Diamond´s are a girls best friend??..........



Ja saker händer..saker blir man erbjuden..men till vilket pris?
Kan man låta sin framtid ligga i någon annans händer? Borde man bara säga -Ja ,tack! och ta emot? eller borde man inse att man inte är den typen av människa som inte blir lycklig av hur mycket pengar någon ens vill skämma bort en med?

Nu undrar ni varför skriver du om detta..ööö.. Jo det ska jag säga-kort-sammanfattat-annars kommer ni inte palla läsa allt ens.

Jo förra lördagen hände en underlig sak mig. Jag och Sofia va ute på Josephina´s här i Sthlm, fram kommer en kille som vill anställa mig. En Baron (Han är känd inom sthlm´s krog värd-men inte för mig) Han erbjuder mig jobb, ger mig ett visit kort så jag kommer in överallt i sthlm gratis (även denna kväll), så på nästa ställe på stureplan vi går till (denna kväll ,VILLAGE)blir vi i ingången escorterade till vip örnan och in kommer 6st flaskor skumpa...och sen kommer det drinkar i baljor, och så fortsätter kvällen tills kl.06 på morgonen då jag o Fia känner att, nej nu fan orkar vi inte mer..hmm..konstigt eller?-nej.
Dagen efter
får jag ett sms från denna Baron, och jag svara säger att jag gärna vill prata mer om det där jobbet han pratade om dvs om det fortfarande är aktuellt, ja..skrev så där lite proffsig skrivet så det inte verkar som något annat intresse..
Så i Onsdags
gick jag och lunchade med honom, för att prata mer. (Tog med mig min personliga assistent malin då jag kände lite konstiga vibbar inom mig själv, så bara för att vara på den säkra sidan fick hon förfölja oss från mötesplatsen till dit vi skulle, sen sitta tillräckligt nära så hon kunde ha mig inom synhåll, så ingen möjlighet för konstigheter skulle kunna hända..dock utan att han visste om det såklart)
Nej men sen visade det sig att jobb??vad e det ?-nej då- jag skulle antagligen endast jobba som hans fru!
Han tyckte jag skulle lämna min "pojkvän" och gifta mig med han, han ville ha mina barn, mist tre styken, sen skulle han köpa allt jag ville ha, sen skulle jag få en villa vart jag ville och bara gå och shoppa och ta hand om mig själv hela dagarna, och köpa vad och hur mycket jag ville. 

Det fanns även en ring hemma som väntade som han hade varit och köpt, som va billig dock, som han valde att säga det endast 600 000kr..ööööö!!! Sen frågade han om jag gillade kors, och sa att det finns ett kors också fullt med diamanter sådäa 10X10cm stort som han också ville ge mig...dvs om jag gillade kors annars kunde han köpa något annat också..o lite till ringar..Han va en tvättäkta SUGARDADDY!!!
nej det va fan i mig en av de sjukaste dagarna i mitt liiiiv!!
Sen när vi skulle dricka kaffe sa han:- Ska vi gå o handla ett par nys skor till dig och jeans och en ny fendi väska när vi e klara här kanske?jag bara:- ÄÄÄÄÄÄÄäääää...NEJJJJ!!lite skärrad av utgången av denna "affärs" lunch..
Han hade iaf världens fetaste lägenhet mitt i av de största  av byggnaderna på drottninggatan men två hela våningar,på ca 700Kvm!!!! där den översta våningen va hans lägenhet, fast där bodde han inte, nej bara ibland när han varit ute på krogen dvs 1 gång varannan månad...så sa han :- Ja, så du kan ju flytta in här när du vill!
Nej so´m du nog själv förstår så va denna dagen en så suspekt dag så jag vet fortfarande inte hur man ska reagera. Men det sista han sa va :- jag tycker du ska fundera på detta-det är endå din framtid det handlar om. Se tycker jag su ska ringa din mamma och berätta att en Baron vill att du ska bli hans baronessa, och vill ha din barn och kommer ta han om allt du vill ha i hela din framtid. Då tänkte jag bara skulle jag säga det till min mamma då skulle hon bara säga TANJA... SPRIIIIIING!!!!!
Jag sa att jag va tvungen att gå då jag skulle träffa en väninna..
Så han avslutade med att säga, jag väntar på dig ett halvår, jag kan komma ochhälsa på dig flera grra i veckan även om du bor i Tyskland, så bara ring mig, eller så ringer jaag dig, om du vill kan ju du och din tjej kompis komma hit och dela en flaska vin med mig på terassen här i helgen..Nu är det helg och jag undrar..Ska man utnyttja en sånhär situation till viss del eller inte? ska man bara skita i det? Eller helt enkelt pumpa han på pengar tills dess att jag flyttar om en månad ( som vissa givit mig rådet att göra..haha).. ja konstiga frågor man ställer sig själv.
Speciellt när jag är en tjej som ÄR MIN EGEN KVINNA INGEN ANNANS.

