Nyår!!..

Har försökt uppdatera via mobilen hela dagen utan framgång. Går varken komma in på nätet eller ringa. Värdelöst vilken dålig täckning det är här i hålan.- Men men
Imorgon nyårsafton- Grattis? Eller vad man säger. Lika bra o va tidig så jag säger väl Glad påsk med.
Imorgon blir det fest på Borgen. Vi börjar hemma hos Markus för att sen rulla vidare. Och nej inte ordagrant rulla, för alla er med analyserande hjärnor som läser...
Men skulle det vara så att ni vill fortsätta läsa min blogg, bör ni också vara medvetna om innehållet. Jag kommer skriva om vad som händer. Det kommer bli bilder. Passande O-passande? Jag det är upp till var och en att tycka vad ni vill. Likaså om vad jag skriver. Det är fritt fram att sluta läsa när ni vill.
Eller varför inte skapa en jag-tycker inte om-Tanjas-blogg.se?? Så kan ju NI skriva om exakt va Ni vill där.
Detta är min sida
Mina åsikter
Mina tankar
Mina uppfattningar

Ingen bibel till hur ett liv ska vara
Utan hur mitt är

Min Blogg
Och det finns en anledning till varför folk läser den.

Detta va till Er som Älskar att hata mig.                   (enjoy cause I do) / " T

Dog- e - li - do Not!!..

Vaknade
Gick en runda med Loke
Gjorde ärenden
Köpte ben för 200 spänn till Loke
Loke dissade mina ben
Tanja sur för man vill ge lite lyx till sin hund en gång i halvåret
Loke fattade inte Tanja va sur
Dissade fortfarande mina ben
Tanja skulle klippa Lokes klor med ny-inköpt klotång
Tanja klippte Loke så han började blöda (bild se under)
Loke åt ännu mindre mina ben

konstaterat.

Skäm inte bort din hund med ben.
Låt han bita av sina klor själv så har du istället arton små ben han kan gnaga på.

resulterar i.

Mer pengar för dig i plånboken
Mindre svimm-varning för du slipper se blod

.. Oupps!!

Det va inte meningen!

Hur vet man att det är dags att gå hem??...

Tanja: Men varför slängde dom ut dig?
Kille: Nej jag har ingen aning jag trodde du visste
Tanja : Nej jag fattade ingenting
Kille : Nehe? Nej när jag vaknade hade jag bara grymt ont i revbenen och armarna
Tanja: Va?
Kille : Jaaa, så när jag vaknade imorse så fattade jag inte vad de hade gjort med mig.
Tanja : Men va fan minns du ingenting om varför de slänge ut dig?? sånt brukar man ju iaf minnas?
Kille: Nej för efter att de tagit mig under varsin arm och asat ut mig så antar jag att jag måste passat på och vila undertiden..
Tanja: Va? Skämtar du eller?Vadå vila?
Kille: Nej jag va väl trött. Så jag tog mig en powernap
Tanja: Är du allvarlig?
Kille: Ja, jag va väl trött.

Oj - God Jul!!....

Oj. Kom visst på att jag glömt säga God Jul till er. <<Fan va dåligt.
Men nu gör jag det iaf. Så what´s new undrar ni? Hmm. jaaa jag hade en ruggig fylla på Granada, men inte lika ruggig som min Lillebror "host". Efter Granada kan vi väl säga att jag bara legat  i min säng eller pappas soffa här hemma och kurerat mig för nya tag.
Så nej jag tänker inte påstå att jag hittat på nått vettigt för det har jag då verkligen inte. Tänkt jag skulle uppdatera er med nåra bilder från förfesten iaf, men de ligger i mobilen så det får vi ta via den.

Nej som sagt nu närmar det sig, hemresa till Tyskland igen. Det är sjukt förvirrande att komma hem för det är så skönt att vara hemma, och så vänjer man sig vid det för att man sen måste vänja sig av med det igen, för att inse att nej just det det va ju bara lite semester jag hade här. Inte ett liv.

sammanfattas på ett sätt, denna julen har bara varit FÖRVIRRANDE

< Det kommer gör ont i mig när jag åker, och ont i mig nästa gång jag kommer tillbaka. Som vanligt

Tomt i skallen!!..

