Info Om Bloggen!


Hmmm fattar inte vad som nu hänt med kalendern i bloggen!  Men som ni kanske märkt syns bara från mitten av juni i högerkanten på bloggen ...typ från tionde juni,så om ni vill läsa det som skrivits innan dess igen så klicka under ARKIV på Juni 2008,
och bläddra längst ner på sidan så finns allt kvar där:) ...
Hmm såg inte det försvunnit själv så tack tack... :) & nu har ni svaret om vart det tagit vägen iaf..är väl kanske inte tänkt mans ka skriva såhär mycket kanske-vad vet jag..

Puss & Mys på er



~ En Liten Bit Av Öppning I Mitt Hjärta ~


Jag va glömd i mig själv
Tills du sa mitt namn
Försvunnen i skuggorna
Tills du lyste åt mitt håll
Nu tror jag igen
Nu tror jag på mig igen
På alla mina drömmar igen
Vad gjorde jag så oskyldigt för att förtjäna
De dimmiga dagarna är långt borta nu
Inget hav är stort nog nu
Jag kommer falla
Du kommer alltid fånga mig
Stunder som denna är en öppning
Tiden har lärt mig detta
Jag kommer sväva
Du kommer vara där och guida mig
Rakt in i ditt hjärta
Det är en öppning
Jag brukade önska att jag kände dig nära mig 
Att jag visste vad kärlek var
Jag grät
Du tröstade mig
Jag va vilse
Du hörde mitt skrik


/ Tanja


The txt for 2 day - 19:e juni


Välkommen till Sj som ska ta er mot Malmö...

Tanja är död-trött-förvirrad och ofrånkomligt otaggad...

Nu har jag varit uppe heeela natten klockan är nu halvsex oxh det är Torsdag-morgon. & jag har precis satt mig på tåget. Jag har inte sovit-inte duschat-jag har fått STÅ upp och vänta en timme utanför Centralstationen i Stockholm mitt i natten mellan 04-05 med väska och dator som vem som helst skulle kunna sno från mig, för så trött som jag var hade jag inte ens märkt det! Sen har jag blivt uppraggad av en kille på tågstationen också,fattar inte det,Tanja var iklädd sin "Dansar mjukisdress" sneakers och inget smink och en utstrålning som endast sa, begrav mig snabbt så jag slipper behöva känna som om jag dunkar huvudet i väggen hela tiden!Dvs inte en raggningsbar brud-men jo då-ja ibland händer det under märkliga omständigheter.. Ja nu iaf kan det ju bara bli bättre kan man tycka men jag kan ju lova att även om jag har två säten på tåget för mig själv just nu så kommer jag inte ha det inom fem minuter, inte med min tur, och eftersom jag har såååå (inte) lätt att somna på tåg så har jag ju så lyckat fått en sittplats vid gången..yyeehoo vad nice..ahhhh..lite lätt att jag gnäller just nu men det e jag värd efter denna långa och osmidiga natten tycker jag.
Ja jag nu kommer jag ju iaf att vara hemma om sisådär en fyra och en halv timma-ja dvs om min lilla Pappi komemr ihåg att hämta mig i Hässleholm då alltså..men det får vi la hoppas för inte orkar jag börja gå tre och en halv min på detta också...That´s a big No No..
Nje man kanske sak se om man kan få till någon minuts sövande på tåget här nu då...så man överlever resten av dagen,inte för det lär hända att jag somnar,men man kan ju alltid försöka & det är ju framförallt en god tanke - eller hur? :) Dags för plåtburken att gå i pension för stunden!

ahhhh...e så in u hundan mysis sugen också...kan inte någon bara komma & krama mig..dock inte du vid tåget :)



Puss & tjong- nu orkar jag inte längre hålla igång /  Love T


Grattis hjärtat!! ------ Jag sa ju det!