För er som undrar finns det verkligen sånna här killar fortfarande så har ni ju nu svaret...........
 Men just denna är av årgången - 72
& Tänk vad myckett som kan hända inom 20 sek på ett uteställe i Stockholm


Vad hade du gjort i en sånhär situtation????
Would you?...
Realy- Would YOU?


Kvällsmyyyyyys!!!!.........

Orkar inte ens resa mig från Soffan för att skriva såååå dööööööööd!!....så illa!!!
Jag och malin tog en slädhund och en cykel till hemköp. Vilket innebar "a free ride".... Utan trampor med massa " haaw haa" skrik för att få igång vår kanonkula, sen for vi tre igenom lilla skarpa by "faster then lightning" och han fick utföra sitt rasbetingade behov av och dra i 5 km iaf.....Så aldrig mera taxi. ...Nej varför det, när man har en hund som kan skjutsa två människor gratis...och med mer frihet än en i en cab. nej ni bilgalna människor som pröjsar av era lån på era dyra bilar....jag har något bättre..o han kan både höger, vänster,rättfram,bromsa OCH ge en kärlek 24 timmar om dygnet, va fan ska man med en dyr plåtburk till då?? som aldrig lär sig svänga eller bromsa av sig själv...
Som vanligt...jag ligger steget före--- :P

 


















Just nu ser vi ut såhär döda ut i soffan i våra "Peak hoodisar"hahah... !!Sådan matte sådan hund??
Det är kärlek♥  / TJ

JA...såhär är det ju bara!!

Sitter just nu på Snaps med Pauline o diskuterar förhållande:)haha..livet leker!Å detta e min första mobil bloggning! You like aha aha?? kärlek Tanni

Dåligt!!!...

Jaaaaaaa jag e eeee ledsen alltså!!!!...dåligt med min bloggning nu alltså..va fan har det gått nu två dgar. inte bra någonstans. Men hur kul e det o va kamera-lös!!!!!ha??!!! Det finns saker att berätta men för mycket, så därav min o-bloggning--öö--. Men jag återkommer imorgon. Lovar, ska på möte imorgon, ang vad det får ni veta imorgon med min under-cover assistent .. :P ....
Ja det e sant....jag ska ha en sån..varför? Kom tillbaka imorgpn så vet ni ... :)

Puss på er pussgurkor, Hörs imorgon / Aurevoir Tanja

Freeeedag!!.....WoooOhoooOO!!!

Idag blir det................!!!
GRÖNAN!!::::::::::::::::::::::::::: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Japps nu ska jag iväg med  Malin med flera till Grönalund, kanske dansa lite tango :P wooohoo..!!
Ska bli nice, sen vart resterande av kvällen tar vägen får tiden utvisa!!

Har ni inget för er! Kom dit o "joina" oss vett jag.. ta ett glas vitt!en öl, dansa eller inte, åka karuseller eller inte.

Har du mitt nr?, ring mig!...kom!... o kvällen blir super!! / KÄRLEEEEEEK till er!!/  ♥TJ

Vikt hit o Vikt dit!!!...

Ja nu har Tanja´s bli fet "icke diet" satt igång.!!!!...

Det första och sista pappa sa till mig när han såg mig i Båstad va, : Va fan äter du inte, det finns ju ingenting kvar på dig.... Nu ser du till att gå upp minst 6 kilo, annars kommer du ju tyna bort...O han va absolut inte den första som skulle påpeka... Så nu kör vi! Inte för jag själv tycker jag blivit så där himmlans mager igen, men eftersom alla påpekar detta så kan ju inte alla ljuga..
Visst jag är medveten om att jag har på kort tid gått ner 5-6 kilo eftersom jag vägde mig på Jempa´s våg i Osby då jag inte äger någon själv..bara att jag inte äger någon våg borde väl vara ett tecken på att jag inte är besatt av min vikt..för det är jag inte..Jag ser kanske inte det alla andra ser när jag tittar på mig -att de där kilona är väck. Men det e ju inte så att jag inte förstår att jag blivit mindre eftersom inga jeans passar längre och mina bröst krympt från en D-kupa till en
B-kupa..så jag e medveten.. o nej, jag kommer inte bli sådär sjukligt smal som för några år sen..så det va det enda jag ville förmedla idag.. för jag har inte ens haft en tanke på att bli mindre.. Men oavsett, så nu lyssnar jag faktiskt på vad min pappa sagt och kör fullt ut...