Igår. Granada. Fest. Ja gårdagen är ett minne blott. Ordagrant dvs om man tar bort ett minne. För minns nej det gör vi inte. Men gud vad jag saknat alla. Blir inte längre än såhär utan dator. Nej nu ska jag ut på långpromenad med loke på osbys gator. See you out there? Tan

Huvudsaken!!..

Huvudsaken Är väl att man har En huvudkudde..?inte vad man har för huvud kudde..eller hur mamma??

Alla redo!!..


 Loke sitter redo. jag är redo. Väskorna packade allt klart. Men vart fan e pappa chaffören?hmm

Då va det dags!!..

Allt är packat. Hyr ut lägenheten efter den 6:e jan. Så sista gången i min lägenhet på jag vet inte hur länge men iaf i ett år. När kommer jag komma tillbaka till sthlm? -jag vet inte.
Å ja de är sorgset faktiskt. Alla saker har åkt in i förrådet och det är bara dammsugningen som återstår.. Tragiskt faktiskt. Mitt hem - Nu inget hem. Endast ett förråd..

Vi tar bilen till Osby ikväll. Jag (Tanja) Fredrik ( Pojkvän/Sambo) och loke (hund)...så alla ni hänger med liksom :P
Mobilbloggar påvägen. Kommer ju ha ett antal timmar framför mig i lilla stålburken..så det lär väl bli en del plippande på mobilen.

Så...Osby ....Det är dags för att fira jul. Få flashbacks minnen. Gå på granada. Träffa vänner. Träffa min släkt som kommer hem från ,ordagrant, jordens alla endar för att fira jul ihop.

Ja frågan är om det är på gott eller ont. Bedömningen av det går ju inte ge nu. Men den kommer.

Men en sak är säker.

Det är förvirrande att komma dit. Få mitt gamla liv, gamla minnen så nära men endå nu så långt borta.


Cook!!..

Tanja lagar mat. 

Hasselbacks potatis med gratinerad fläskfile i mangochutneysås.


¥ DONE.

PS  För er som inte märkt det så mobilbloggar jag bara nu hela tiden. Eftersom mitt Internet är kasst. Fick en sprillans ny mobil på köpet när jag va inne på telenor och fixade ett nytt sim kort till min Svenska mobil eftersom den andra ligger kvar i min säng i tyskland. Men visst e den bra? Tog ju klart bästa bloggmobilen, så man kan ju inte säga att jag inte tänker på er. Nu ska jag göra mitt yttersta för att uppdatera heeela tiden. Om skitsaker, och om o-skitsaker.

För som sagt ska det vara gratis för mig att göra det hur mycket jag vill (när jag är i Sverige dock bara tyvärr) , Så sen får vi väl se om de stämmer när räkningen dimper ner i lådan.

Men men. bilderna blir ju iaf RIKTiGT bra, men det är ju iosf lika många pixlar i min lilla lur nu som på en vanlig kamera så det e ju inte så lustigt.

SÅ aaa... vi hörs om en mini stund igen :P ♥ .... detta e ju riktigt kul nu kan ni ju verkligen hänga med o va i "mitt" moment" just här just nu..när jag vill-för jag vill

Vilse??..

Malin kommer ikväll. vin o packning. Frågan är väl om vi kommer gå vilse i djungeln?

Fy!!...

11m minus...påväg till systemet. Det är märkligt vad en flaska vin är värd.

Piss-ing cold!!....

Nu är frukosten uppäten- aaa kaffet är druckit och ciggen är inrökt i lungorna dvs... fräscht det lät..hmm

(Angående inlägget under självklart är jag allvarlig varför skulle det finnas anledning till annat)

Nu ska jag ut med lil-mupp till hund (egentligen borde kallas gigiant-mupp till hund) o sen in till Sthlms stad för en latte med Malin. Skulle man kunna tro att blir på..****** hmm nej jag har fan glömt vad det heter..hmm va nog förlängesen jag va hemma- namnet på stället e som bortblåst.. drottninggatan iaf kristallkronor i taket ligger på vägen mot gamla stan..aa..nej skitsamma jag ska dit iaf.