Grattis Grattis Grattis mitt lilla dansade fjun !!!! ♥


Visste att du skulle komma in har ju sagt det heeeela året för fanken!
Är verkligen jätteglad för din skull!Kommer dock att sakna dig-men sen samtidigt så gör det ju inget för nu vet jag iaf att du kommer stanna i Stockholm i ljuva fyra år,så det gör mig inte ett skvätt
(Dock lite när jag vet att vi kunde kanske gårr i samma klass igen i fyra år,dvs om denna bönan fixat till sina papper o shit i tid,men men)

Så, shaka as-do your ting-& det kommer säga chi-ching!

Love ya - and you know it

The txt for 2day - 18:e juni


Tan is going home!!!

Ja...nu e det snart dags..

Bokat biljetten hem till Osby...det bär av inatt kl05.20...fy fuck e det enda jag säger!
Inte bara det att jag måste sitta o vänta på Centralstationen mitt i natten...jag måste ta nattbussen härifrån 03.25 för o hinna med tåget och nu e klockan 23.30 och jag har precis kommit hem från jobbet...och det ska packas och fixas o grejas innan dess,och jag måste ju gå upp halv tre natt för och hinna duscha och fixa o greja innan jag måste sitta på bussen!Så nej jag skiter i och gå o lägga mig helt enkelt, så nu va det bestämt :) Tänk va mycket saker man kan  besluta bara  genom och sitta och skriva lite...haha..Nej men fan va skönt om resan går smärtfritt, men det vore ju konstigt iofs,
när man ska vara vaken i 24 tim o resa på det för och vara framme kl 09.00 i Hässleholm imorgonbitti, bli hämtad där för att sen  vara social hemma i en timma och sen åka till Halmstad för den här midsommar helgen, som jag absolut ställt in om inte helgen haft ett så betydande namn...men men det ska gå och jag ska klara det galant!
Nej nu e det dags för och sätta igång med o packa och kanske få i sig nått att äta och proppa mig full med 5 liter kaffe så jag inte somnar på någon bänk ute i stockholmsnatten :),har ju inte blivit någon mat på hela dagen nu kom jag på..yeah yeah..bättre sent än aldrig..

Talk 2 you later! 


Skåne - Ta väl hand om henne


´Betty Betty Betty.... Du & jag ...ja...vi fann varandra i Stockholm,i all skit som vi delar i våra liv,som vi klarat,som vi sakta men säkert bygger tillbaka igen. Du vet vad jag menar och vad jag försöker säga utan att jag ska behöva skriva så mycket om det...men jag finns alltid där.T-bird´s for life! Bara saken att du ska flytta till Skåne liksom..sjukt otroligt konstigt men men..kanske aldrig borde tippsat dig om och gå på den där auditionen,då hade du ju liksom aldrig kommit in,men va fanken jag vill ju du ska va lycklig och det vet jag att du blir när du gör det du gillar---------Så gör det och Gör det så jävla bra!

ta hand om Skåne för mig nu då
 så kommer jag in o vikarierar på loven! 


The txt for 2day - 17:e juni




Hej Knopp
Ge liv åt min kropp!!

Shit Pommes alltså...

Jag är såååå trött så det borde inte ens gå och vara såhär trött....borde lägga mig ist för o sitta här o knappa men vad gör man inte för andra ( och sig själv:)..haha....
Ja idag har jag slitit som ett djur på jobbet till klockan tio, vår första kväll med tillstånd och Afterwork!! sen stände vi igen...men gud va folk trodde vi skulle få dt så lungt medt anke på "the game"..ni vet dom som springer efter bollen..men nje då vi fick folk,o inte ville dom gå heller. O ja just det jag..det va en kille som va å innne och åt och drack på kvällen som helt sådär suspekt o märkligt började ragga på mig..hmm...förstår inte det där,ragga på någon som jobbar (inte att förglömma mitt jobb e ju faktiskt att vara trevlig,kanske tåls och tänka på för alla er som tyckte att kassörskan log lite extra åt "just" dig..eller?va det inte så?.. :) hans taktik va iaf att köpa så mycket som möjligt,så innan vi stängde hade han hunnit gå igenom hela menyn med mat o frågat såå detaljerat om tom varenda kaffesort på vår lista, en taktik som för mig sa, ok ge han lite creed han kör ju iaf en annorlunda raggningsteknik, men sen samtidigt,så varför krångla till det o försöka samla poäng när det bara hade varit och säga;
Du skulle möjligtsvis inte vilja ta en kaffe när du slutat? (o under kaffet då ist frågasatt om alla kaffesorter dvs om de nu va kaffet han va sååå intresserad utav...ja jesus alltså.
ja efter denna hektiska dag på jobbe så åkte jag & Emma & Therese (från jobbet) in till medborgarplatsen för o kolla på tillbakadraget av fotbollen o slinka i oss några glas vin klart:)