Jag äter allt skit jag kommer åt ( även om det e det enda jag krängt den sista tiden tycker jag)...Men nu sen i söndags då jag kom hem från Båstad har jag bara ätit pizza, jag gjorde en egen stooooooor pan pizza i stolek med hela spisen, med extra mozarella och vanlig ost, bara för att få den så flottig som möjligt. Den ha jag nu ätit upp. Visst det tog mig 3 dagar, men lite creed tack... för en som i vanliga fall inte kan äta pizza mer än engång i halvåret... + att jag smällde till med att ta bilen till McDonald´s igårkväll för att få till det lite ännu bättre.... :)

Så jag sköter mig, det går bra, och höftbenen och revbenen som sticker ut är snart upptäckta till öronen av fett..och kanske får man tillbaka de 2 utfyllnaderna på framsidan också igen, som man hade på bilden ovan :P ..hahah gud så trevligt detta låter va..hmmm.. men men.
Denna gången tog jag läget på allvar och det är väl det som räknas??And u know me, Allt eller Inget!! :)

Man lever och man lär sig.. Over and Out / Tan

Alltså jag e ju bara så jävla effektiv!!!.....

Ja NU händer det grejer alltså. Det första jag gjorde imorse ( eller vid elva;) när jag vaknade va att lägga mobilen mot örat och börja ringa Sverige runt. CSN, Försäknringar, Unionen, Iwanson etc..det tog väl mig några timmar att komma fram på deras så inte "speedade" telefon linjer och när jag väl kom fram på vissa blev svaret : Hej du har kommit till Bo, jag e på semster tills måndagen den 27 augusti..ööö..så ja, det va ju bara o lägga på o sätta sig o vänta igen..så har min dag sett ut hiten tills. Dock har jag haft ett effektivt flytt-samtal med min mamma i en timma också, så en del har jag fan fått gjort på dryga tre timmar.
SÅ en bit på vägen senare, sitter jag här, och ska påbörja min session "2" som får kallas middags frukost på balkongen med Avokado, Annanas, Jordgubbar,Äpple,Nektarin,Kiwi etc...kan ju inte lägga upp en bild för som sagt kameran har avslutat sina nio kattliv...
Vett i fan hur bra det ska o blogga utan kamera alltså... så..ja bloggen kommer ju inte bli lite deppo utan bilder ett tag fram över..men men ni få väl fantisera hur de skulle sett ut tills jag kan laga den eller nått..men aaaa ....just det har ju webcamera!!WOOHOOOoo!! Inte för den e så lätt o ta med sig ut.... men for now!! ;)



Ingen som är bra på sånt där o laga kameror eller?Any tips maybe?För detta e ju riktigt skit allså!!!!!???????

Vi hörs senare mina små turturduvor / Tanni

Tanja har inte alls Dans abstinens..Nej då..ööö

Jag som skulle fixa med så mycket idag så har jag knappt gjort ett skit.... Jo kollat youtube, städat och packat upp min väska.. Ångest säger jag bara, ångest för att jag packade upp väskan alltså, för att jag bara skulle vilja stänga igen dragkedjan igen &l åka tillbaka. Inget annat. Konstigt kanske men men, så e det....och så har jag konstaterat en sak till. Jag är så understimulerad just nu så jag skulle kunna klättra på mitt kakel i badrummet tom.....
För fy fuck vad inget hjälper-springa-nej, gå 2 mil-nej, dansa i 3dagar-nej,städa-nej, blogga-nej. Nej det e fan i mig illa nu allså- Å det e då inte min kreativitet det e fel på, för det e ju inte så att jag sitter och fyller ut dagarna men o sitta & surpla latte hela dagarna som alla andra stokholmare - Nej mer liv än så har jag. Men när andra säger att ; Nej idag har jag fått mycket gjort..... då är det en dag som en enligt mig, i min värld hade räknats som en jobbdag mellan 09-10.30.. (nej nu spårde denna texten också ur..så vi släpper det..kolla in dessa klippen ist...det är KÄRLEK, så det ekar i mig-det är jag..)
Give me this  ♥ right here right now!!!!




Finns det någon bättre känsla eller???

P.S JAG SAKNAR BÅSTAD.... redan... inte lite... mycket / TJ

Båstad!!!... ja fy fuck....!! :) <3

Ja nu blev det inte som det skulle...hmm..datorn kom inte ur bilen ens så ni fick vänta men nu e det dags..... ;)
Det blir då inget inlägg för 4 dagar jag kommer återberätta, noops- men en tiondel kan ni få höra...

Jag satte mig  i en bil på Odenplan i tordags, där jag inte visste mer än att jag skulle komma till Båstad, så med två killar som snackad jävligt mycket "ust"(ost) så rullade vi neråt, me en stressad och lite törstig människa i baksätet ( mig) så då åkte vin flaskan fram och till min framtida brud marsh-låt med Kanye West _Knock u down, så blev jag kär.. o visste bara att de kommande fyra dagarna skulle bli en : Tanja_ Knocked out :) ..
Nej men jag hade så jääävla roligt, alla kvällar. Första dagen hade jag dock sönder min kamera, tröja och nya skor..plus att jag dans Batlade ...haha..men jag vann iaf (jag e störd jag veeeet ;) hmm. Andra kvällen hade jag inte sönder något, dock gick jag vilse inne på stället i 2 timmar. Tredje kvällen körde jag och henke typ 25 "dirty dancing" hopp, vilket inte va den bästa ideen efter han tappat mig från hans två meters höjd:P, sen började någon brud tjaffsa med mig för att hennes pojkvän stötte på mig, men hur fan skulle jag veta att han hade flickvän?Han visste ju det tydligen inte själv ens..eller?hahah :)sen började "NÅGON" slänga en spann med is över "NÅGON" denna någon som självklart också ville va med o leka slängde ju klart tillbaka. Sen blev då denna någon utslängd....mycket  någon här nu känner jag..