Första gången sen jag kom hem till Swe som jag drar mig innåt-helt innåt stan. Känns lite pirrigt faktiskt hur konstig det än må låta...hahah. Kameran åker med,självklart, likaså pappersnäsdukar för satan vad jag e påväg o bli sjuk. Inte kul nånstans inte ens i lilltån.

Å för övrig info jag är sååå JUL-MYS kär så det är sjukt. Bara känslan av jul gör mig kär. Frågan är väl bara i vad?öööööö..

Nej tjing wadabing. Hörs om en stund mina små turturduvor ♥ / Tanni


Ny erbjudande om Tv-Serie!!...

Jag fick igår ett nytt erbjudande om att medverka i ännu en Tv-serie. Eftersom jag inte har möjlighet.Så kanske just DU vill ställa upp istället?? Mailet löd såhär

Hej Tanja,

jag heter Marina och arbetar på tv-produktionsbolaget Titan Television och vi håller på att producera ett nytt tv-program för SVT.  Jag har fått dina kontaktuppgifter av redaktionen "Mammas Pojkar" där jag vet att du skulle haft varit med men hoppade av. Jag undrar om du kanske skulle kunna hjälpa mig med att ställa upp i vår nya serie istället?


Jag letar efter personer vars föräldrar gör allt för sina barn - de kan vara att de står för allt ekonomiskt, att dom servar med mat, städning, skjutsning etc. Föräldrar som skämmer bort sina barn, barn som tycker om att få allt och som inte skäms för det utan står för det. I detta program kommer 10 personer flytta in i ett hus och bo där tillsammans i 5 veckor och få ta del av olika uppdrag, det innefattar allt som gör att man lär sig stå på egna ben.  Vinnare kommer att få ett exklusivt första pris, som vi delger när deltagarna blivit utvalda. Vi håller på med casting och intervjuer denna och nästa vecka och letar efter härliga och karisamtiska karaktärer som står för att de är bortskämda och tycker om det.

Om du själv inte har möjlighet att ställa upp i detta program heller, men kanske känner någon som du tror skulle passa in eller någon som du vet i din umgängeskrets så får du gärna höra av dej så kan jag berätta mer om programmet, så snart du kan!

Så vad säger ni? Någon som känner sig manad och vill ställa upp och medverka???? För jag kan inte vara med...tror jag..lite svårt o pendla mellan en lägenhet i Tyskland o spela in en Tv-serie i Sverige samtidigt
Är just Du sugen så skriv in dina kontakt uppgifter i kommentarsfältet under, och gärna ett ord om vad jag ska säga när jag rekomenderar just DIG istället.

 ps du behver inte passa in på kriterierna ovan, du kanske bara vill ha din 15 minutes of fame vad vet jag ;)


Reunion!!..

Lyckan i mig har aldrig varit större, kom hem till min älskade hund efter 4 månader utan varandra. Det har varit hemskt. Han blev själ-löst glad. Lyckan har aldrig varit större. Och vrider jag mig åt vänster eller bara tar ett steg är han där bak mig, vid mig,ja ni kan ju själva se på bilden under..hahha jag vänder mig-han vänder sig, mitt ansikte måste liksom nudda hans när vi kramas. Han e ju bara bäst!!


Min Familj♥

ÅH FÖRRESTEN FICK ETT NYTT TV-SERIE ERBJUDANDE IGÅR. Lägger upp infon snart. hahah

PS.  Fan va det stör mig att jag inte kunde tacka JA  och vara med i Lindex jul-reklam som skulle visas på tv from nov -feb e ju rätt piss medtanke på att supermodellen Caroline Winberg och jag liksom skulle va i samma ruta i samma tv reklam!

Suger ju..Fan .Tyskland i blame you!!

 

 


Jävla Skit!!..

nu är jag i Stockholm-

Försov mig imorse när jag skulle med flyget. Inte bra
Resulterade i att jag glömde min svenska mobil i Tyskland, även mitt svenska nr alltså. Så nu har jag bara min tyska mobil med mig utan pengar på. I 3 veckor..ööö.. Inte bra. Inte bra någonstans. Ska åka in till stan imorgon o se om man kan hämta ut ett nytt i en Telenor butik. Vilket min pojkvän påstår även om det låter liiiite för lätt i min värld men vi får väl se.

