Munchen by night!!...

Ja det blev en take away kaffe med Rebecca, sen strosade vi ner till Köningzplats, där vi blev sittandes på trappen utanför en av byggnaderna i en timma...

(Köningzplats ä för övrigt platsen där Hitler brukade hålla tal) Dock hittade jag ingen staty av han utanför byggnaderna..endast ett barn och en häst i "off balance" position... hmm..lite märkligt den där sista statyn måste jag säga & varför den kom till skulle jag lätt vilja veta..Det hanns iaf bli lite updates om våra liv, även om vi bara lever ett kvarter ifrån varandra och går i samma klass, men eftersom hon varit sjuk -eller jaaaa?Är astma en sjukdom? Iaf trodde hon/jag att hon va sjuk idag innan hon gick till lung speciallisten, men det visade sig bara att hon behövde ha en pensionärs inhalator för sin "Ny-inköpta" astma så...
Ja så nu är min rastlösa själ lite stillad av vår utvädring mellan känslor skratt och kaffe..så nu blir det sängen inför ännu en dags dansskola..dvs om octoberfest människor kan hålla sig lugna och inte stör mig i min sömn..kanske inte så lyckat att bo tvärs över gatan från en av Munchens största öl-hallar och nattklubb just dessa tre veckor på året???aka löwenbrau-eller hur fanken det stavas..what do I know.. i don´t do beer :)

Natti natt alla mina små skatter där ute... ha en underbar kväll

Er bird/ Tanni


Internet!!

Ja mitt Internet har varit "paj" men nu är det löst igen.hoppas jag- om ni sen inte ser röken av mig imorgon så vet ni ju varför- då är det " paj" igen!!
Café på flygplatsen..
Uppdates!
Jag har varit hemma i Sverige i helgen, på begravning, åkte torsdag och kom tillbaka i söndags natt.
Måndag, igår blev en jobbig dag men Tanja överlevde.
Så igårkväll kunde jag för första gången sen jag nog va en 17 år somna kl 22.00 och pigg som en lärka vaknade jag av mig själv kl.06.00 imorse- lite förvånad- lite stolt- hur det nu än går ihop... :)

Men jag höll inte ihop länge. Baletten övelevde jag . men moderna valde min arm att säga "PLOPP" på. Den checkade alltså ut, ur min axel,ja den hoppade alltså urled, men sen illa kvickt tillbaka igen.
Sedan dess har min arm varit som ett slött brunt bananskal utan innehåll+ smärta. Så jag cyklade hem o la mig för att sova i någon timma, för insåg att jag inte skulle kunna va med på floorwork och jazzen med den där dinglandes-som något som motsatta könet har mellan benen fast jag har min vid axeln, noops..det va det inte värt..

Så nu är jag här och nu sitter den fast iaf- hoppas jag-peppar -peppar..
Nej
nu ska jag ta mig en dusch för att sen gå och köpa mitt väl omtjatade tyska mobil nr. Och ..ööö...ja vad fan va det mer..hmm...nått iaf..sen ska jag in till stan med några av tjejerna (som vunnit på lotto antar jag, för dom ska shoppa) sen ska vi ta en fika

Här kommer iaf några ramdon pic´s från munchen från någons i klassens kamera,som ni kan njuta av tills jag kommer tillbaka från min fika in Munchen city!!!med egna bilder :P


Nu checkar jag Ut!!!

För trött för att skriva...så nu checkar jag ut för att imorgon checka in på SAS Munchen-Köpenhamn. Tåg Köpenhamn-Osby.

Fick mig en ny substituts hund för en dag idag iaf... Det är ju alltid värt något- i väntan på sin egna

Så vi lekte lite eller aaa.. jag lekte lite.Tyckte nog det va roligare än vad Wilma tyckte hon tittade mest konstigt förvirrat på mig..ööö.. :)Detta är vad ni får hålla er tillgodo med tills imorgon...men aaa..sånt e livet ibland :P
Lova YA!!!!men det veeeet Niiii juhe :)
Natti Naiit..sussa god-igt mina änglar / Tanni ♥


I väntan på!!!...

