens smink o hår: Mascara, en bulle med hår on the head
Dagens kläder: Baggy jeans (diesel) Tight neon-orange linne,ovan på det ett slappt vitt brottar linne. accesoarer: guld,guld,GULD :)
Dagens väder: Blåsigt som faen, moln med liiite sol
Dagens planer: Åka och vaccinera Loke mot rabies inför hans flytt till Tyskland, färga håret om energi infinner sig, skriva på och skicka iväg kontrakt till dansskolan i Tyskland, tvätta, planera morgondagen och ut på prommis



Glaaaaaaad....

Midsommar ville jag bara önska alla mina läsare där ute :)
Nu är det bara idag kvar sen imorgon smäller det!!
Va ska ni hitta på under helgen eg?resa bort eller bara uggla framför tv.n kanske...??
Själv har jag fått lite för många alternativ för att kunna besluta mig tidigt, men idag bestämde jag mig för att välja något mysigt fast med en touch av galet på slutet:) Blir varken Båstad eller Halmstad detta året (brukar bli det med 4 dagars konstant fylla..men no no..)

..Ska för första gången i mitt liv tror jag vara i Osby. Med mammi, Julia, Amanda, Elvira, Ann, mormor, morfar, alllllllla hundar, några andra kompisar och lite vänner ifrån Lund..Så det blir en mysig midsommar dag med släkt och vänner fram tills kvällen iallafall sen bär det av på fest för min del i en annan del av Osby (...nej inte Köping ;) ..så då kommer min 3liters jeltzin vodka att åka upp på bordet.. ( o ja.. det finns vodka i bag in box á 3liter...) Så det kommer säker bli jätte mysigt...och dimmigt. Min man ska dock spendera midsommar på Öland, så det blir min och lill-muppes första midsommar tillsammans..hahha...vaddå kär i min hund :) ...Ska allt binda honom en blomsterkrans det lilla fjunet :P.... 

AA..jag fick ett väldig märkligt mess innan idag (från ett nr jag inte hade inlagt)... det stog såhär:

- Hej Tanja- Läget me dig?
-Vi hade tänkt o köra igång mellan 16-17 på midsommar.. :)¨
-brännbollvid 17. Kram Anna

Så min fråga är:    Vem fan är ANNA???vet du, att det va Du, och du läser detta så hör av dig..för jag fattar ingenting, jag känner ingen anna? och när jag ringde svarade ingen så...hmmm...UDDA

Visste ni förrsten att när man dansar runt midsommarstången och sjunger små grodorna, egentligen är en hednisk ritual av fruktbarhet??för det visst då fan inte jag ..but now I do.. Så det kanske slutar såhär? :P

-Or not .. :)

FÖRRESTEN!..... - Är det någon som har någon rolig lek på lager?????Svår som lätt? Alltid kul med att kunna ha några extra roliga lekar tillhand´s vid sill-bordet :) ... GIVE ME GIVE ME!! :)    Love love... / Tanni ♥

Nostalgi tripp....på Is


En av mina prisbokhyllor...
Fick en Nostalgi tripp när jag va hos pappa innan och åt... Gick upp för trappen en snabbis och in på mitt lilla flickrum där jag spenderat mycket av min tid ända sedan jag va ett år och fick världens tillbaka blick/flash från mitt liv.. Varför är det alltid så att man får det så fort man går innan för den dörren??Någon som vet??.. man slängs på något konstigt sätt tillbaka i tankarna dirrekt på hur man va, vilka man varit där med, alla små saker som påminner om så otroligt många saker och viss udda saker som man aldrig trodde man skulle komma ihåg..Men man gör det- för att alla minnen finns typ komprimerade i ett litet rum, i saker...
E ju egentligen helt wacko om man tänker djupare på det....o jag kommer alltid att tänka på alla de åren av mitt liv som jag spenderat i en iskall ishall, med tävlingar, shower, träningar innan och efter skolan..ja allt sånt slit. För i varje prispokal och i varje medalj på prishyllan, vilar en väldigt lång berättelse bakom varje......
...en som bara jag vet...
Men en sak är säker- Min konståkning kommer alltid finnas i mitt hjärta♥

Alla har vi vår berättelse- Jag har Många   

jag Älskar...

....Att få presenter :)

Fick två parfymer av pappa när jag va där och hälsade på innan ikväll ♥

Armani-
She/elle
Jean Paul Gaultier- Classique

Två gamla godingar som aldrig blir utsuddade ur parfym hyllan, eller vad säger ni?
De är ju om inte annat Nostalgi med en klockren smell
XOXOXO /
   " T

Flott eller flott?-Flott!!

Cravings!!!!


Idag va det dags!!
Ja dessa har vi inte stockholms landet...men i osby byn och Skåne där svammlar det om dom..MUMMA!!
Kebab tallrik med mildsås...säger man det där uppe i ett kebab-hak säger dom...
: -
eee- Vad e mild sås?-Vi har tomat och vitlöksås

Fattar ni NU??

Dagens...

Dagens humör: Va pigg, nu trött och hungrig
Dagens väder: Växlande sol och ca 16 grader
Dagens smink och hår: Mascara från igår sitter kvar, idominsalva, håret i en slarvig toffs
Dagens kläder: Stora hockey byxor, långt svart linne, knall rosa tight hoodtröja, svarta chanel glasögon
Dagens planer efter kl.20: Kvar att göra- äta med pappa och charlie, promenad med Loke, skicka in kontraktet till dansskolan i Tyskland, blogga,sova.
Dagens nedräkning: 2 dagar kvar tills midsommar!!!!!

Japps...detta va en ny Kategori..lite nytt e ju alltid kul.. :P  /      "T ©

Helvete´s blogg!!

Jag vet inte vad som är värst????, att Blogg.se inte fungerar halva dagen utan att informera om det så varenda jävel som har en blogg sitter och skriver och lägger ner tid på sina läsare, eller att man själv som skriver ett as långt inlägg när man vaknar, och sitter framför datorn i några timmar bara för att ... - ja man har en blogg att uppdatera.. för att sen när man väl skrivit och skrivit ladda upp bilderr och lag in och klippt ut och jag vet inte allt, sen klickar man bara på publicera inlägg...och *shhhhoff*  98% av  ALLT MAN SKRIVIT ÄR BORTA!!!! ja, ni ser ju själva som det ser ut i inlägget under...1,5 mening kvar...wwooohooo-...det va mitt tredje försök.
Då jag skrivit om allt ännu engång efter det, för jag trodde det va min dator som va mongo,  men nej då..sen en timma senare inser jag att det är 133 st som lagt in klagobrev på bloggportalens famsida om att det som hänt mig hände de också och undrade varför i helvete man inte lagt upp en notis om det på framsidan. Kan ju bara tänka mig alla de som endast försörjer sig på sin blogg, hur arga de måtte vara, och hur många i Sverige som haft en lagom rolig morgon på jobbet, som jag-eller inte..AHHHH...
jaja..men jag hoppas ni inser att jag tänker inte sätta mig och skriva om det inlägget jag skrev innan som försvann för no no NO... det va för långt och om för mycket.. men men nu hoppas jag iaf att det funkar för fan om detta också försvinner då vett i fanken hur lagom glad jag blir igen....
Men en positiv sak iaf...titta vad jag hittade i kylen :)

GLASSSSS!! after dinner mini-magnum...men pre-dinner då går inte det lika bra???..(oooh yess...)
Nu ska jag äta lite glass, men nu är detta förhoppningsvis sagt
(och förhoppnings vis blir det publicerat också..öööö!!!!!!)
Puss "T


va fan händer!!!!....

jag kan inte publicera mitt inlägg!!!!!!!!!!!!AHHHHH pissed off nu eller vad....det går inte!!! försökt hur många ggr som helst och på hurmånga olika sätt som helst..kli

Sen när....!!!!