Japps det va den dagen det,sen blev det hem o hoppa hit o "ratta" lite..ska ta o boka min biljett hem också..alltså från Osby till Stockholm på Söndag eller Måndag efter midsommar..fattar inte det alltså en enkelresa ligger på 1700kr,jäkla rån alltså-ska se om man kan hitta någon alls dock skulle inte förvåna mig om allt e fullbokat,skulle ju vara med min tur såklart.
Nej Tan är  tired! Nu e det dags o sova - U do the same! ♥



~ Håller Ut Min Hand För Dig ~

vi är här,
denna dag,
vi är här,
bara du & jag,
håll min hand,
vi möter morgondagen,
imorgon,håller ut min hand mot dig,
denna dyrbara tid,
vi endast lånat,
vi är här med tyst tanke ,
endast här på lånad tid,
vi skapar vår historia,
imorgon,håller ut min hand för dig,
hon är här,
här med drömmen,
alltid,
här med dessa tårar,
föralltid,
med morgondagenshand,
bara för dig,
ta dessa tårar tyst i tanke,
hon är här med dig.


The txt for 2day 16:e juni



Dumma Dumma lediga Måndag!

Ångest!!

Ja min dag började vid vaket tillstånd 14.30 idag..hmm...va uppe halva natten o skrev i min vanlöiga dagbok..eller ja till 03.30 iaf..jesus vad man bara skriver o skriver när man väl börjar asså,helt sjukt tror jag behöver ett kollegieblock till en månad..jaja..det är terapi för själen-så det kan inte bli bättre...Oj nu spårade jag helt plötsligt in på det..hahah
Ja iaf sen idag¨åkte jag till Medborgarplatsen för o strosa längs ner för götgatan tänkte jag ta en kaffe ta mig en fika,så där skönt o mys ibland när man har en dag helt för sig själv-
men tanken var god men det blev inte eriktigt som uttänkt,Jag kom till götgatan o jag började strosa,men sen gick jag in på Ginatricot-& det va där allt rasade....både i tid o plånbok.. Vet inte vad som hände men det måste varit någon konstig sak alltså för så har jag aldrig gjort innan. Packade på mig klädesplagg efter klädesplagg..fick tom gå till kassan 3 ggr o betala för att jag inte kunde hålla allt jag hittat,för det va ju inte så att jag kunde nöja mig med allt jag kunde bära en gång ...ohh nje...tre ggr likadant..sjuuuukkt..
sjuk ångest
men mycket fint...men mycket dyrt för en otänkande tjej,som eg bara har råd med hårspray.
Men fan min hjärna blev som en guldfisk-jag kom inte ihåg vart i affären jag redan gått,kom inte ihåg vad jag redan köpt,inte allt jag skulle komma till o köpa..
Det resulterade i att jag två och en halv timma senare lämnade ginatricot med tre supermarket-påsar heeeelt propp fulla med saker som jag inte ens komihåg...jesus..fan jag som skulle vara duktig & ekonomisk nu ju..
Nej nu nu måste jag röka-bara påminnelsen när jag skriver om det gör mig EN uns röksugen

Asså...ja ...what 2say what 2 do..men checka in-detta e hälften ♣ börs crash oohhh yes!



SUCK I SUCKI -fuck i fucki / en rånad TJ



The txt for 2day 15:e juni


Ding Dong Hej Hopp!

Ännu en Söndag...