Jag har nu lyckats "vanka" mig upp och gå de lååånga fyra stegen till toaletten från sängen... för att sätta på varmvattnet till duschen, så nu i väntan på mitt kallvatten ska mutera till varmvatten, så-här har ni mig..Inte somnat en enda gång idag efter skolan, det är fan i mig första gången, så natt kanske jag somnar i tid;).
Dock kan jag efter min 7 timmars långa första dansdag- Inte gå,Inte stå, Inte ligga, Och ingenting där emellan, jag tog till och med hissen upp till min lägenhet som ligger på första våningen för att jag inte kunde gå de få 8 trappsteg upp för trappan. har man träningsvärk då eller???...
Det enda jag kan gör är alltså att äta och det gör jag tro mig , men inget vettingt kanske..chips, kakor, gummibjörnar, chokladmjölk och lite annat choklad har det allt slinkit ner, så det e kaske inte så konstigt om jag inte somnat för den sockerkicken tar väl inte slut förräns lagom tills man ska upp igen kart!!..
Well well..Nog om det....
Här i Munchen / Utomlands/Tyskland, finns det iaf inte oändligt med varmvatten som hemma, noops, här har man en varmvatten tank som måste sättas på innan man duschar.. dvs om man inte vill krympa ihop till en dvärg o konvertera till IS-pinne på köpet...
Iaf, jag som är lååång duschare tyckte det va lika bra att köra en test dusch o se hur länge varmvattnet egentligen räckte..
Såååå- jag satte igång, jag hoppade in, skrubbade in schampoo i huvudet, tvålade in kroppen, balsam i...tänkte jaha nej men det hann jag ju med iaf, men jag måste ju veta exakt hur mycket man hinner med under en dusch innan man går "á la dvärg"..fram med en ny rakhyvel o på allt jag hittade. jag hann tom me med detta, men som sagt jag va ju tvungen o kolla exakt hur länge det räckte....det va ju trots allt ett viktigt test..
Såååå... jag tvålade in mig lite till o lite till...halkade runder lite i min 40x40 cm dusch..Å sen jävlar frös det till, jag hoppar ut fort om fan, och stänger av tidtagaruret..( ja...jag tyckte det va så pass viktigt med tiden..) ställer mig sen hastigt upp framför spegeln och inser att FAN JAG GLÖMDE ju skölja ur balsamet!!!!

Så vad kan jag konstatera utav denna test dusch?
Varmvattnet håller i ca 20 min
Måste raka benen med en ny rakhyvel annars kommer det gå åt 3 min extra
Hinner bara tvåla in mig 2 grr om jag vill komma ut ur duschen utan balsam kvar !

Så nu e min dusch redo!!..så nu ska jag bara ta o blöta ner mig lite, utan att göra om samma misstag-BARA!!     ÅÅå detta va ett Väldigt vettigt inlägg...ööö....men nu vet ni :P

Puss-isar / Mongo- Tanja ;)


Fyyyyy Fuck!!...

Tjillivippen min love lov-isar!!...Aaaaaa!! Vilken jävla dag jag haft!. Jag Gick ju och la mig runt 01 igår natt o upp kl.06 imorse för att träna mellan 8.30 tills 17.00. med endast en halvtimmes rast..ööö.. känns som jag smakat på döden, även om dagen då den höll på inte kändes så jobbig...men nu gör den..shit & mackaritt!!... och palla duscha ska man också säger dom..hmmm..aaa..man har väl inget val om man inte vill lukta och se ut som en strandad valross imorgonbitti..
Min första dansdag efter lite mer än 4 månaders "vila" gick inte heller så bra :/ ..man kan ju säga att jag befann mig inte på samma ställe där jag slutade, alla de där små musklerna har väl förtvinat bort med spriten och på soffan..så vad fan hade jag förväntat mig egentligen.. Men de ska ju tillbaka igen så,vad spelar det för roll nu- noops, NADA!!
Det enda jag funderar på är hur i fanken jag ska kunna ta mig upp ur sängen imorgonbitti, lääääär ju ha liiiite träningsvärk?...lär nog va så stel från rumpan till huvudet, så det kommer se ut som jag har 16 blomsterpinnar uppstoppade i arslet..hmm??..