Jag bara undrar en sak sen NÄR???kan inte hundar gå själv?

HAHAHAH detta e nog det konstigaste jag sett...jag kan förstå till en större hund kanske men som till en såndär mini-stoppa i fickan hund, kan man inte lika gärna stoppa dom just i fickan då...???eller sen när började man köra runt på dom i vagn ha?Kommer nog ta mig lite tid att smälta detta påhitt men jaja...hmmm... Min första tanke va åhh så bra för en stor hund, för det finns ju inga trolley´sar till stora hundar som det finns till små och i väldigt stressade situationer som på t-centralen eller pågång till flyg eller när det bara är allmänt svårt att kunna att alltid hålla sin hund ostressad och lugn. Då kanske detta kan va ett bra och smidigt sätt, bara att det är som en rullande bur där de kan känna sig trygga....
Så visst fine, till en stor hund, för man inte kan plocka upp dom från marken kanske, men för små hundar..herregud tycker jag iaf, det finns ju redan väskor, trolley´sar (ni vet sånna här små vagnar på 2 hjul typ som en liten golf- rull väska) men det e la min åsikt... sen kanske det kan kännas bra för de som inte kan få barn att ändå av någon annan anledning kan få köpa sig en hundvagn då istället för en barnvagn, men som sagt vad vet jag ...Jag hade nog bara blivit knäck om någon man mött på gatan kommit fram och sagt.. :- ÅÅÅÅHHH  HAR DU FÅTT BARN, det hade jag inte en aning om! och man isf måste svara :- Nej, alltså jag kan inte få barn ...och vi hade inte råd med att adoptera..så vi köpte en hund...därför denna hundvagn.

Vad tycker ni?eller e det bara jag som har som tycker detta e odd"?????

Ja jag ska inte tycka mer om detta.. dessa hittade jag iaf på www.beautydog.se
Nu ska jag och Amanda åka en sväng till Älmhult och ta oss en latte och träffa old friend´s..gonna be loveley..♥
Have a nice night mina blogglovers!! :) ♥ PÖSS "T

3 timmars...

Ja det tog tid det blev ingen liten promenad...utan dricka, med galna hundar, fästingar, och dåligt tålamod... Japps det mitt tålamod va nog inte det bästa när det kom till denna promenaden..Loke glad och galen och Tanja irriterad..men det gick...Började gå till Ann vid 20 och hemma nu 23....
Imorgon blir det bad och föning och kloklippning för loke..kommer ta en sådär 3 timmar det också..men det edet värt för sen ser han ut och luktar som en helt ny hund och hur bra kan det inte kännas för han som bara får ta sig ett bad var 3.e månad.. Även om det kanske inte e så kul när han väl sitter i bad baljan på tassar och toffsar (Ann´s hundtrim) men nog allt njuter han lite när jag tvålar in han...i hope iaf:) Nej nog snackat om hundar för idag...
Imorgon ska jag antagligen dra mig till Ikea i Älmhult runt 10 tiden men Julia och Amanda, dvs om miss julia inte bestämmer sig för att åka till Öland en svänga...
Gud vad jag har blibit mygga biten nu överallt känner jag!!
Kommer nog bli lika lätt att somna idag känner jag.. OR NOT!  ..ååå Jag saknar min poke...(vår mini muppfamilj som vi även går under namnet som...) pust ...ja det e inte lätt.. o sen ska jag flytta också..hur ska det då gå med vår familj..går säkert bra..hoppas jag,..Å säger den andre hälften, som inte e jag , att kärleken övervinner allt..ja då ska det fan bli så...
vet att det kommer gå om vi bara vill.. å det finns inget jag älskar mer än VÅR lill- familj♥jag fredrik och lill-mupp♥

Nej nu e det kanske lika bra att gå och lägga isg så man inte missar trippen till Älmhult, inte för jag kommer somna men man kan ju alltid försöka så har man ju iaf försökt...hmmm... well well...kanske lika bra att ligga på golvet inatt nu när jag tänker efter för fy fan va ont i ryggen jag hade imorse när jag vaknade, e ju som o ligga på bomull, sen får jag ju inte plats knappt heller...men min XL dog som övertagit de 90 futtiga centimetrarna..han e ju inte blyg den iaf...men det e han värd..
Sov så gott mina hallonbåtar!...så ska jag och fästingarna ta och hoppa ner under täcket.. Ååååå så mysigt va!!:)
XOXOXOOXOX /TJ


mmmm...jo då så att ääää..

Jo då så att ää..... nu sitter jag här i köket och väntar på att bli serverad en "dagens". Mamma la precis ner menyn framför mig och det blir nypäror och biff (dvs på svenska nypotatis och biff).
Har spenderat dagen med Loke utomhus till dess att det blev  "Invasion" av "persson´s" här i huset ( dvs 5personer till) och sedan blev det en liten mindre invasion av två personer till här på verandan så vi va nio pers av familjen "fika" (som vi även kallas) och två av de annars sex hundarna som även nu ingår ivårt släktträd....Så ja ni undrar kanske vad har ni gjort. FIKAT :) vad annars....och pratat om allt från spöken (ja faktiskt) till gamla barndoms shit ;) så det va underhållande i några timmar...