Tills jag ger er annan info på bloggen ang detta så gäller tills dess Mitt Tyska nr.

Å nej inget internet heller, så facebook, blogg kommer antagligen bli ett No No tills jag varit i stan. SÅ malin!Hoppas du sparat mitt tyska mob nr efersom vi ska ses imorgon för jag kan som sagt inte komma i kontakt med dig..pust..o jag kan inte publicera det här heller vilket är välförståligt

så mamma,papppa,familj,ni som jag loovat höra av mig till när jag e hemma, jag hoppas ni läser detta och hör av er til mig ist, och gärna med era nr, för som sagt jag har inget av detta just nu. Går till Internetcaféet imorgon så om ni är smarta sålägger ni info till mig tills dess.

Natt Natt..Nu gräver jag ner mig under täcket.
Puss puss er EN UNS förvirrade Tan

Yesterday!!......

Yesterday. Förfest/Avslutningsmiddag/Krogen kväll. Orkar inte ladda upp fler bilder idag, får ta det en annan dag. Håll tillgodo med dom här sålänge..


Imorgon blir det Sverige! Jag Frida o Linn på samma flyg. Kan bli Galet. Håller på o packa där av mitt otacksamma - Jag pallar inte blogga tanke/läte om det går o ha det på ett tangentbord..hhmm. Men det finns oändligt mycket kul om denna kvällen så det kommer komma en tillbaka blicks episod om den. Jaaaa-Jag lovar

PS. LINN- jag kommer sakna DIG

Ut ur garderoben!!...

Imorgon har jag sovmorgon. 09.30 börjar vi.
Det är skönt.
Det är lyx.
På kvällen blir det skolavlutningsmiddag efterskolan. Det blir Vin. Det blir drinkar. Det blir utgång. Det blir en RUGGIG fylla. Å ja jag skämms inte för att säga det men imorgon... -Ja mamma- Då kommer jag bli full och inget fel med det..det är jag faktiskt värd.
Å jag längtar sjukt, mina förhoppningar på en underbar kväll är över skyarna! Kanske för att allas Hitler fasad släpper och man får se hur alla dessa "puppets" som går omkring i skolan egentligen är, beter sig, känner, uttrycker sig- kanske kommer att komma fram. Ja jag vet inte men jag hoppas på det så man får se att alla lik egentligen lever , iaf de dagar då det är "ok" att visa att man gör det. Att dom Inte gå runt som skyltdockor mellan danssalarna som om allt innuti dom skalats bort. Som om någon satt in en dammsugare i örat på dom och sugit bort allt som heter:- Jag är jag och det är jag stolt över. Jag har ett tycke en tanke en åsikt och det står jag för. Jag kan skratta när jag vill för det är ok att visa känslor. Jag kan freaka och brista när jag vill för att det är normalt och helt ok. Det är vad jag väntar på.

Det har jag väntat på länge. Å jag tror att det är vi flera som har.


Bortskämmda!!...

Inte nog med att vi betalar 60 000 kr om året!!
Nej Blommor ska de också få..våra danslärare. Så två kreativa hjärnor slog sina ideér ihop i skrämmande snabb fart för nått typ av arrangemang med blommor skulle ju någon ordna till morgondagen. Vår sista skoldag. Så det blev som det blev. Nattligt Blomsterpyssel at Tan´s..á la Tanja & Linn style


Slutresultatet blev enligt bild. - Bra? nje vett i fan. Men vi tog vår tid till det och la lite tanke bakom det. Kan man förvänta sig mer? Möjligt. Men vi har ju faktiskt ett liv.


Kul att man aldrig lyckas!!.....

Idag vaknade jag upp 08.30 av att Linn ringde på min ytterdörr. Jag vände huvudet på kudden och såg,två centimeter ifrån min näsa, nått svart prickigt som låg på kudden. Jag lyfte förvånande huvudet från kudden. Och insåg att de va två färdigbredda frallor. Utan tallrik. På kudden

Ja natten va lång. Och jag va antagligen hungrig när jag kom hem. Synd bara att jag varken hann skriva klart mitt sms jag påbörjat eller äta min fralllor. Innan jag dog.
När jag öppnad ytterdörren för Linn hade jag varit hemma i en timma. Sovit i 45 min.