Men fan vad jag hade roligt och jag va så glad heeela dagarna underbart än att känna sig så lycklig... Ha världens gladaste vänner runt sig, och inte bry sig om nått, nej det va en lång helg som gärna får upprepa sig nästa helg igen eller året runt, FÖR- FY FUCK ..fuck fuck..
För att sammanfatta resan med FÅ utvalda or skulle jag säga
Kanye West - Precious leksak - Ust - Pisse pauser i vatten - För många taxi bilar- Sprit - Efterfester - Däckningar överallt- Utspilld mat som äts från matta - Lekar- Bad - Frågetecken i huvudet - Mys - Bakishet - Henkedansen - Halvt bruten arm - Dans Batle - Ramlingar - ABSO FUCKING LUTLEY UNDERBART!!!***And when that happens***  Kärlek!

Roadtrip - Med vår nya maskot -precious

barappa papa papa pa pa pa pa...barappa papa papa.. ;) någon som e lite nitad elle..hmm..nje :P

haha---vägen in i taxin..illa..ööö :P

innan eller efter vi kom hem?- Ingen aning!!

ja o som jag sa..kameran gick sönder samma natt så sen blir dt inte fler bilder, finns fler men de tror jag att jag behåller för mig själv faktiskt ;)

O så lite txt.. Du får dra din egen uppfattning /tolkning vad/vem/vart/när/hur/om inte/om att/vad Random or Not..bra e den iaf

I never thought I'd fall like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in, and knocked me on my face
Feels like in I'm a race
But I already won first place
I never thought I'd fall for you as hard as I did
You got me thinkin' bout our life our house and kids, yeah
'Cause boy you came around and you knocked me down
Knocked me down

I never thought I'd, hear myself say, ooh, ya'll gon' head
I think I'm gonna kick it wit my boy today, kick it wit my boy today
I used to be commander and chief
Of my pimp ship flyin' high, flyin' high)

Hey, now I'm crashing, don't know how it happened
But I know it feelt so damn good
Said if I could go back, and make it happen faster
Don't you know I would baby if I could
Miss Independent, ohh, to the fullest, the load never too much
She helpin' me pull it
She shot the bullet that ended that life

We, were never meant to be baby we just happen
So please, don't mess up the trick, hey young world I'm the new slick rick
They say I move too quick, but we can't let the moment pass us
Let the hourglass pass right into ashes
I was flyin', now I'm crashin'
This is bad, real bad, Michael Jackson
Now I'm mad, real mad, Joe Jackson
You should leave your boyfriend now, I'mma ask him

Sometimes love comes around
And it knocks you down

Knocks you down


Hemska Dagar!!...

Ja det blev visst inget mer inlägg efter igår, som jag lovat- Förlåt.
Men ja jag kan bara inte blogga...vet inte varför. Jag är så stresad men samtidigt i kaos innuti.
Så mycket som måste fixas inom en månad till jag flyttar, så jag vet inte vart jag ska börja, så mycket pappaer till höger och vänster och oavsett hur många jag fyller i så finns det fortfarande lika många kvar... oc mina telefonsamtal verkar inte heller vilja ta slut..måste ringa hit o dit-överallt.
Håller just nu på med o har okända människor här som ska kolla på den delen av min lägenhet som ska hyras ut, sen måste man skriva kontrakt etc etc..och inte minst sagt välja ut någon först...ja mitt liv är just u som en "minnestrone soppa" med så helvetes många små spagettistrån i, som man bara vill få upp-för att bli klar. Men man får fan aldrig upp
dom ur skålen-så ser det ut just nu för mig. Ett helvete.

Å jag gråter. jag gråter hela tiden, varje dag, minst två gånger om dagen ibland väldigt många flera och det har jag gjort under nästan en månads tid, dock för mig själv, men nu kan jag inte hålla det för mig själv för tårarna bara kommer när jag som minst vill- När andra människor ser.. e det normalt?                                                        
Jag vet inte alltså, och och fredrik säger :- Du e ju så konstig, du e ju så himmla känslig hela tiden..Känns som mitt hjärta sjunkit ner mellan vaderna och absolut bara ska trilla ännu längre...och jag vill inte det! Jag försöker göra allt varje dag för att få upp det igen. Men jag får ingen hjälp på traven, och det är en lång bit upp,
som jag inte klarar själv därifrån jag är nu. Har försökt hålla mitt hjärta på rätt plats väldigt länge nu-själv, men hur länge ska man behöva vara sin egen drivkkraft när det handlar om sånt här, saker som sitter djupt där inne.