Har tagit mig i kragen och ringt till Tyskland 2 ggr idag också för att kolla upp det här med lägenhet och när skolan börjar etc.. Tydligen har de redan en hyresvärd som alltid har 2 hus/kollektiv lediga för de som blivit antagna...antar att det e som att bo i en studentkorridor, men e inte säker...men visste inte om min dog va tillåten där så va tvungen att ringa hyresvärden och kolla, och det va den inte. Så det som gäller för mig är isf en egen  lägenhet..och sålänge det inte kostar multum så tror jag att jag hellre bor i ett eget place vilket som,men bara ett rum kostade mellan 400-450 euro så fan det e inte en billig stad att bo i må jag säga...skulle inte förvåna mig om typ en lägenhet kostar det dubbla för då vett i fan vad jag ska göra...det kommer jag inte ha råd med.. men faktum är att jag gör Allt för min hund, finns inget värre än om det skulle bli så att det inte går ihop sig, måste ha med han.. han är min kärleks muppe... :(
Så nu blir det  dinner for 2 här och sen ska jag följa med Ann, Sussie,Mamma, Amanda,Julia,Elvira på en lång prommis med våra hundar.. Så det blir många hundar idag...kommer nog se roligt ut om ni väl skulle få syn på oss... 7 människor och zigge(bishon friseè)twiggy(dvärgpinscher),loke(siberian huskey),zinga(kungspudel),tequila,(kungspudel)ozzi,(dvärgpinsher) budda(dvärgpinscher)  ( ja det blev visst 7 hundar också...haha...men när man sen tänker på att det e hundar tillhörande endast 3 pers kanske man ser det annorlunda....yeah yeah...
Just det jag va hemma hos mormor igår när jag mådde piss o va bakis som jag sa... Träffade Lotta då, min moster och min kusin Andreas som bor i Uppsala..å de hade också köpt en hund...en kelpie...jätte söt..blev mycket hundsnack här nu märkte jag men men...då får jag ju lägga in lite pic´s på dom också..eller ja på de jag har på dvs..

Basco- Kelpie

Zigge - Bichon friseé

Donna - Dvärgpinsher (min förra hund !hade ingen på deras "DP" eller kungspudlar) så fick ta en stand in ♥

så foooooood time!!!!!
Vi hörs kanske senare ikväll om inte mina ben muterat till "slajm" efter promenaden...hmm
KÄRLEK TILL FOLKET!!! ♥ PÖSS!! / Tanni




Fy fan vilken..

Hemsk dag!!!Jag va ju på studenten igår..and let me tell you....this is not the best morning!
Det blev fest mat, bål, vin, öl, sprit, sen puben, efterfest, sen tillbaka till lokalen där studentfesten va för att sen kl 06 imorse gå hem barfota genom hela Osby.. blev jag nitad?? OHHH yes!Vaknade imorse (eller 14.30) och visste inte vart jag va...hela dagen idag har gåt åt till att försöka va så stilla som möjligt tills att det gått över, balansen har hela dagen varit som borttappad, ramlat över bord, snubblat i trappor ja allt...men nu äntligen kl 23.30 börjar jag känna mig lite bättre iaf...Har dock spenderat all min tid hos mormor idag, så kom nyss innanför dörren därför mitt sena inlägg..well well..ska lägga in några pic´s från gårdagen (glömde dock bort att fota efter typ en timma..hmm...illa men..)


ja som ni märker är detta bilder från tidigt på kvällen, men har man roligt kommer man ju inte ihåg att man måste hålla en kamera i handen hela tiden..men tror nu vid närmare eftertanke att det va vid början av drick spelet som allt gick rent åt peppsvängen .....men så kan det gå och då va då..
Dags att sova imorgon bär vi av på nya turer på Osbys två paralellgator... (hmmm..)
puss Natt / Tanja


Godmorgon Skåne!!!!!"""

Morning!!Just nu har jag precis slått upp"gluggarna" och satt på datorn....

Ligger i en 90 säng här hemma  (som viker sig som ett papper när man lägger sig), sen eftersom jag beordrade min hunde upp i sängen vid 05 imorse också så gjorde det ju inte mina 2 dm lätta att sova på heller (men va fan jag va ju mys-sjuk och kunde inte somna..pust)..

Lill-muppe ska tvunget ligga på armen och kolla när jag bloggar..hahah

Märker att man skriver inte lika bra innan man druckit sitt kaffe..så jag tror faktiskt jag springer ner och gör det först slipper jag sita här och bli rastlös över det..
Så nu sitter jag utomhus på verandran (guuud så klyshigt det lät ..hahaha ) ist och skriver med mitt älskade kaffe och cigg, gud så skönt väder det e även om solen inte lyser så ändå behagligt skönt och fågelkvitter á la zoo!
Så idag är en fullt planerad dag..ska först bort till Jempa (aka jennie ovesson) och pladdra (prata) lite skit, dvs om hon vaknat ännu och inte är för bakis sen igår..sen blir det hem och fixa sig och dra på sig "fin" kläderna..(helt ny outfit just for 2day..aha aha..) och cykla bort till elviras student fest som drar igång kl.18..sen blir det att umgås med nära och vänner för resten av kvällen bland vin och drinkar...ska bli sjukt roligt, kommer väl ta en sådär 2 miljoner bilder som ni får våndas med att titta på även om ni inte vill (och jag vet att detta inte är en bilddagbok men ibland måste man bara lägga upp föööör många bilder :)..
men först en cigg nu med mammi och en dusch..vi hörs kanske senare innan festen om Tanja inte lyskas bli för stressad som vanligt ;)...
Ha en fantastisk lördag mina piggeliner..PussKramKärlek/ Tanja

Åhh just det..!!Bor ju hemma hos min mamma nu när jag e hemma. Fotade precis lite pic´s på loke självklart, han e ju en sn bra fotomodell tror aldrig han blivit dålig på något kort.. Nej men det e kanske inte s roliga bilder men det kändes tvunget för de blev så..ööö...gröna?

mitt alldeles egna blogg space...

de första jordgubbarna håller på att födas :)

Blogg á la tåg

Så då sitter man på tåget-Äntligen.... Efter mycket om och men. Tog taxi til stationen för det verkligen ösde ner och en dyblöt väska,dator,hund och Tanja är inte en rolig kombination.. (fredrik som sponsrade den trippen..så tack för det love love:)... Väl inne på stationen fick jag stå i kö i 20 jävla långa minuter för att få ut min biljett "ur de där silvriga baouta burkarna från mars, ni vet"... aaahh säger jag bara.. O idag va varenda människa rädd för min hund, de ordagrant hoppade från höger och vänster när jag passerade dom, helt sjukt, även om han ser ut som en varg så behöver ju inte det innebära att han skulle äta upp dig, speciellt inte när han har en ryggsäck på ryggen och går "fot" varenda millimeter...det e ju lika förutfattade meningar som vissa har mot blondiner..men inte fan hoppar de väl åt sidan bara för att en sån passerar (o-kopplad ;) ...eller? nej jag ville bara säga till varenda människa som passerade med så stirrande ögon så hela pannan rynkade sig att :- Va e problemet? Du ser ju farligare och mer arg ut han någonsin gjort, speciellt med så där 15 horisonta dikena du nyss famkallade i pannan!
Trodde inte man skulle bry sig om sånt här..men visst fan blev jag irriterad..yeah yeah...
Nu e jag ju på tåget iaf så nu e det bara att invänta att man anländer till den idylliska småbyggden....