Ja går va igår och idag är idag..hmmm...gårdagskvällen med Pauline bjöd på trevligheter och drinkar under samtal med halva europa tror jag,det va italienare,tyskar,fransmän,nederländare etc..o inte att förglömma några "kompisar" till mig också-you know the shit- skåuningar :) la in en bild på grådagens text-for u to see!..
yeah men som sagt igår va igår och idag är idag, och idag är det Söndag!
Det finns en sak jag inte gillar och det är söndagar,för vad det säger en singel är det-bakfylla-man vill mysa o pussa på någon-inte ligga själv i sängen som ett kolli-man vill ha-antingen det största nallebjörnen som går o vinna på grönalund o kunna krama på eller också någon annan betydelse full person o krama om i soffan...jepp..tyvärr så e det o det e vi alla medvetna om..men sen om 24tim så e vi tillbaka i spåret igen eller?är vi det?Ja inte vet jag jag kan bara prata för mig själv..Jag har faktiskt börjat fundera på en sak,vet inte hur många ggr jag fått höra att ;varför har inte du pojkvän,eller hur fan kommer det sig att du e singel,elelr framför allt-varför är kan inte min flickvän va som du är Tanja?
& jag måste säga att det är lite glädjande, lite ledsamt, lite hoppfullt, och otroligt insiktsfullt varje gång man får en sådan frågeställning till sig,..

♥ för vet att den som kommer bli den enda stjärnan på min himmel kommer aldrig vilja slockna♥

Det kommer bli En historia som känns i magen


Om man kanske bara slutade vara så kräsen?
men sen samtidigt man vill ju han ska vara lika mångsidig o med samma hjärta inom sig-som en själv...pust


well...XXXXx /Tan



<3

Små bilder men stora i hjärtat



The txt for 2day - 14:e juni


Ja då va det Lördagkväll igen!!

O gissa vad jag har gjort..jo jobbat-surprise ;)

Så vad ska man göra ikväll då, ja du, e helt slut efter dagen på jobbet, men Lina på jobbet ville jag skulle dra ut med henne ikväll så vi får la se,..ser dock inte så ljust ut, menar klockan e ju för fan 21 redan o jag sitter som en kluven nypotatis framför datorn,som om jag inte gjort annat i hela mitt liv typ..Men fan assa vem vill bara sitta hemma en lördagskväll,tyckte jag va tilräckligt duktig som va hemma igårkväll o bara tog det lugnt..
Pust...har dock en del saker som skulle behövas ta tag i men hur kul e det o behöva fixa sånt som man inte har tid med annars-på en lördagkväll-Nej tack!
Har ju hamnat helt bak med mitt pluggande av Samhälle också nu,har faktiskt helt glömt bort att göra det,jag la in boken i garderoben,sen glömde jag att den fanns tills idag..hmmm...låter som jag e 14 och inte har någon hjärnverksamhet,tror dock att fallet e det motsatta-lite mindre hjärnsubstans o jag skulle komma ihåg allt jag måste göra o inte ha för mycket.
Men det finns ju ingenting man inte klarar så bring it on..

(Ursäkta min stavning ibland men skriver o skriver,sen orkar jag inte hålla på o fin justera verenda text,förlåt-men lite stavfel får ni ta)


---- Så då va kvällen bokad nu då snabbt o lätt...


Nu ska jag åka in till Hötorget o möta upp Pauline o ta några drinkar & vem vem kanske något glas vin :) på Sturehof...hahah...
'jag som kanske hade haft fixat med lite av mina stuff som skulle göras..hmm...yeah yeah..det e ju som sagt lörgad o lite i livet ska man unna sig,det säger INTE min mamma- så därför gör jag det ändå!!

Eftersom jag hade bättre saker för mig så tänkte jag inte på o fota men det blev 3 på vägen hem iallfall..
innan en mysko nattbuss-resa tog vid(för min del..hmm..men det e inge jag tänker berätta så..:

Bild från kvällen...
Pauline o Pommes...Vi sa take away sen att vi tog brickorna med oss take away ...hmm
ja behövs det någon mer bortförklaring o skylla på än att- jaha men det fattade inte vi hon e skåning och jag e blond;)
                                         



Nostalgi

Va bara tvungen att lägga in en bild från "back in the days" eller ja så länge sen e det ju inte men ändå:) Caaandy!
 