Jag är väldigt stark själv, men när man delar sitt liv med en annan människa, ska man då behöva vara stark för två?? Jag gråter. och jag är inte helt säker på varför ibland.
"En del" vet varför jag gråter ibland, och då finns det inget bättre än o ha "er" där, det är värt guld...även om jag kanske påstår att det är inget..men det är det... Vad Jag vet är att jag gråter för jag ska flytta, lämna min pojkvän, min hund, mitt liv i sthlm. För något  "O-visst" för man tvivlar. Inte på dansen, utan på det man "har" här hemma, om det räcker. Gråter jag nu, så undrar jag,.. vad kommer jag inte göra sen.
Detta blir ett terapi inlägg för mig själv märker jag, men aaa - då kanske jag inser något när jag tittar tillbaka. ja jag vet inte....men AAA PERFEKT-nu gråter jag  igen OCH JAG ORKAR INTE VARA LEDSEN MER!! hejdå

Bloggish-isar!!...

Ja jag har en del att berätta!! :) Men hinner inte just nu. Måste städa av lägenheten och slänga mig i duschen och göra mig klar. För idag ska jag ha visning på min lägenhet här i Stockholm /den delen av lägenheten som jag ska hyra ut. Och dom börjar droppa in strax efter 13. Så även om jag har god tid på mig så är jag ändå lite stressad, har lite samtal som måste bli av-gallrade innan också.VIKTIGA sådana.
hahah..nu ringer alarmet på klockan..så lite i god tid har jag ju ändå tagit mig upp idag, för kaffe o cigg e ju redan-check !check!
Så vi hörs lite senare!Loooovar :) ..men med ett lite mer kreativt inlägg än detta, men ville bara visa att jag lever!


P.S Någon som e sugen på o puttsa mina sovrumsfönster?
eller kanske ännu bättre..Någon som har en idé hur fan man ska kunna puttsa fönster på 5,5 meter´s höjd på högsta våningen??


Nedräkning pågår!!..................

Nu är det snart dags!!!

Stjärnklart i Båstad
Det ser ut att bli en rejäl stjärninvasion i Båstad under tennisveckan som inleds i dag. Fredrik Ljungberg och Christian Wilhelmsson har avviserat att de kommer - och troligen får de sällskap av Zlatan Ibrahimovic och ett gäng svenska NHL-stjärnor. - Tennisveckan känns hetare och hetare för kändisarna, säger Fredrik Olofsson, delägare i populära nattklubben Pepes Bodega.
(text &bild lånad från Expressen)

Å snart kommer VI !!!!
Jag o Jempa ska åka ner röja runt, njuta av havet, ha lite egen tid, och... på vår enda "egna" vecka på året- det är nostalgi- det är underbart. Inte för att det är Tennis vecka- utan för att det är "vår" vecka.. Med HÖG Quality Time factor!! Något jag vart på sedan jag va en liten skit hög och inte förstog vad det va alla människor gjorde där...Nu har det ju dock vuxit med åren och många åker dit för att det är "the place to be" , visst det kan jag förstå. Men för mig har det en större mening än det där...det är Nostaligi tripp..det är den enda veckan på året som man
längtar till för man vet att den är given, är en del av mitt liv       .                                                                                                                                        
Som tur är kommer jag förhoppningsvis få skjuts från stockholm och dit, även kanske tillbaka också, annars hade det blivit svårt med resultatet på mitt bankkonto just nu..Loke kommer få stanna i stockholm med malin, Micke, o Fredrik...(första gången jag lämnar han själv några dagar... känns som mitt barn när jag tänker på hur ska jag klara det? men det ska nog gå bra hoppas jag..)
Så på onsdag eller torsdag åker jag neråt i landet, med väska packad, (givetvis datorn med mig;) och med känslan av flashback till de många åren innan... Ett ord får avsluta detta. UNDERBART

Någon av e som ska dit ??    ♥ / TJ


Födelsedags present?....

Ja någon fyller år på söndag!!................Fredrik a.ka min pojkvän..

Jag har är pank..men vill självklart ge han något han kommer ihåg eller bli glad över..men jag har idée torka..så jag tänkte se om jag kunde få lite hjälp av er?någon bra present ni har gett er pojk/flickvän som alltid är uppskattat?
Jag vill gärna ge så mycket..men nu kan jag verkligen inte det..det får handla om tanken bara även om det alltid ska göra det.. måste ju handla det "lilla" imorgon..åhhh..Help!!

Har ni några tips på vad man kan köpa och ge han som kostar lite men som är uppskattat?? ♥ / Tanja

.........................................................

Följ min blogg med bloglovin

Official - A Dance Tribute to Michael Jackson....