Nej jag är ledsen mina bird´s, men jag orkar faktiskt inte blogga mer ikväll, en dusch väntar och sen hoppar jag i bingen bombens kvickt så ja..vi hörs imorgon och förhoppningsvis tar jag och kör lite uppdatering från veckan Ni missade,..eller snarare veckan jag inte kunde hålla er up 2 date...

Ha en skön kväll & nana underbart..Å gör som jag - Ät lite skit. "aka" - Goooodis
 
Det e ni värda ;)!!!

KÄRLEK / " TJ ©®

Aaaaa..Nu är det dags!!!....


Låter bilden tala för sig själv, är heeeelt slut!Sitter här i sängen, precis lagat klart min matlåda inför imorgon..
Förhoppningsvis ska man väl hinna äta den också imorgon på vår knappa 30 minuters middagsrast..fattar inte det där..fan i sverige finns det regler på minst 45 min middag, men inte i tyskland nej. Och detta va första året de ens fått ha middagsrast. Helt BANALT sjukt!!..yeah yeah...time to go..checkar jag inte ut snart o går o lägger mig så fattar jag inte hur jag ska komma upp kl 06.00 imorgon bitti..pust..

Lite nervöst är de inför imorgon dock, varför fattar jag inte, men hoppas på att slippa bryta benet iaf, det vore ju inte få förvånande om jag gjorde iofs men...äääää..

Naattti natt.. vi hörs imorgon mina Lovebirds / Er Tanni♥


5 minuter hemmifrån...


Sitter jag med en latte i handen i värmen, i t-shirt och mjukis byxor, vad annars??och tycker att jag har för mycket kläder på mig kl 20.00 en söndagskväll i slutet av september. Det är ju inte utan att jag njuter lite....Överallt är är det massvis med folk och väldigt fina byggnader, men som man får litre rysningar i kroppen när man väl tänker på att de flesta stora byggnader i Munchen är gjorda av "allas våran Hitler himself"... mm..gåsshudsvarning på det...
Men när man sitter med kaffe i handen vänner runt omkring sig och skrattar och tio meter ifrån denna byggnad, är det ju inte konstigt om man glömmer bort Hitler och känner sig lite nöjd?

Så...uppdatering sen..

Sen jag flyttade hit.....och varför jag mått...

Varför jag går på pencillin... Jag blev sjuk någon dag precis innan jag skulle flytta hit, Va sen sjuk i en vecka, och insåg någon dag innan dansskolan skulle börja att jag va tvungen att gå till doktorn, så jag kunde börja dansa den 14:e när vi skulle börja skolan.
Så gick dit, efter en timmes undersökning, fick jag reda på att jag haft lunginflammation och nu hade kvar den på sidorna av lungorna och på mina bronkiter, vart nu de sitter eller innebär?...öööö...
Men men, så det blev att äta pencillin/antibiotika i en vecka + Att bli sittandes hela första veckan i skolan. Kan man säga något mer än Skit Piss o Pepparkaka!!!??
Laddat i 4 månader, varit frisk, nej men då e detta väl väldigt passande...ajja.. det viktiga e ju att jag nu tagit mig igenom denna skittråkiga "sitta på röven o glo-vecka" och nu får börja dansa imorgon..!!!!äntligen!
De sa dock att om jag inte va hundra bra så skulle jag inte dansa, men nu när det så att även om jag fortfarande hostar, så hostar jag hellre än o ha skav i röven varje dag för man suttit på golvet i 8 timmar om dagen,
Nej du tack, då går lite hosta bättre!!

Så imorgon gåller det MIN första skoldag,
kan riktigt känna hur omtyckt jag kommer va av lärarna när jag inte kommer kunna några av danserna eller övningarna för typ de närmst veckorna pga av detta.. wooohoooo!!! :/ underbart tragiskt..pust..well well..

Now u know -
Over and out!!!!  / " T


Då va det dags!!....


