Lever man i någon annans verklighet och inte i min egen

Är jag för godtrogen?
Tror jag alltid att andra är mot mig som jag är mot dom?
-Ja det gör jag
-Men Är det så?
Jag har börjat fundera mer o mer på det där, som när något säger inom en att det är inte så.
Ska man lita på sin magkänsla då,eller varför finns den där, eller är det så att alla håller det dom säger och gör vad dom menar...
Vad jag har kommit fram till är att man skulle kunna säga att det finns tre olika typer av personer i världen

<Det finns dom som håller vad dom säger och gör vad dom menar,
Alltid, för enligt dom skulle de aldrig lova något eller säga något som inte är verklighet för dom, för varför säga sånna saker annars då?
Dom har sin verklighet, där allt står väldigt fritt och klart om hur man ska ge trygghet och en känsla av välbefinnande för att hoppas att få detsamma tillbaka, den här kategorin är enlig mig en självsäker människa, som kanske varit med om mycket och har mycket i sin ryggsäck som de inte vill uppleva igen, därför har de kanske också kommit in i denna kategorin av människor nu, även om det inte befann sig där förut. Någon som lärt sig av andras eller sina egna misstag. De här människorna är de som alltid finns där, speciellt när någon annan mår dåligt. De har väldigt lätt för att prata med andra, om sig själva och sina problem och att se sig själva utifrån. De ger ofta mer än vad de får tillbaka och de är genuint sannings enliga mot alla i sin närhet och har inga problem med att sätta ord på sina känslor och tankar

Dessa människor pratar om ideér, problem, analyserar, och är oftast väldigt klarsynta innan ett problem dykt upp,
just för att de sett problemet i förväg och just för att de tänkt

<Det finns dom som säger vad dom menar, och gör det dom vill.
De här människorna kan säga det dom tror låter bäst för den andra, men kanske inte menar det dom säger, utan säger det endast för att framstå som en bra människa. Ärlighet spelar stor roll för dom, tror dom, men de vet egentligen inte riktigt vad det innebär. De kan inge förtroende för någon, men vad Du inte vet är att de antagligen delar med sig av det mesta till andra, bakom din rygg. De lovar saker som de tror att de håller men de förstår inte att de har svikit, för då är det ju inte ärliga och de tror de ju att dom är. De utgår från sig själva hela tiden, har svårt att förstå när de dyker upp problem och i slutändan så gör de vad dom själva vill, även när det finns någon annan att ta hänsyn och visa respekt för.
Alltå de kan svika vilken minut som helst för att istället göra något annat de hellre vill, dvs att du är en fritids sysselsättning i deras liv, som när de har tid och lust för, då går det bra, resten av tiden kör dom sitt eget race.

Dessa människorna är ofta matrialister och pratar om saker, pengar, de är osäkra människor som tror de är självsäkra, en fasad människa. De har ofta svårt att fatta ett beslut och stå för det.  De har en stor ego tröja på sig som de tror att ingen annan ser, efersom de själva inte ser den och de har svårt att förstå sig in andras människors tankar och problem, de har svårt för att öppna sig ( för vem vet vad du säger bak deras rygg som de gör mot dig?)

<De finns de som säger vad dom säger, och gör ...ja minsta möjliga
De här människorna säger vad dom säger för det passar för stunden, även om de ljuger, de skiter i vilket för i deras liv finns inget som spelar någon sådär större roll. Ärlighet och omtanke för någon annan-vad är det? De tänker inte på andra utan alltid bara på sig själva, och de har antagligen aldrig varit trogen i varken ett förhållande eller i en relation mot någon som står de nära. För de har antagligen ingen som står de väldigt nära, de har många människor runt sig i sitt liv men av mindre betydelse, för ingen är väl god nog åt dom att stå nära kanske, men vad de inte förstått är att det finns ingen som är dålig nog att vilja vara de nära. Det tror att de har en bästa kompis som alltid finns där när det behövs för dom, men det gör det inte och de själva finns aldrig där tillbaka, och gör dom det är det inte för sin kompis skull utan just för att de vill göra något.
De skulle aldrig ställa dig frågan -Hur mår du?, och vilja lyssna på svaret. För ditt problem är ditt och varför ska de behöva lyssna på det?De har alltså ingen verklig relation till någon människa så som det ur ett normalt perspektiv skulle se ut, de här människorna dras ofta till varandra och just därför inser de inte , vad det är de INTE har,  just eftersom deras bästa kompis säkert tillhör samma kategori, därför vet de inget annat.

De pratar också om saker, pengar och om andra människor, de pratar om sånna här saker just för de inte behöver ha känslor om eller för det, för de är ju sååå egensinnade. De tänker aldrig på hur de hade känt det om de någon skulle behandlat de likadant, just för att det finns inget som antagligen kan koppla ihop deras hjärta med deras hjärna. För antagligen har deras hjärta vid något tillfälle blivit avklippt i processen av sin mognad. De har ett väldigt tydligt kropps språk och har av en anledning framkallat ett sätt att vara för att andra inte ska se hur de är, eller för att de själva inte förstår hur de är. Men de här människorna har av just denna anledningen ett sätt att lysa igenom. För eftersom man märker att de inte är sig själva i sin personlighet längre, så kommer allt detta ut såå tydligt någon annanstans
-  i deras ögon.

Vilken kategori tillhör DU???


Det största tecknet på att veta om man tillhör denna sista kategorin skulle jag säga är om man har skrattat någon gång under tiden man läst detta.

Det kallas Igenkännings komik.   --- o då har jag bara en sak att säga -

jag tycker synd om DIG    /Tanja


Kommentera Här!
Postat av: Bettan :)

Nu kommer psykologen fram ;) fan ja vill ju upp till helgen men de blir alldeles för lite tid för hela fredagen ska ja va på bjärnumaudition..

Men ja slutar skolan om typ en vecka...kan bli nåt ;)

2009-05-20 @ 19:19:40
URL: http://mcbeth.blogg.se/
Postat av: Tanja

hahaha...klart-psykologen finns ju där hela tiden bara att man väljer sina stunder att visa den sidan...jaha oki..ja men fundera på det då..!hade ju vart superb ännaaa!!lycka till på din audition /XXX

2009-05-20 @ 23:31:47
URL: http://thetanya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig!

E-postadress? (publiceras ej)

Har du en Blogg? URL/Bloggadress, Let me know!

Speak your mind!! :)

Trackback
RSS 2.0