Nu har den kommit!!! Den officiella versionen. Bättre än de som amatör filmat från Plattan och Centralstationen & lagt ut (den videon som ligger i förr inlägget? Vet inte??synd de inte tog något från Centralstationen tycker jag , men denna innehåller scenen från Plattan och Strureplan... Men oavsett-
Det va vår tanke som räknades!!!! ♥

Vilken version tyckte du va bäst???

ENJOY :) .....    Kärlek/ Tanja

Vår Dans-tribute med Bounce - to Mickael Jackson i Stockholm <3 ......

Vår Dag...for MJ!!
Det började med ett mail...det slutade...underbart coolt...allt för han.
Bounce (dvs Sverige och världskända dansgruppen) som drog tag i händelsen..placeringar, koreografi och händelser gick igenoms vid halv 4 tiden på Balettakademin där 350 dansare samlats som fått samma mail..På tjugo minuter fick vi lära oss koreografin för att sen bli indelade i 3 grupper för ett "spontant utökande av dansare på de olika platserna vi skulle visa det på skulle bli till maximal WOW effekt.. (så även om vissa nog säkert bara trodde att "vissa" normala människor bara hängde på, så va inte fallet.. det va planerat att det skulle se ut så. Därför va många inblandade dansare sittandes på trappan tills det va deras refräng och de runt omkring de inte fattade ett SKIT... hahah så jäkla skön känsla..
(bild: jenny och benke från Bounce)

trappan på plattan: beståendes av en tredjedel dansare till alla "normala" människors förvånan, som satt där..

Folk hade samlats överalt uppe runt ringen och överallt frö att se vad det va som kanske skulle hända, för vad va det folk väntade på?det visste de inte...

Jenny (i Bounce blev ivägdragen av en ordnings piké som sa: jag har hört att det ska bli en mass demonstration här, så kan du följa med oss...Men hon sa bara : Nej det ska det inte, så Hejdå!..å så satte musiken igång!!!

Efter uppträdet på Plattan så sprang vi bort till Centralstationen för en tjugo minuter senare skulle vi köra samma sak där, mär vi kom dit insåg vi att ryktet spridit sig, så det va smockat med folk som stått där och väntat sedan läänge.. men men ..vi körde och de jublade!!..
då av det två killar vidsidan om mig som inte va "med" som bara sa: Men va fan hon dansar ju:- Fan vi hänger på..å så började dom dansa (dock va de step touch step touch dans, och med hårt diggande huvud de svängde på..men det va så klockrent! hahahah!!!
SEN...blev vi alla 350 st dansare bjudna på mat på Golden Hits och lite vätske-ersättning ;)

Rickard Herrey.. (Han som sjöng i gruppen,Digiloo digiley eller hur det stavar;) Även kallad vår "mat pappa" på Golden Hits för kvällen 

Efter vi ätit tills vi höll på att spy, och alla gick vidare upp till Schlagerbaren en trappa upp där Batles av alla slag tog plats under några timmar ( konstigt va med 350 dansare på stället :)
Sen gick vi i ösregnet till vårt sista performance ställe : STUREPLAN kl. 23.30
Vi skulle dansa på gatorna mellan bilar, taxibilar, bussar (och på dom om vi så ville) frö vi hade ju inget tillstånd..så trfiken va i ´fullgång och det e ju en heeel del en lill-lördag som denna.
En del hade utgångsläge på nattklubbarna runt om som East Sturehof Utekompaniet (dvs att de skulle gå in där,börja där, för att hoppa över när det va detas "GO" signal) 
Som sagt det ösregnade men fan va coolt det kändes, som om man va med i värsta dansfilmen som revolt mot ja allt som annars ska va så jävla perfekt i den kvarteren.
Så med Alvaro ( en annan medlem i Bounce) uppklättrandes & sittandes filmande uppe på "svampen" körde vi.
Folk blev verkligen förstummande, men älskade det. För när det kom engång till!!!..EN gång till!!!..skrikandes från höger och vänster insåg vi detsamma.. Ja det va SÅ JÄVLA BRA gjort av oss att vi måste göra det en gång till!

SÅ VI GJORDE DET::EN SISTA GÅNG::::EN GÅNG TILL!!!!!
( Det riktiga Resutatet från alla ställena ihop-klippt etc lägger jag ut när jag får den-så ni får se den soon :P ,
men for now- KOLLA DENNA!!!)lyssna på kommentarerna i bakgrunden från de som filmar...hahah..de fattar inte

M J !!!....<3

Michael Jackson som gäller hela dagen fram tills sent inatt..så ni får klara er utan mig..suttit bänkad framför tv:n sen tidigt i eftermiddags just pga av hans filmer och dokumentärer och begravningscermonin som visas typ på alla kanaler nu på Tv:n..

Mer än såhär tänker jag inte säga för Mina ord gör dig ingen rättvisa

Sååååå....VI Hörs senare / Tanni

Today!!..