VA PÅ STAN OCH HITTADE EN PASSANDE BILD INFÖR FRAMTIDEN ;)

jäklans gud så trött jag blev nu..nu får ni klara er själva ett tag för nu checkar jag ut.. jag återkommer :)
Over an Out / " T"
(
jag vet inte...men när man skrivit ett inlägg kan det ju underlätta om man publicerar det precis när man är klar också, och inte bara loggar ut...hmmm...sorry..men bättre nu än aldrig. Va faktiskt väääldigt trött!!! puss





Dagens..

Ja detta är dagens aktiviteter.
(har gjort)
Gick upp
Rökte
Bokade biljett till Skåne
Åkte till skolan
Åkte in till sthlm city
Shoppade en kjol
Shoppade ett par öronhängen
Åkte hem
Åt frukt
Gjorde mat
Satte mig i soffan för att blogga (nu..)
(har kvar att göra innan DÖ-läge)
Packa
Diska
Ut och gå med Loke i någon timma
Duscha
Bio
Packa färdigt
Dö i sängen och sova!!!

Känns som en hemsk dag idag för jag e redan såååå tröööött så jag vill bara lägga mig och sova..men hur ska man hinna det när man ska infinna sig på bio vid halv nio...ahhh to much too soooooon...så trött så min kretivitet sträckte sig endast till att fota mig själv när jag åt... Ja jag vet, en konstig tanke att ens komma på men nu blev det så o nu lägger jag upp bilderna.. Så ni magsvaga där ut look away;)

melon

mini kycklingklubbor

puss till er !!!
Imorgon gör jag tåg blogg :) Sthlm- Skåne
Och en vecka framöver blir det en "T" i Skåne blogg.. Kan bli tråkigt kan bli udda, kan bli heeelt jävla galet. som vanligt!!!

Ja såhär jävla intressant blev detta blogginlägget.. jesus..kanske borde gå i pension..eller NEJ ♥
I`LL be back ..lite mer positiv :P ..  / "T"




Telefon - Intervju...


Gooooooogmoooornig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(min mamma har nu åkt hem...snyft..., fick fiiina blommor av henne igår, för att jag "nu" kommer vidare med my dream" of a dancer...började gråta..mm..illa kanske..men äkta..)
Så nu har jag suttit it telefonen och haft en intervju på en timma men Titan television, till den där tv-serien jag snackat om- gick excelente...de skulle höra av sig på måndag eller tisdag igen nästa vecka...så då återkommer jag om detta dilemma..haha men fan vill man verkligen bli B-kändis eller kanske tom C-kändis...hmmm...
Sen e ju frågan ska man isf va ha sådär överdrivet många olika käslo"svallnigar "som alla i dokussåpor har..hahah
kan ju riktigt se några fina exempel framför mig!.. så här osminkad, o inte borstat håret sen igår.. ja man kan ju inte påstå att jag inte bjuder på mig själv iaf ... (lägger upp mina fin fina ex om någr timmar för nu måste jag tydligen åka med malin till stan. LATTE!!!!!!
Tjo Ko - Dags att hoppa i en liten sko - pöööööösss



What a fuck is up with these 2 day´s??

Alltså..ja NU e det fan i mig mycket som snurrar i mitt "lilla" huvud....

Jag & Malin åkte in till Kulturama i förmiddags för att kolla upp så jag fick ta CSN för dans utbildningen i Tyskland (den 3-åriga jag skrev om igår..) Och efersom det va just detta som gjorde att jag inte va riktigt så glad som jag borde varit igår, men blev idag eftersom jag fick klart IDAG på att det va inga problem..
Då satte sig en "kommande tysk" Tanja på tunnelbanan igen och tänkte.. herrejävlans nu händer verkligen detta...
Sen drog jag och Malin vidare, gick in på Telenor i någon timma och kom ut med en Iphone (Malin då alltså.. inte jag ...jag spottar inga pengar nu direkt:)..
Sen va jag hungrig så jag tog mig en flottig gyros i tanken på hur proffesionellt nyttig man antagligen måste vara de näst kommande 3 dansanta åren... 

Malin med sin nya beeejbiii..har nog aldrig sett en lyckligare människa över en telefon..
Å glädje skriken håller fortfarande i sig såhär 2 timmar senare..jepp :)

Dinner for 2??...flottigt värre..men ner slank den

Så...sen satte vi oss på tuben och åkte hemåt..båda liiite gladare och lite förvirrade (..allt som vanligt alltså..)
Då ringer min mobil...
Jag såg tel nr... tänkte bara OHH SHIT NO....Då säger en tjej.. :- Heeej Tanja jag ringer från Titan Television.. jag tänkte bara säga att vi har valt ut nu och vi gillar dig jätte mycket, så vi tänkte bara kolla om du fortfarande är intresserad av att vara med i tv-serien..dvs om du har hela juli ledigt... hmmm..(jag bara what a fuck!!!)..
Jag sa ju klart ja..men menar jag -JA??..ÖÖÖÖ..jag bara undrar...även om allt nu inte kunde bli bättre egentligen, så hur i helvetika ska jag hinna med allt? Läget ser ju faktiskt ut såhär nu:-
1. Ordna så jag kan ha någon som vill hyra min lägenhet för bara juli månad
2. Fixa så någon vill hyra min lägenhet i andrahand under iaf ett års tid from augusti -09 till september -10
3. Kolla om någon kan ta hand om min hund under hela Juli månad
4. Fixa lägenhet i tyskland innan Augusti
5. Flytta klart till tyskland innan Augusti
6. Få in pengar någonstans ifrån, under Juli-Augusti

Sen är det säkert 83744562382020 saker till jag måste lösa men detta e de problemen jag ser just nu...

SÅ KAN DU/ VET DU NÅGON SOM BEHÖVER LÄGENHET ELLER KAN HJÄLPA MIG LÖSA NÅGOT AV DETTA  PÅ MIN LISTA SÅ HÖR AV DIG!!!!  
Alla förslag och idéer är välkomna och då menar jag ALLA!!♥

Ska jag behöva välja mellan ett tv-gigg och en grym utbildning??..
Fan båda sakerna är ju en "Once in a life time chance" .... ÅÅHHHHHH!!
MAYDAY MAYDAY!!  /"T

Godmorgon!! idag..

Morgon at "T´s"....Idag vaknade jag kl 07.00 liiite väl tidigt och jag kunde inte somna om pga av "någons" mobiltelefon som hade ett pågående alarm..Så det resulterade till att jag sitter här nu redan kl.09 framför datorn..Å det e inte det enda. nje jag kollar på tv4 nyhetsmorgon för första gången i mitt liv tror jag!..då e det illa :) inte för jag klandrar er som gör, men är jag ledig så sover jag alltid så pass mycket längre att är jag väl stiger upp är det typ 23 nyheterna....yeah yeah..Känns ju som jag borde hinna med en del idag då iaf, även om jag ännu bara sitter inlindad i mitt täcke med mitt morgon kaffe i handen..Men måste ju säga att på något märkligt sätt känns det lite lyxigt..känns som jag har tid för mig själv med och bara sitta och njuta lite, nu när man e uppe såhär dags...