Och POFF det va dags för skola.

Det va RUGGIGT hemskt.
Men jag hade ruggigt kul.


Hahahah!!...


Time 2 drown!!..

Idag ska jag plaska. Eller inte bara jag - VI - Deetoxing inför Dansprovet. Kl 14.00 tar vi o lägger benen på ryggen om någon mer här nere vill följa med när "Gasellen" o resten hoppar några meter bort.

Så till min a muskler vill jag bara säga- Ta till vara på den här dagen för det är all Lyxtid ni kommer få på länge, senast va väl en 5 år sedan.

Å till Rebecca och Isabell. Det är kl 14.00 ( men det har jag redan skrivit , men jag har inga pengar på min mobil. Så jag hoppas Ni ser det här. :P

!!Mupp kärlek till folket!!

Hörs om en stund, Dags att drunka / Tan

Julmarknad!!...

10 brudar drog på Julmarknad. Inkl "Gasellen"



Hmmm....


Ja vad ska man göra nu då. Te?Tv?Diska?Ja nått sånt får det nog bli. Lite mys in på småtimmarna. Kanske senaste avsnittet av Mammas Pojkar? Gud vad jag förövrigt är lycklig över att jag INTE tackade JA och va med i det tv-programmet. Ruggigt nära att jag åkte endå men jag tog ju rätt beslut kan jag ju se nu iaf. Men kul o kolla på det om inte annat är det ju. Man kan ju alltid undra vilken av personerna som fick ersätta min plats sådär illa snabbt 2 dagar innan flyget gick..
Ha en skitbra fredagnatt så hörs vi imorgon bitti..♥ Tycker om er 


Brutalitet i verkligheten :)

Samtal påväg till fiket

Vän: Fan jag for ut o sprang innan, satan va pigg jag vart (norrlänska språket)
Tanja: Jasså, fan va skönt
Vän: Ja det vart så jävla skönt jag bara sprang o sprang o kände verkligen hura alla endorfiner liksom bara for ur mig...
Tanja: ....Ja det e väl det eller samlag


Så nu!!...

Så nu sticker jag.. Kvällspromenad med fika här kommer jag!!


Ovan-Anledningen till varför jag har ALLTID har idomin salva på läpparna.
För att jag annars ser ut som en svensk med negerläppar. Inget illa mot dom alltså Men tar upp en tredjedel av mitt face annars,  och det hjälper ju inte att de är blodfullda till max heller så hela jag ser ut som en stoppskylt om jag inte täcker över dom. Men  men idag ska bli min prova-på-utan-idominsalva-dag. Så ja det är faktiskt nått jag måst uthärda, även om det låter som den kostigaste saken i världen.

Hörs om en stund!! / Tan

The day has come!!...



Ja tacka fan att det är fredag idag får jag nog säga. Inte blivit så mycket sömn denna veckan för mig och med ännu hårdare danspass i skolan, så den kombinationen måste efter helgen vara likvärdig så jag kan använda mitt huvud på Prufunget på tisdag. Det är då man får veta om man får stanna kvar, åka hem, eller het enkelt bli nerflyttad. No pressure- Är då inget det hört talas om på vår skola inte. Nej här ska man hellst dansa perfekt varje gång om man inte ska få "jag ska döda dig" blicken av lärarna. Så piskan är där. Alltså måste min hjärna också vara det. Så det blir en lugn helg. Å imorgon ska jag öva in Balettövningarna med Isabell. För fan vilket guldfiskminne jag har på dom-sjukt.

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen ta en "stroll" med några vänner In till stan.. återkommer senare, denna gången med bilder.

Å TGIF!!.. Veckan är slut kanske borde fira med ett tjut?..o andra kanske med ett skjut???
Ha en baouta roligt fredag, och ni som ska ut drick ett glas vin för mig med, hade så gärna velat fira att det fredag idag jag också..pust ..but a woman gotta do what a woman gotta do..

Puss på er min favvissar ♥♥♥


It´s never about me!!...

När fan ska JAG få vara glad?