Ja idag vaknade jag typ..NU... gjort en kopp kaffe, som vanligt med 60 kaffe 40 mjölk och 70% socker..vet det låter äckligt men det smakar som chokladmjölk :)
Idag ska jag fan blondera håret, det e dags, bara att hoppas att resultatet inte blir fördjävligt..finns ju en risk när man gör det själv och spec när man ska använda ett nytt märke...hmm..Men hoppas det blir reko iaf....
 För ikväll ska jag och Malin gå hit..

Vapiano (gamla stan) relativt nytt ställe men med fullt med folk varje kväll. (därav stegen på bilden) Vi ska äta, mysa och ta några glas vin...Ska bli härligt. Hade dock varit ännu ultimatare om mitt hals"ont" bara kunde ta och poffa, och hostan men den, men det verkar ju inte bli så. Det är helt enkelt FÖRDJÄLVLIGT. Men ack den som ger sig!!!
Maybe I see you there??!!
Så nu är det väl dags att snart sätta händerna i den där frätande sörjan så man kommer ut sen, (vi ska väl dock försöka att inte göra om förra måndagen nu ikväll. Josefina´s sen Soap bar-hemma 4.. No no no...

Förresten såg en jättebra skräckfilm igår.. brukar inte gilla sånna annars för de brukar vara så orealistiska, men denna byggde på en verklig händelse. The haunting ( tror den går på bio nu men den finns att ladda ner) see It!!


Vänner, Pojkvän, Familj!!.....

Jag har precis insett en sak...!!!!!!

 NI MÅSTE komma och hälsa på mig i Tyskland!! Inte kanske! MÅSTE!!!
(& Min pojkvän kommer sååååå sakna mig när jag inte längre är en del i inredningen)

Min ännu, framkomna info, till varför -ni ska hälsa på

En flyg resa till Tyskland kostar 700kr gratis boende etc. (bara o skippa en utekväll o ni e framme!)
Munchen är inte som resten av Tyskland , utan som en utomlands stad (enligt vänners källor)
Vad finns det att tveka på-Inget. (men I give U moore!!)
October-fest är en årlig fest i tyskland som pågår i 3 veckor, med tät, karnevaler,etc fest dygnet runt.(Galet bra tydligen)
I Munchen börjar sommaren 2 månader innan i Sverige och den varar 2 månader längre
Munchen ligger en timmes billfärd från Sweitz
( och alperna)
Inom samma kör sträcka (som mellan Skåne och Stockholm dvs 4,5 timme) kommer man istället till Italien( vadå nice?över en weekend) 
Billig sprit (elle ta med sig maaaassa hem ,om man kör)
Happyhour varje dag inna och efter kl.23
Konst rikaste staden i Europa
(för er med kreaivitets torka eller allmänt intresse) 
TANJA BOR DÄR ( eg allt jag behöver säga)



Tv - Serie - Jobb Update!!...

Ja, efter många frågor om detta så  tänkte bara förmedla hur det har gått med den där Tv-serien jag kom med i...
En gång för alla, så man slipper dra hela historien varje gång....
Jag kom ju igenom alla gallringar, telefon möten, intervjuer, frågor, allt. Jag har fått hem massa sekretess belagda papper att fylla, informationsbrev hit och dit, polismydighetspapper som ska fixas och värsta schemat för press-stylist- möten och foto för press till höger och vänster... Å j a jag vet inte allt.. så ja- Jag kunde valt att åka utomlands imorgon och kanske have the time of my life, eller bli förnedrad inför hela sveriges befolkning, vad vet jag, det kanske kunde lett till något annat...Så va snarare min tanke från början, att även om just DET programmet jag skulle varit med i (som jag då inte visste exak vad det va) kanske inte skulle vara så intressant, men en ska brukar ju leda till en annan. Det va min tanke.. 
 
Men nu gör jag inte detta, jag åker inte utomlands imorgon, jag kommer alltså inte vara med i tv-serien, och det kommer ju då alltså inte leda till något annat.
Ni undrar säkert - men WHY?? Jo för att jag har en pojkvän...för att jag kan inte åka iväg en månad och komma hem därifrån som att inget hade hänt, kan inte vänstra öppet´inför hela sverige och sen bara komma hem och låtsas som ingenting, mitt samvete skulle aldrig klara det.(inte vänstra över huvudtaget)
Och nje-jag vill inte göra slut med min pojke för detta. Det klarar inte mitt samvete det heller (inte för en sånhär sak).
Och vem vet jag kanske kommer ångra mig när jag ser programmet eller kommer jag tänka att jag gjorde rätt sak, mer än så kan jag inte säga och mer än såhär får jag inte berätta...

Men en sak kan ju konstateras iaf. att jag kunde varit utomlands imorgon, och varit gift om en månad.