Morgon mys med min lill-muppis...världens underbaraste Siberian huskey♥

Kanske skulle ta och hoppa in i duschen börja bli reo för att ta tag i dagens uppgifter...
Men om jag käner mig själv så tar det nog en timma till iaf..för det e ju sååå skönt att bara sitta här och skriva..
Shit pommes!! kom precis på att jag ska ju åka hem till Skåne på fredag!och jag har inte bokat biljett!fan måste gå in och kolla biljetter nu---aaaaaa!!-kommer ju bli värsta rånet-hur kan jag ha glömt det..e jag heeelt förvirrad eller..pust!
Hörs om ett tag...Ha en undrebar förmiddag mina sockernötter! / Tanni




Nu e det...

Läggdags---sitter här i sängen som "jag skulle kunna va" självaste Sarah Jassica Parker...men datorn i sägen, inlindad i täcket och en cigg i askfatet och en knut av hår på huvudet.. Dags att lägga sig nu....Helt slut efter mitt och Malin´s vinglas nere på en av de allmäna pubarna här i vårat "hood" coh efterdagens alla insikter. Så nu blir det vila kudde så man e utsövd inför en händelserik dag imorgon... Kan ju inte mer att hoppas att det blir till att fira istället för att sörja..........Över vad får ni reda på imorgon..
Sov gott mina hjärte-saker! och håll gärna tummarna för mig imorgon-det kommer jag behöva för att allt ska bli som jag önskar!!..
Puss Natti ♥// Tanja

Jag kom in på IWANSON`S.. woohoooo!!

Fuck me alltså!!!.. jag fick nyss när rörmokaren varit här ett brev från Iwanson´s . (en högskola i Munchen/tyskland. yrkesutbildning på tre år- där man efter avslutat  utbildning blir PROFF`S dansare!!!) Fattar NI??? DET E EN SÅN SJUK MORGON!! jag fattar inte, så jag fattar inte hur ni ska fatta..hahah..men heeeelt sjukt.

Min dröm jag haft i 24år- HAR IDAG BLIVIT SANN!!Hur många tror egentligen att ens drömmar ska slå in- det e väl därför man kallar det en dröm, dit man vill nå men kanske aldrig kommer, men hoppas varje dag. Och när man då som för min del idag får ett simpelt brev där det likväl kunde stått; - TANJA- IDAG BLEV DIN DRÖM VERKLIGHET ! Är det inte helt fruktansvärt men ändå så himmelskt otroligt, sådär bara på en morgon . Ja jag fattar ingenting, tar cigg efter cigg i munnen och kan inte fattat vad som nyss hänt!
Anledningen till varför jag e så förvånad e just eftersom det gick såååååååå dåligt på Auditionen- det är inget jag säger, som många andra perfekiontistiska dansare gör efter varje audition , för man typ inte kommit ihåg att vända åt rätt håll under just ett tillfälle under en dans övning. Nej så här va det för mig-----
: -Jag VA bakfull-inte lite heller!!. jag svettades floder, så mycket så under stångövningarna på balettprovet så kunde ja inte ens få fäste i stången så mycket svattades jag bara ur händerna, varje gång någon kom och kollade på mig och antecknade när vi höll på så glömde jag bort hela balettkombinationen vid stången, vissa övningar sket jag tom med i och gav upp mitt i för jag inte kom ihåg dom!- vände på fel håll, höll inte center, mina andra postion ( ni som vet vad jag pratar om ) va som en svankad kossa på steroider! jag gjorde fel i varje övning-och då menar jag VARJe! och det va hemskat pinsamt, eftersom ALLA andra gjorde exakt rätt varje gång!
Sen kom vi till det moderna dans provet, vilket jag anser mig vara starkare i än balett iaf (även om jazz e det jag är starkast  bäst på). iallfall- där kom jag inte heller ihåg ett jävla skit, även om det va hur simpla saker som helst, dvs om det hade hänt under en vanlig dansklass på kulturama, men jag fuckade upp det också totalt! Tom när vi kom till "hopp" som ÄR min grej- nej fan Tanja snubblade på sina egna fötter och alkoholen tyngde ner mina ben så de hoppen som brukar vara uppe i taket va som en fågel utan sin fågelfunktion (..kan inte flyga dvs..för er som inte hängde me där.. :)..Helt sjukt sanslöst dåligt kände jag när jag gick därifrån.
Hade fått ett mess av fredrik när jag va klar på auditionen där det stog..hur gick det hur gick det hur gick det ?????!!! och en hoppande gul liten gubbe. Jag ringe och sa som det va_ nej du inte en chans att jag kommer in, så här kass som jag va idag har jag inte varit sen jag va 15 år gamal och tog min första modernklass!
Sen händer detta?hade ju inte ens ett hopp-hade tom glömt bort att vi skulle få resultatet hemskickat också, för jag hade redan glömt hela saken! Och mina vänner- gör man det som dansare-glömmer sånt- Då e man RÄTT säker på sin sak- för hoppas e något vi spenderar varje dag med och göra, hur hopplöst något än ser ut!

TÄNKER BARA SÄGA SOM CASCADA-
IT FEElS LIKE PARADISE; THE WORLD IS CLOSING; IN AND IT FELLS SO RIGHT - PERFEKT DAY
 
Och med mitt egna slogan läte!!!                                   
  WOO- FUCKING JÄVLA HOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!


JAG ÄR JUST NU SÅ ÄR JAG BARA SÅDÄR FÖRBJUDET ÖVER  LYCKLIG!!! :)   LOVE YOU ALL :) KÄRLEK!!!


Morgon..middag...öö

ja godmorgon..elller gog middag på er! Nu har jag äntligen tagit mig upp ur sängen så här klockan ett en måndag.....så illa!!! varit ute med hunden och ringt rörmokaren för jag har stopp i badkaret!! äckligt värre men nu jävlar ska det bli reko igen..Här på pensionat "Tanja" bor vi just nu fyra personer-jag-malin-fredrik-mamma och det känns som att en fullt funktionerande dusch e ett måste-absolut.

Igårkväll va jag och mamma i Kungsträdgården och lyssnade på live uppträde tog oss lite "festival mat" och ett glas vin till.och bara njöt.
 
Efter några väl spenderande timmar av "diggande" till Anna Sahlené och Mats Ek eller vad han heter ( han som sjunger i chess o annat iaf, se bilden under och rätta mig om jag har fel)) Så kom Fredrik och hämtade oss och vi åkte för att handla lite mat så vi kunde grilla när vi om hem. Väl hemma och två timmar senare när maten va klar runt 24.00 va vi så trötta så vi kanpps fick ner en matbit i halsen iaf inte jag..höll på och somna sittandes-heeelt slut. Sen hoppade vi i sängen fortare än kvickt :)

Mats Ek???