Det va mongo, det va galet, det va drinkar, det va måånga drinkar, det va killar, det va fisknät på huvuden, det va eftertfester på absurda ställen, det va minnesluckor, det va BK, det va taxi, det va fotografer, det va cascada, det va vandarhem hos Tan, det va förvirrande, det va alkoliserat och för jävla kul.
Som vissa hade sagt Top Notch!


The txt for 2day 13:e juni



Torsdag kvällens fortsättning på Medis;

Snaps
 med Sara

                                                   
Litta wwwwwiin o lite tilltugg fick vi med hjälp av en givmild-raggande-jävligt biffig bartender,..hmmm


                                                 
                                              
Sara gör en look-a-like-av bartenderns min..haha ;) Sååå söt(Sara alltså) <3


En liten serie i äran till någon som sååå gillar när det inte är diskat..hoost ;)

Kommer sakna dig din lilla ping pong boll,men som en gummiboll kommer du tillbaks till mig..ler..

Pyss ~ "TJ/ Tan/ Tanni/ TLT/ T-bird/



The txt for 2day - 12:e juni


Sommar sol & vitlöksdressing

Vikken jääääädrans dag asså!
 :)

Denna dagen har hiten tills sett ut så här,
Vaknade 08.01 o sak egentligen sitta på bussen 08.04 eftersom jag började jobba kl.09-tror ni jag hann ner på tre minuter-noooops, hur skulle det gått till??nej så insåg att jag fick ta den som gick 08.16-tror ni jag hann??.....
Det gjorde jag satan in i gatan vad TJ va snabb idag asså,jag bara for upp på med kläderna-borstade tänderna o iväg,snabbt o lätt färdigbrätt!!!!yyeeha..
Ja så jag kom till jobbet i tid,dock efter mycket om o men..Ja sen verkar allt gå galant på jobbet tills Tanja ska ta ut lite väl många tallrikar samtidigtfull av ,(under middags ruschen,rest. är helt full proppad med folk!) och 3 utav dessa tallrikar är sallader med dressingar.Ja så vad händer...
Jo Tanja ska göra en liten "slide" in mellan stolsryggarna (dvs ca 1,5 dm mellanrum)sedan händer det!
Jo då jag får la lite väl mycket bakåtlutning på tallrikarna, så vitlöksdressingen åker rätt ner på en ätande gäst bakom mig... Hela hennes rygg,byxor och stol gick på några få sek från brunt till vitt... 

Det va ett tag sedan sist jag tyckte något va pinsamt-detta va värre..trodde fan inte det va sant..efter pinsamhets chocken övergick jag in till ett konstant skratt åt det hela o det va så jobbigt för jag kunde verkligen inte sluta,¨såg bara det hela spela upp sig framför ögonen på mig om o om igen...  :)

nej nu ska jag åka in till Medis med Sara för one last drink i Stockholmo innan hon åker hem till Skauunes -
men bara för sommaren

Kommer sakna detta & dig

Fyller på om kvällen 2night eller imorgon,

 Winet wwwäääntar Puss o tjo i min nya sko!!



The txt for 2day - 11:e juni


 
Jo men wwwiiiiist......

Ja då va det ännu en ny dag.Sol-värme ja you know the stuff......
Har jobbat idag ovanligt by now,eller inte men men så e livet iaf.
O så e det det här med midsommar...

  sommarkänsla  

Kan inte bestämma mig vad jag sak göra på midsommar alltså..hmm.. Stockholm,Båstad,Halmstad,Göteborg,Osby eller Hällevik...Ja det är det alternativen jag har o välja på så det gör det hela ju inte så mycket lättare,hade varit bättre om alla bara kunde ta o va på ett o samma ställe,menar hur väljer man mellan kompisar-det gör man ju inte!!
En uns förvirrat läge,men oavsett vart det bär av för min del så får ni jag inte träffar denna gången jag kommer hem,inte ta illa upp,kommer hem fler ggr dock inte midsommar detta året-but still-kommer ju jul o nyår o massa annat.
Men det kunde ju varit så man inte hade några alternativ alls att välja mellan så man ska ju abslout inte gnälla. Är otroligt tacksam för alla vänner familj som finns i mitt liv. Alla har sitt egna speciella sätt-o alla unika på olika sätt.
Finns inga rabatter på er ute på Blocket,inte!! :)

Kommer iaf lämna besked så fort jag kommer fram till vart jag tar vägen-Lovis!!