När ska någonting få börja handla om mig hur jag mår, inte bara hur alla andra mår?

När ska jag slute ge o ge?

När ska det bli min tur att iaf få en liten dags omtanke?

För alla de år jag bara gett.

Räckte det inte med att jag behövde lämna bort min hund.

Så min enda glädje för dagen försvann.

Räckte det inte med att jag behövde flytta ifån min pojkvän.

Så mitt hjärta gör ont varje dag.

Räckte det inte med att farmor gick bort.

Så min ena sida av familjen mår skit.

Räckte det inte med att min gammelmormor sen gick bort.

Så min andra sida av familjen också mår skit.

Räckte det inte med att man vet saker om någon som den inte tror ja vet.

Så min hjärna inte vill se verkligheten.

Räckte det inte med att min arm gick ur led.

Så dansen mitt enda tillflykts ställe för att må bättre gick bort.

Räckte det inte med att försöka.

För alla. Så att alla ska må bättre.

Räckte det inte med att vara jag.

Så jag måste försvinna in i min dimma igen.

Räckte det inte med att allt detta hänt under de senaste tre månaderna

Så det kunde vara nog nu.

Varför kunde det inte bara vara nog nu?


När ska jag få lé emot någon igen utan att behöva undra om de ser vad jag egentligen känner.

Tanja does Tanja!!...

Dåligt med bilder men mina batteri är slut i kameran o datorn verkar bli lite överhettad så inte ens web cameran vill ta bilder...så jag det får bli utan idag med. Men bare with me, imorgon kirrar jag det.

Idag vaknade jag 08.07 men lyckades ändå stå vid balett stången i skolan 08.25 hur det va fysikskt möjligt fattar jag fortfarande inte men det gjorde jag. Jag vaknade dock upp med gårdagens smink på mig, gårdagenshår ( eller el-chock hur man nu väljer och se det), så det enda som återstod att göra va att ta på sig balett bodyn och tillhörande trikåer o rassla iväg. Men det va då fan duktigt jobbat, men det kommer då aldrig hända igen . Fan jag fick ju inget kaffe i mig förräns på vår långa 20 minuters middagsrast. Så det va ju ändå som om jag sov fram tills middag, så nästa gång stannar jag i sängen om inte någon står med kaffet vidsidan om när jag vaknar Intresse anmälningar mottages!!

Men aaa... nej jag kan inte sluta förvånas. Jag hann upp, få med mig allt och färdas 4 stationer med tunnelbana- inkl ett byte för att sedan gå en ca 10-min promenad allt detta inom loppet av 15 minuter. Dock sprang jag hela vägen från u-ban ( = t-bana på tyska :) Men ändå. Hur lyckades jag?
Nästan så man vill utmana rekordet imorgon...aaa jag kan ju fortsätta undra det o sluta skriva om det här ist kanske..haha :P

Ja jag har iaf avklarat en Lååååång varm kokade dusch, Peeling, Ansiktsmask, Manikyr, och Massage ikväll... Så nu ser jag nästan ut som vanligt igen.. Eller jag det känns ju som om huden kan andas igen iaf.
Nej fan nu måste jag sova. Mycket Fan i detta inlägget märker jag men det får ni ta.. Nej nu är det en bedövningspil i röven som gäller. Annars blir det till o sätta rekord imorgon också o det vill ni ju inte, då blir det ju ett ännu lika onödigt inlägn imorgon :)

SOOOOOOOOooooooooooooooovGotttt ♥ / TJ




Nattbesök!!...

En kväll fylld med te...

Elin kommer förbi nu när hon kommit hem från kvällsskolan. Vi ska dricka en koppp natt te innan vi ska söva ner oss. Vädra våra funderingar. FÅ detaljerad info om deras prufung, eller hur fanken det nu stavas. Allmän vädring och luftkonditionering för våra hjärnor helt enkelt. Ska bli mysigt och vätskefyllt. 

Å Ja jag har varit på en Audition ikväll. Å ja- jag ska berätta hur det gick men inte idag. Men imorgon, för er som jag vet är nyfikna:)

Ha en mysig kväll. Det ska vi

Natti Natti mina skatter där ute ♥ Ta hand om er / Tan

RSS 2.0