Anna Sahléne

Så..det va mig gårdagskväll...nu kommer min rörmokare och plingar på dörren hör jag så time to "rassla"..
Hörs om en stund mina loppor :)..  puss "T

Lista

Tänkte att för er som inte känner mig personligen-men som läser min blogg,  så har jag efter lite runt kikande hittat en lista jag tänkte fylla i, så ni får veta lite mer, kanske lite udda saker om mig som ni alla antagligen inte vet :)

1. Vad heter du/kallas du för
Tanja Louise Therese Ragnarsson/ olika från alla men bla "T "Tan "TJ "Tanni "Crazy legs" Röret"
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Mamma
3. Hur lång är du?
174 cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett? 
hmm...kommer inte ihåg..en halv skräckfilm för jag somnade
5. Vem ringde du senast? 
Sara
6. Vem ringde dig senast?
Pappa
7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
hahah-Fick nyss ett:- Tjabba. Läget ikväll?Får man chans att träffa dig ikväll möjligen?hoppas jag inte störde dig inatt när jag ringde. det av kanske inte helt genomtänkt av mig :) kram
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Smsa tror jag! eller nja e det någon jag vill prata med så ringer jag absolut istället
Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Skilda
10. När såg du senast din mamma? 
för en minut sedan.
11. Vilken ögonfärg har du?
Blå-Is blå
12. När vaknade du i dag?
typ 12...ingen klocka och jag gjorde mig inte besväret att kolla helle :)
13. Vilken är din favoritjulsång?
oj finns mååånga..älskar julen men..den som börjar..so this is christmas-..
14. Vilken är din favoritplats?
Stugan(dvs båstad) eller någonstans där jag har alla runt mig som betyder..då kan det vara vart som
15. Vilken plats föredrar du minst?
där man är utan gemenskap..hmm..så djupa svar alltså:)
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Jag är antingen framgångsrik i USA  eller utomlands och njuter och bor i mitt egna hus och funderar på familj eller så är jag redan otroligt lycklig i en förort till en storstad eller by i Sverige med en familj. 
17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Om mina mjukisdjur levde när jag somnade..blundade ofta och spärrade upp ögonen skitsnabbt för att kolla om det va så..
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Igår kväll skrattade jag hela tiden men minns inte åt vad..! :) hahaha
19. Hur stor är din säng?
Min säng är 160x200
20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar!
21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Sover jag själv så helst utan men ibland åker ett par trosor på
22. Hur många kuddar har du i sängen?
för många...mellan 3-7stycken..
23. Hur många landskap har du bott i?
Skåne, Stockholmslän(e det östergötlands-län kanske....hmmm) 
24. Vilka städer har du bott i?
Ayia Napa-Cypern. Protaras-Cypern. Stockholm-Sverige
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
gympaskor på vardagar men när jag går ut High heels-sooooolklart
26. Är du social?
Både ja och nej, jag är faktiskt väldigt blyg och osäker när det gäller att träffa nya människor om jag inte är bekväm för dagen och jaaa, det kan inträffa.men de jag redan känner är jag väääldigt social med.
27. Vilken är din favoritglass?
Citron Sorbet
28. Vilken är din favoritefterrätt?
är inte så mycket för efterrätter faktiskt..men skulle jag va tvungen så någon med färsk frukt som inte e så söt
29. Tycker du om kinamat?
nja..osby´s kina restaurang har dock en grym peking soppa enligt min mening
30. Tycker du om kaffe?
Japps...men e väl mer mjölk med lite kaffe typ kaffe 40 och mjölk 60, och ultra mycket socker
31. Vad dricker du till frukost?
Kaffe/ eller lättmjölk
32. Sover du på någon särskild sida?
Vänster sida eftersom min pojkvän tar upp den högra :)
33. Kan du spela poker?
ja än sålänge e jag grym!
34. Tycker du om att mysa/kela?
Med rätt person-det bästa som finns
35. Är du en beroendemänniska?
hmm..nja vet inte..röker ju men hade säkert kunna sluta om jag velat...kan bli beroende av personer dock :P
36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Noops nada!
37. Vill du ha barn?
Ja, minst en poke och en flicka..
38. Kan du några andra språk än svenska?
Flytande Engelska, franska, lite tyska, lite danska,lite norska, lite rysska, och SKÅNSKA :)
39. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja men det va inte jag som behövde skjutsen !
40. Föredrar du havet eller en bassäng?
havet...men e rädd för djupt vatten .eller borde jag säga "haj fobi" ...grymsådan även i svenska vatten "skämms"..
41. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder, skor, smycken, utekvällar, resor
42. Äger du dyrbara smycken?
Ja.
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Design Simon och Thomas, alla inredningsprogram
44. Kan du rulla med tungan?
Försöker just nu så nje...tror inte det iaf :/
45. Vem är den roligaste människan du känner?
Svår fråga! öööö...vet inte..finns många som har bra stunder
46. Sover du med gosedjur?
ja faktidkt just nu min "someone special" nalle jag fått av fredrik...och ibland min hund <3
47. Vad har du för ringsignal?
Normala sony ericsson signalen ..rrrring
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
hahahah...Ja några
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
mammas tröja hon har på sig
50. Flirtar du mycket?
Nej inte så jag e medveten om det iaf, om saker inte uppfattas fel dvs..hmm..så det får ju bli ett nej där
51. Kan du byta olja på bilen?
tror inte det..eller-?hmm... men jag kan kolla oljan! :)
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Ja två ggr...liiite för fort eller kanske en del..hmmm
53. Vilken var den senaste boken du läste?
hur du håller kärleken vid liv. men mer en tipsbok..
54. Läser du dagstidningen?
stort nej
55. Prenumererar du på någon veckotidning?
större nej
56. Dansar du i bilen?
alltid, undrar vid varje tillfälle hur jag kan hålla mig på vägen ibland..haha..nej så illa e det inte..men tillräckligt illa för att de som kör om tittar ..och man ser de tänker..vad faaaasen sysslar hon med?hahah
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Rix Fm
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
ett 7 sidor långt brev till en speciell person
59. När var du i kyrkan senast?
På bröllop för 1,5 år sedan tror jag..
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Ylva
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
2 -5dagar kanske? kommer inte ihåg va såå länge sen..Tält är INTE min grej..
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
 Hoppas ju det va fredrik, tror det va det..men jag minns inte solklart... Illa illa!

Så nu vet ni lite mer om mig....har du  någon annan fråga Du tycker jag borde ha med- så skriv den under kommentera, så lägger jag in din fråga i listan och uppdaterar med svaren under veckan..finns ju SÅÅÅÅ många roliga frågor, och antagligen alla med bra svar på :)

Sååååå...Nu ska jag ut med hunden för att sen mysa ner mig i sängen heeelt ensam.. 
Hoppas ni haft en fantastisk Nationaldag sov så god-igt!! Puss tjing " Tanni

Do you realy know me.....

You say you really know me
You're are afraid to show me
What is in your eyes
So tell me 'bout the rumors
Are they only rumors?
Are they only lies?