Ååååhh  no kom nyss på att imorgon e sista dagen med Sara i ljuva stockholm tills augusti...snyft..gonna miss ya mitt lilla hjärta...
Men som vi i T-bird´s say..we are for life

Nu ska Tanni gå & mysa ner sig i sängen frö hon e sååå baouta trött



 Nattinattmyys 

~ Am I Just Hurting My Self ~


Don´t lie to me,don´t say that you need me
Talk to me,what are you feeling-so you will be near
..All this time how could I know,you are in these walls- I can feel you
You must think you don´t really know me, I can´t tell, this ain´t the time, what can I say ,there´s something about me
Another day goes by, never know, just woundering why,
You make me feel good you make me want to cry.
Always have to move on to leave the past behind, never knowing,
Do you really know me, do you really care,
Another day goes by and I can´t loose more time,
So talk to me don´t leave me all behind


No mather what
Don´t lie to me,
and if this it´s not the real thing
then don´t say that you need me

/ Tanja

The txt for 2day - 10:e juni


Varje dag kan vara en början på ett nytt liv -Dittt Liv

~Vänner

Idag har det jobbats som vanligt, konstigt att man kan bli så glad av ett ynka litet mess,märkte det idag-hur klarade man sig utan mobil innan?då fanns det inget mess som kunde göra dagen lite gladare eller bättre..
men det blev min dag idag iaf..vällllldigt puusitivt;) som vi från skåne har en "uns" tendens att säga..nu tänker jag inte prata mer om mig själv men har en sak till.
Pratade med en av mina bästa kompisar hemma i Osby idag o jag vill bara säga till dig;

DU är värd en människa som vill ge dig allt i livet,o som vill att du ska vara lycklig varje dag, och är inte han den som vill ge dig det så finns det en helt ny värld där ute,även om det gör ont och det inte finns något man fruktar mer så är det- DET du är värd,o låt ingen annan säga något som får dig att tro annat.
Du borde vara älskad för att du är Du och för att du tar o gör beslut som enligt dig är något som borde vara okej från alla parters sida.Det du vill ge en annan borde han ge dig,inte mindre snarare alltid mer.& oavsett vad som händer så finns jag där ,även om det inte är i kvarteret längre. Jag valde ett nytt liv-det kan du alltid också göra och då finns jag där med dig- För Dig

Varje dag kan vara början på ett nytt liv

Jag vet nu...

Det är kärlek vi pratar- kontroll är inte kärlek.


Du är Kärlek för mig

Tänker på dig <3

The txt for 2day - 9:e juni


Min dag som 23år  och 12 år igen...hmm

Ja idag har man jobbat lääänge...sen blev det lie Vin med Malin på Snaps på Medis, sen lite mer vin på 112:an med lite annat folk av det andra könet,sen dunkgömme i parken,sen några andra mysko lekar i parken...det va annorlunda får jag nog säga men mysigt-på ett barnsligt kul o oförväntat sätt...

Ja sen har man saknat "någon"....
 Sen tänkt...
Funderat..
Kanske Insett några saker..
Men inte kommit fram till ett avslut..
 
Yeah yeah..wow wow as i would say

Over and out / Tan

~ You´ll Remember Me When The Wind Blow´s ~



Vet att du läser min blogg varje dag,du ringde mig idag,jag svarade inte,
detta är hur jag hade velat säga

 -Till dig innifrån mig-

Jag hade aldrig lovat,
det hade varit några jag brutit,
 men mot dagens slut va det dig jag höll om,
dig jag älskade ,
dig jag tänkte på när vinden blåste förbi mig sådär konstigt,
så hårt,så menande,
det var dina armar som sa att du stannar hos mig ,
 du fanns i mig,i vinden...
du tog mitt hjärta i dina armar ,
du va guld
 du va allt jag kunde tänka mig vilja ha ingen annan kunde beröra som du,
som dina armar,som vinden..
du va så mycket,
så tillslut lovade jag
då tog du mina dagar
du tog mina nätter
du tog mitt liv