October fest!!

Och allt vad det innebär!!
Klockan tolv idag börjades det smällas raketer,som jag inte uppfattade va raketer, för jag skrek till och trodde någon bombade staden..jaaaa o jag va inte ens där det hände,utan iallafall en mil bort..de bombade alltså för fira o för att alla skulle veta att nu super vi i tre veckor... ja tyskar alltså..
Påväg till vår "nollning" till skolan såg vi invsion med människor, de såg ut som de alla varit på samma fest för överallt va dessa jäkla " läderhosen" (på killarna, alltså shorts, hängslen, skorta och en konstig mössa med fjäder i, och alla brudar i denna dirdel, eller hur det nu stavas..klänning med upphängda bröst som de hissat upp till hakan... )
- Ja och så mina vänner kommer det se ut här nere de närmsta tre veckorna...hmmm..
En sak står ju säker -man kommer nog känna sig lite utmobbad ikväll när va ska bli en del av dessa kostymer..eller det kommer ju snarare se ut som vi ska på maskerad, medtanke på att vi kommer va de enda där utan dessa dirdlar och shorts o fjädrar,(men brösten kan jag ju iallafall bli en del av för bh ha jag ju också iallafall.... :)

Tänkte jag kanske skulle ta och försöka mig på en öl ikväll?? Hmm..men eftersom det bara går o köpa 1 liters öl här så kommer jag väl få sitta med den i tre veckor då... Ja dvs om det inte finns nångot glas de krympt  i micron som de kan skänka mig... :/
Men det ska bli en upplevelse..inte alltid man får se så många fulla människor på samma ställe, jag menar det e ju som om hela sveriges befolkning- minus en miljon skulle samlas i stockholms innerstad och ha fest ihop på samma ställe överallt..helt sjukt banalt ju!! hahah!!...

Så nu ska jag ta o fixa och trixa här lite o se om jag kan komma i form inför en märklig natt/kväll i La Munchen...
Ska bort till det andra "danshuset" om någon timma på förfest....jepps jepps..
Är jag fortfarande i livet i morgon och inte nertrampad bland alla människor, så hörs vi imorgon, skulle jag inte va det...aaa...
 Ja då förstår ni ju varför!!.. ;)

Ha nu en underbar lördagskväll i Sverige eller vart ni än befinner er.. -Öl åt folket!!
kärlek / Tan

Då va det officiellt!!....

Jag bor i MUNCHEN!!

Och Vi har rengskogsväder, kvaft (eller hur fanken det stavas)
och ca 25 grader varmt.
Avundsjuka??? :)

Nej helt seriöst nu alltså, jag vet knappt hur jag ska börja eftersom mer än en vecka gått och så mycket har hänt. Och utan Internet innebär utan blogg, så ja..jag har varit lite "out of buisiness" om vi säger så. så flåååt (förlåt).
Men vi tar det sakta. Bara att jag skriver idag e ju ett framsteg, wooohooo för internet kan jag ju säga iaf..
Men Så bare with me, så ska jag nog snart få mer er back on track hoppas jag.. 

Imorgon ska jag iallafall vara i skolan klockan 11.00 för "mild" nollning ..mild pga ingen alkohol, då vi går i skola á la Hitler style, men vad hjälper der näår Octoberfest sätter igång imorgon och 7 miljoner människor från hela världen invaderar vår stad imorgon för att göra det enda möjliga att göra i Munchen för tre veckor framöver- Supa sig redlöst fulla 24 timmar om dygnet.

Så nej det är nog lika bra att lägga sig och sova, för det kanske är den enda nattens sömn som jag kommer få på tre veckor, om jag ska ha redlösa människor från hela världen nedanför mitt fönster 24 tim om dygnet...
Men jag återkommer imorgon, är för trött, har för mycket att berätta och för lite tid innan mina ögon deckar ihop pga min antibiotika, varför jag tar det undrar niu nu..?? aaaa- det kan man ju göra, undra alltså..men det tar vi imorgon :)

Puss på er mina saknade pussgurkor / Tanni

RSS 2.0