Falling out of a perfect dream
Coming out of the blue

Is it true? Is it true?
Is it over?
Did You throw it away?
Was it you? Was it you?
Did you tell me
You would never leave me this way?
If you really knew me
You couldn't do this to me
You would be my friend
If one of us is lying
There's no use in trying
No need to pretend

Falling out of a perfect dream
Coming out of the blue

Is it true? Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you? Was it you?
Did you tell me
You would never leave me this way?
Is it true? Is it true?
Is it over?
Did You throw it away?
Was it you? Was it you?
Did you tell me
You would never leave me this way?

Is it real? Did I dream it?
Will I wake from this pain?
Is it true? Is it true?
Is it over?
Baby, did We throw it away?
Is it true?

Korrektion Yesterday..

Ja yesterday..Det blev varken solning, tv, promenad igårkväll...No NO No.. Det blev Snaps, Debaser, McDonalds och en trött Tanja..
Åkte in till Medis för att möta upp Lina som precis flyttat upp hit-hemifrån Osby. Hon va sugen på "ett" glas vin ( som man av någon anledning har valt att kalla det- men finns det egentligen någon som bara tagit ett glas vin- under just de omständigheterna då man påstår sig skulla göra det?. inte jag iallafall..)
Men men jag va inte sen på att ge upp allt och slänga på mig lite smink och några trasor och sätta mig på t-banan. Så vi satte oss på Snaps tog "ett" glas vin. Där mötte vi även på micke,henke,chrisse (också kompisar hemifrån som nyligen flyttat hit förrutom chrisse som va på besök). Iallafall efter vår första glas vin konstaterade vi att vi inte bara kunde åka hem när de stängre (redan kl.24) så vi gick in på Debaser (klubb,lounge,livespelningar etc) och tog oss några drinkar på detta...Det resulterade i fortograferingar med Italienare (för de tyckte jag såg så typisk svensk ut - då kan man ju undra fan, e det bra eller dåligt?..hmmm...men men det blev en kväll med mycket skratt få cigg och en flash back-för vid vissa stunder trodde man att man va hemma-för vad gjorde annars alla dessa Osby människor runt en? ...då kan man väl inte va i Stockholm eller?..hahha...

jag & henke-som jag känt sen jag va" två" skitar hög :)  bästa bilden-not-men skön!haha

jaja jag kom hem runt 03 och tog ut min "dog" på en prommis sen hoppade jag i bingen, för att vakna upp imorse och se ut som en panda runt ögonen..
Men jag menar..Va fan e väl en fredag i Stockholm?...alldeles tråkig, alldeles förskräcklig....eller kanske bara HEEELT UNDERBAR♥

Så nu e ju frågan vad ska man göra idag då? Händer det något speciellt i Stockholm som man kan hitta på denna nationaldag?Anybody who knows?

Fredag!!!

Heeej Hopp alla mina praliner!!Hur har er dag varit idag?
Jag själv vaknade upp när pojken min kom hem inatt så jag somnade runt 05 imorse... så det blev att jag sov till kl. 13....ila illa.. :P
Sen drog jag på mig mitt nya linne mina, mina slitna fornarina jeans och nya gympaskor ( som jag fått av Fredrik ♥) och stack ut med hunden i skogen en vända, för att sen slänga mig på tuben och åka in till gamlastan och möta upp mamma..stackarn som gått runder där inne i flera timmar och bara väntat....men men vi gick i de få affärer hon inte hunnit med i hela gamlastan, vilket va få..naaawww..stackars mamma....well well.. Gick in i en klockaffär där jag blev kär... Så det slutade med att jag fick med mig en hem. Den va STOR riktigt stor, men passar väldigt bra till alla de olika kläder jag använder på dagtid och paaaarty-tid. Passar Både till andra guld smycken, silversmycken och en simpel tight svart T-shirt. så det sa klick!!! :)
All in One- and just for me!!wooohoooo!! :)  Vad tycker ni?? Looking good??

Så nu är vi hemma i soffan igen...
Har släng i mig ett flottigt weinerbröd och en kopp kaffe här och sitter och kollar på Talang 2008 på kanal.4
Så intressant såååå..nej inte en fredag kväll..men men what to do..Blir en lugn hemma kväll ikväll, mammma e ju trots allt här, så kanske en liten solning står på schemat, måla naglarna med mitt nya lysande nagellack? och en lång promenix med hunden?...ja nått sånt blir det nog..lite rastlös schema kanske men..
Så Vad ska ni hitta på ikväll?tell me teeeell me för jag kommer bli så uttråkad sittandes här ikväll..
Puss Krama ---- Taaaaanja :)

Kvällens......

Natt mat blev.....

Vegetarisk pasta med en mini touch av kretivitet:)
Fräscht, Snabbt,Gott, Lättlagat

Det enda du behöver är

2dl Penne
1 krossad tomat-koka upp (eller en burk krossad tomater)
1 burk fetaost
1 vanlig tomat
1 stänk med röd pesto
1 uns purjolök
1 uns gul lök
1 uns svartpeppar
1 uns olivolja
1 uns oliver (som jag valde bort, som ni ser-men mamma la till)
Och på toppen lite "egen odlad" Oregano eller någon annan "smarrig" färsk krydda

En bra skafferi rensare..Så det va mitt tips till er -ENJOY :)

Nu är det dags att sova för mig innan ögonen rullar ner sig själva och jag somnar här sittande med datorn i knät.
....Imorgon- Nya krafter!! Natti Natti♥    Over and out. /  "T ©







Shopping!!!

Gud vilken hemsk shoppingdag..regn och rusk blåst och massa folk..lyckades "tyvärr" få med mig lite för mycket hem för min plånboks välmående men men..
 as I said..live for the day..
 
Jag tror vi va runt i varenda butik på hela drottningatan och flängde..visst fan e man tränad..men fan inte tränad på & shoppa..o tro mig det e en jäkla skillnad.
Hååårda danspass i timmar-fine! det klarar man galant. men shopping i timmar-OHHH NO.. 
fattar inte varför det e ju inte så att man e direkt aktiv,bara med att "väjja" från alla människor så man slipper bli omkull vält..ajja..
Nu ska ni få ta en titt i mina godispåsar!!.. WOHOOOOOOO!!! ;)      

hmmm...ja man kan allt undra vart jag handlade va?? :)hahha  
       
1:a godispåsen´s innehåll
    



    


























   Du
sch creme (Dove 39kr)
  Bronzing puder (Isadora 169kr)  
  Silverschampoo (Toni&Guy 120kr)
  Ansiktscreme (Nutrogena 60kr) 
  Mascara (MaxFaktor 155kr)
  Nagellack neonorange (Isadora 55kr)   

Så nu har jag hela serien Neutrogena,
dryga produkter, billiga och reducerar fantastiskt porer,finnar och allmänt oren hud, så den kan jag varmt rekommendera er om ni har små eller stora "problem"
, har själv provat det mesta och många dyra, men dessa är de bästa och på kort tid. Kan ju förklara lite vilka prod. det e  just jag har.Från väster;
1. Make-up Remover- Alltså sminkborttagnings medel:) (ca 120kr)
2. Wash-Mask - Rengöringtvål (dag och kväll), kan även användas i ett tjockare läger och användas till ansiktsmask!   (ca 12Okr)
3. Moisturiser- Ansiktscreme (dag-kväll) som även bleker märken av finnar blemmor till en jämn hudton och rengör porer. (ca 60kr)
Finns att köpa på Apoteket eller Åhléns
   
2:a godispåsen´s innehåll

Vitt draperat linne,  i halvt-genomskinligt-halvt-glansigt viskos.  Från Zara (80kr)
Neon Orange linne med ultra glans i 100% polyester. Från Zara (80kr)

3:e godispåsen! wooohooo!!!