Du låste in & förstörde mitt hjärta & slängde bort nyckeln,
jag är fortfarande så rädd
förstörd
det gör fortfarande så ont
!varje dag!
vill ha tillbaka mitt hjärta
vill öppna

Det är idag 5 år sen jag fick tilbaka mitt liv
Det är en väldigt liten bit- inte Allt

Tanja

The txt for 2 day - 8:e juni


IDAG SA DET BARA KLICK <3




 
Tanja har utan lidande idag inhandlat och druckit sitt första vinglas på uteservering i Stockholm!!!
Detta är genuint,det är storslaget, o framför allt är detta helt OTÄNKBART!!....asså jag är så stolt så otroligt och så behaglig över detta lilla problem som förföljt mig, av att inte kunna gå ut o "ta ett glas vin"...vilka problem va-nej eg inte men fan vad jag känner att sommaren  kommer bli ännu trevligare & mysigare bara pga detta...
Så vidunderligt Underbart!!!

Så med glädje kan jag meddela nu -Att det hände & det va som jag önskade , En otrolig dag i Stockholms-stad


The txt for 2 day - 7:e juni


Tjing tjong i min medaljong!!

Ja då va det tydligen lördag eftermiddag redan...
Shhhhhitt asså så här här jag inte mått på...jaaa jag vett i fasen alltså...men minst ett år sedan iaf,
vilken bakfylla,vilken kväll!!!
Sammanfattningsvis :
  • vodka
  • sccchttoooool
  • foto
  • bar
  • nattklubb

Ja va du inte med, kan du inte heller förstå tyvärr ...men lite bilder kan jag ju delge iaf,.......blev väl rund en femtio bilder tagna men en del av dom e helt enkelt inte för allas ögon o se.... :)

 

Tan & Sar ---Det började fint

 
Tan & Sar ---En halv timma senare

 
Malin & Sar---Jo...ehh..Tanja "lånade" en scchtool..allt till micke dehlins ära ;)

 Tan & Malin & Kersti--- Jo sen hängde ju scchtoolen med ööveer allt,menar någon kanske skulle bli trött & behöva sitta...hmmm...  

Kvällen fortsatte sen till "Underbara bar" -Medis, där vi spendade varenda minut som fanns o tillgå till portarna skulle stängas, o givetvis hade vi scchtoolen med oss eftersom dörrvakten så snällt gärna ville låna vår schhtool under kvällen o sitta på--hahah...så vi fick även därifrån med oss vår lilla souvenir vidare ut i natten som skulle sluta.......
...jo vart om inte på "Laroy"- Stureplan...Där en kille viftade med en rulle pengar framför mina ögon o frågade vad jag skulle gjort om han sagt att han bjöd på dricka hela kvällen ut..Vad blev då mitt svar...jo som alltid till en matrialistisk person med ögonen endast mellan mina bröst- Dra åt helv***

Entrade min ytterdörr kl.05 imorse detta resulterade i min sängliggande koma idag

Nej nu ska jag & Sara & ***** åka och bada,eller borde jag säga; göra ett tappert försöka att skölja bort bakfyllan på Flatenbadet;)


Skriver 2 night igen, dvs om jag återfått min hjärnaktivitet tills dess
~Älskar er mina små fjun~

Puss & Tjong,dags att återskaffa min medaljong!! / Tan

The txt for 2 day - 6:e juni


Tjillivippen



Sikken under bar dag!! Varit på stranden med sara o kerst...-tagit några dopp i det blå-tagit några nya nyanser till på brunskalan on tha body...so it´s alllllll goooood :) Ikväll ska vi hälsa helgen välkommen med en lite "ferra" i den otroooligt varma stockholmsnatten...kommer säker bli en kväll full med knas-mys-& otroligt med mysko saker ......
----som vanligt alltså-heeelt underbart..!!!!

 Så välkomna tillbaka för en redovisning av fredag kvällen imorgon-tror inte ni blir besvikna ska försöka få med mig kameran :) ...yeah will have to wait and see what 2 night brings....