Men gift? - det hade ju inte heller fungerat för jag ska ju trots allt flytta till Tyskland.
 Å då hade det ju stått stort över hela Se&Hör tidningen :
TANJA FLYR TILL TYSKLAND EFTER SKANDALEN!
(å det är inget jag tror-det är något jag vet!! :)

So Im staying here .In stockholm-O


Men nu vet ni detta iallafall. Nu ligger mitt fokus på Dansen och flytten till Tyskland.

Tankning pågår!!!...

Sådar nu e det slut på uttråking här! Nu tankar jag film..DANSFIIILM!!!!.....
Har spenderat min eftermiddag i soffan, när alla andra ligger vid vattnet och solar, endast pga att jag är sjuk....svettas pga min feber (som vi konstaterade imorse att jag också hade) plus att jag har fullt upp med att äta glass..nedkylning ni vet!!..
Och!! Jag har kollat på en film, Jack and Jill against the world. Va väl sådär, men helt ok för att fördriva tiden någon timma, dock ej så "brud-ig" film som jag trodde..tyvärr(*host)...
Så nu blir det mer film ...på väg in i datorn är...




SÅ..nu jävlar ska jag bli frisk..så fram med glassen..NU KÖR  VI !!!!! ♥


What next?.....

ALLTSÅÅÅÅÅÅ vilken trååååkig dag detta har varit!!! jag har bara legat i soffan..då och då tagit mig ut i köket och gjort några koppar te, annars har jag inte gjort någonting,har inte förflyttat mig en cm i onödan. Eller onödan o onödan jag har inte orkat. Jag känner mig som en såndär fisk med uppblåst huvud med taggar på (blåsfisk kanske?..ja jag vet inte)...jag har haft/har så tråkigt så jag hade säkert kunnat skrivit 78 blogginlägg, men har inte orkat det heller...då känner man sig fan "uppblåst"...
Det hade varir en sak om det hade varit feber, eller nått ...då hade jag iallafall kunnat prata. Men jag vaknade imorse o va sjuk, så kan jag ju säga att det brukar alltid vara den värsta timmen-då man just vaknat. Men Nejdå, inte denna gången. Imorse hade jag iaf lite röst, nu har jag ingen, jag har inte ens kunnat ringa folk o prata i min mobil pga uttråkning och för man måste vila, och jag har inte kunnat svar i den heller..den låter som en visselpipa i falsett men lite bas toner då och då( dvs hosta)..Så..what next? 
vad fan ska man göra??..jag orkar ingenting!
laga mat- Nej, städa- Nej, Skriva blogg-Ja faktiskt ,justnu, Kolla på tv- Nej för alla mina kanaler är borta,why?ingen aning men jävligt bra timing-or not , Mysa- Ja, men ovanligt nog ska min pojkvän iväg ikväll igen,även när jag e sjuk..det e ju inte alls ILLA..(öö..host*)
Så jag får väl sitta här me datorn i knät och se ut som om jag hade en blomsterpinne uppkörd i baken... för böjer jag mig - Nej då sätter "baslådan" igång !!!

men Funderar faktiskt på att gå bort och hyra film, någon som har en bra film att rekomendera?
Vad som helst förrutom massa pang pang!!
Dansfilm/kärlek/komedi U name it!! GIVE ME!

.....♥♥♥


Ooohhh Noooo!!...

Vaknade..insåg att det regnade, ingen strand och bad idag då inte..noops. Hemskt! Jag som hade längtat så.. :( . Jaja...sen när jag öppnar munnen och ska få fram ett ord inser jag, allt är inte som det ska- Jag är SJUK! Jag kan knappt prata,det gör ont, gör skitont när jag sväljer, och hostar och näsan rinner som om jag hade en stor förklylning á la vintertid... Hur hände detta?Det har ju liksom varit 29grader i skuggan här den senaste veckan, så jag fattar inte, för jag har då inte frusit en enda gång..udda..väääldigt udda!
Nej..så nu måste den väck...vet dock inte what 2 do när jag inte vet vad som förutsakade det, o man kan ju inte klä på sig mer kläder och gå runt o svettas (som man kan göra på vintern)... så ja jag får väl dricka te o hoppas på det bästa, om inte någon av er har något klyftig förslag på vad som hjälper? >> just hit me with it,i sånnsfall, är öppen för ALLT<<

Så nu e ju frågan vad man ska hitta på idag då...hmm..kanske t a min "dog i dog" på världens länsta vandring??..hmm
Ja förresten, Loke hade en sådär BIG baouta färsting för två dagar sen, men jag vågade inte röra den för jag hade ingen pincett med mig ute, sen när vi kom in och jag skulle ta bort den, så va den borta??
kan en fästing själv släppa när den fått "det" den vill eller, jag fattar inte och är lite orolig?Den va verligen jätte stor och nu är en bara borta, Någon som vet hur de funkar de äckliga  "små"krypen?
Så här stor va den, den hängde verkligen utanför hans päls, för jag såg den på avstånd!!..blää

RSS 2.0