???????Någon som kan lista ut va det skulle kunna vara i den sista godispåsen??????  :)
Ni borde ju kunna lista ut det om ni hängt med i svängarna (eller inläggen...hmmm.:)
???????????????????????????????????????????????????????????????????????

Nu är det dags för det jag älskar mest...på tv alltså.. Design Simon och Thomas..vad fan hade man inte gjort för en pratikplats hos dom..ALLT!!!!!Det e kärlek..O så ska det tilllagas lite mat-får se vad mästerkocken och mamma får ihop för underverk ikväll.
Vi Hörs senare ikväll mina "små" kycklingungar :P     / PUSS!!! "TJ



Ny dag Nya tag...

Så nu ska vi bege oss in till sthlm city- jag Malin och mammi..shoppa,fika och "lulla" runder står på schemat
..Även om det regnar blåser och är fruktansvärt kallt ute och den sämsta dagen för en dag ute på stan så ger vi oss inte...hihi...återkommer när vi kommit hem, med senaste nytt..och antagligen en fattigare "Tan...well well..
Men som jag säger... - Live for the day my friend´s- it could be your last!♥
KRAM KRAM!!


Onsdag i Stockholm

TODAY!!!....Har nu idag varit med min mammi på stan och kollat lite affärer fikat och haft lite allmän "QT" tillsammans. Blev dock inget shoppande idag, men vi ska in imorgon och antagligen ta en heldag med shopping och mys.........
så vi får väl se om det blir något inhandlat, inte den bästa månanden för oss studenter direkt...men jag måste nästan ta o köpa mig något att ha på mig på min kusins student som kommer upp  nu den 12:e..så vi får väl se om hon får med sig någon godispåse hem..hihi... ;)
Funderade på en klocka också,eller funderade, jag såg en snygg klocka som va halva reapriset på..guldig..stoor..med lite "glam" stenar...men ja vi får väl se vad eller om plånboken tillåter något..Såg grymt många otroligt snygga fräscha shoes idag också...vad då skofantast--hmm--men det e väl som alla andra brudar, kanske bara att jag vill ha sånna inga andra ens skulle kolla på-typ :) men men... e man inte udda e man tråkig- Och vem fan vill va det egentligen då e man ju inget intressant....

Jag och mamma va på ett jätte mysigt Café och tog oss lite mat och kaffe. Det låg presis söderut mot gamlastan på drottninggatan..men väldigt nära t-bane uppgången..(svårt och förklara) .Kommer inte igåg vad det hette, men det va
typ -Charles juveler.. Och när man kom in va det precis som i en smyckes/juvel affär, det va smycket bakom glas på väggarna, och i borden va det plexiglas även där med smycken i...verkligen skitcoolt och väldigt mysig med stoora mjuka vardagsrums fåtöljer och billig mat och kaffe..
så det stället kan jag ju varmt rekommenera till er som är cafe´ älskare och gillar testa nya ställen.. Relativt billigt iaf, allting är väl relativt här uppe men en latte för 25-30kr tror jag de va. Å jag fick en grymt god och stor potion "ljummen pastasallad med kycklingfilé med cyrryröra och creme fraishe för 75kr..bra mycket bättre pris och mat för de ställena jag testat och de e mååånga. Mamma tog sig en kyckning macka med paprikaröra o massa annat i så såg väldigt lyxig ut och smakade detsamma..så "Go there" (Lovar detta e ingen smygreklam från min sida..bara en nöjd kund :) ....)

Mammas "smarriga lyx macka"

just det..det va sånna här "små" kristallkronor i taket överallt..som gjorde stället ännu bättre i mina ögon :)
min foood. from heaven!!


Så nu är denna dagen avklarad så nu ska jag ut i köket och sätta i mig en kopp kaffe och en inte så lyxig ost macka...å vem vet förvånande nog kanske en "giftpinne" också;)

Just det!!! Måste bara säga GRATTIS igen betty...hon kom in på musikallinjen i Bjärnum!! U rock!!!
Ha en bra kväll imorgon bär vi av på nya äventyr!!!♥
Love YA!!!!!                   / " T


Avslutnings ferra...

Ledsen för NO update igår!!!
...saker i livet händer..lyckliga, fruktansvärda och då kan man inte alltid ta sig för det man borde. Inte jag iaf-min känslor tar HELT över o gör fortfarande men ska försöka samla mig för några min och lägga upp en hel del bilder från Kulturamas avslutningsfest i måndags..vi hade iallafall just då skitkul!

malin och hennes "mike"..haha

wiiihoooo...lite luft gitarr på wiiiin flarran..preciiis som vanligt;)

jaa vad säger man..I don´t know, and they don´t care...haha

hmmm..säger bara ;- aha aha...yeah

same shit different pose

Årets mongon...

mICKEY  and moi..

Me and Malin

tog en kväll utan party sminkning, och en skön luftig klänning i de varma stockholm



That night..over...-did it , done it..let´s move on :)
XXXXXX /tanni


Första Juni!

Så nu ska jag börja fixa till mig för kvällens festligheter. Det är avslutningsfest för danslinjen på Kulturams så det blir mat, spex med lärare och WIIIIIIIN :) . Har lite brottom faktiskt för jag måste va där redan kl.17.00 och jag tar ju lite tid på mig..och så ska jag ju ballansera  dit en paj också, som så fint tillverkats här på förmiddagen..kan ju hoppas att jag lyckas hålla den hel hela vägen bara..hmmm:). ...

Tillverkning 1 : Taco paj

Tillverkning 2: Vego paj (spenat/lök/feta)

Tillverkning 3: "Donnor" From flab till Fab:)
Så nu blir det dusch och tillverkning av "en Donna" till. Kommer jag inte hem försent så hörs vi då..Gud vad mobil-bloggningen hade varit det ultimata vid sånna här tillfällen, en men men funkar det inte så funkar det inte....

Hoppas ni får en festlig sommardag ni också mina skönheter!!♥
Puss Hej ..från en väääldigt stressad tjej :) .. 




RSS 2.0