Nej nu e det dags för denna snart transformerade party pingla att gå in i rollen,..så nu åker korken av 

 "Queen of the night"

~ Fly-Inside My Mind ~



jag sårade mig själv men ångar mig inte..
 jag gjorde fel från början och vågade inte inse det..
jag ville inte ha fel..
alla känslor kändes på fel sätt,
men jag ville inte sluta..
jag var fast,
med kopierade känslor, utan Det..
jag ville inte förstå..
ville inte tro..
jag var rädd..
utan att känna rädsla..
jag tvivlade..
utan att våga inse det...
 jag behövde någon, och tog första bästa..
jag hade någon som brydde sig, trodde jag..
trodde jag?
nej, jag övertygade mig själv..
 jag trodde jag skulle bli glad..
så blev det inte..
jag började bara tvivla på mig själv
vågade inte tro på andra..
rädd för mig själv... 
dansen räddade mig...
fråga inte hur..
men det blev min flykt...
...In dit..där jag känner livet innuti mig själv...
där är allt så vackert...
allt är så speciellt..
...där finns en mening..
 
/Tan


The txt for 2 day - 5:e juni


Ja för o redovisa lite här nu då
....sökte ett jobb-fick det-jobbar nu :) kort o koncist..right on right on...
Jobbet är iaf Restaurang/Café Chef...& jaaa du läste rätt.....Ska bli intressant o kul,vi ska börjar med tillstånd nu om några veckor o jag vet vad ni tänker,ska hon dricka på jobbet nu också...men nej e ju som sagt bara Vin & Öl & Cider som kommer att serveras, so no use for me...eftersom det endast rinner vodka ner för min strupe-annars kan det lika bra vara mjölk...men vem vet en vacker dag i stockholms stad, kanske en ny fas tar liv??hoppas kan man ju iaf..

 Ikväll blir det myyyys & nej det är inte med kudden idag..<3

Over and out  ------- Miss T



~ Footprints In The Sand <3 ~



Den är här- Den är Nu- Den är Jag

You walked with me, as footprints in the sand, and help me understand where I´m going,
You walked with me when I was all alone, with so much I did´nt know along the way. Then I heard you say,
I´ll promise you I´m always there, when you´re heart is full off sorrow and despare, I´ll carry you when you need a friend, you´ll find my footprints in the sand...


http://youtube.com/watch?v=d08X2lN669k



~~  For life  ~~
/Tanja



~~ En del av de människor som ni kommer läsa om ~~



Ja jag tänkte då som så här att ist för att få en assa frågor att jaha vem va det du skrev om...eller vem e **** ...så tänkte jag att för att undvika på kommer här lite "pic´s" o mini info om dessa hjärtliga vänner som antaglgen kommer nämnas här på denna sidan,eftersom man dagligen umgås.....So here we go...


  Sara/Sar/Love: En dansande skåning med ett vinglas i handen så fort som tillfällefinns <3

 Elisabeth/Betty; En  "utåtvriden" boråsare som alltid gör charader till musik efter några stänkare <3


Ja det fick bli dessa så länge för jäääklans vilken tid det tar o ladda upp bilderna rå....pust...oohhh well..tar resten senare  loooovar...  Tan

Tan Is Back In Business




Jaaaaaaa  jag ska!!...
Så nu efter önskemål så har jag lovat att fortsätta med detta skrivande varje dag... Jag har raderat fyra månader  i Bloggen men hoppas att ni som var omskrivna inte tar illa upp--- tycker om er minst lika mycket  ändå:)måste ju få plats med lite ny info..mycket som händer här i Stockholm och när det inte gör det så finns det otroligt mycket som händer i min så överdrivna analyserande hjärnbalk som ni vet...
Ska försöka sammanfatta de senaste veckorna på något bra o inte för utdraget sett,det blir mycket bilder och mycket info om sånt ni vill veta och kanske inte veta,men det får ni ta --- U know me Allt eller Inget !!
                                                            
Med Stockholm bakom i ryggen säger jag

                                                          

 Välkommna till en galen sommar In The Life Of  "T"


RSS 2.0